Ämne: Målfoton
Visa ett inlägg
Gammal 2022-10-02, 09:32   #1
fri
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 728
Sharp$: 1518
Standard

Målfoton


Tycker detta är så viktigt att det får bli en egen tråd (finns en del i tråden från gårdagens V75).

När ska ATG och ST börja tänka på spelsäkerheten och ta bort alla eventuella misstankar om fusk och/eller inkompetens?

Här ser man skillnaden mellan ATG och ST, dinosaurierna inom spel, och fransk galopp. Inom den franska galoppen hittar man överskådligt målfoton.

https://www.france-galop.com/en/racing/yesterday

Exempel på målfoto:

https://www.france-galop.com/en/raci...I5OFRYazI3QT09

Plåtat även spegelvänt så man kan vara säker.

Jämför det med svenska grovkorniga foton. Ibland går det ju knappt att se om det är en häst eller en dräktig kossa på bilden och om det är en nos eller kanten på en Billybokhylla från IKEA. Och mållinjerna sedan? Patetiskt.

Dessutom kan man från franska galoppbanor se målfoton från alla banor med större spel, alla lopp, blixtsnabbt efter varje lopp. I Sverige måste man höra av sig till respektive bana och kanske sedan på nåder kan få en pdf med ett suddigt foto 3 veckor senare. Dessa måste finnas på ATG, direkt efter varje lopp tillsammans med videon!

Och anledningen till "det dröjer, man måste studera målfotot" är ingen annan än att kamerorna är gammalt stenåldersskit. Med modern utrustning får man millimeterprecision på en millisekund. Och det är inte dyrt längre. Det kostar mindre att köpa in modern utrustning än vad det kostar att underhålla den gamla skiten per år.

Och med tanke på att alla målfoton granskas på plats på varje bana av personer som garanterat känner hemmabanornas kuskar, tränare och ägare så kan man ju börja undra... Man SKA INTE behöva undra. Detta måste ske centralt från ATG och inte på varje bana när det gäller stora riksspel (vilket i och för sig alla spel är idag).

Så vilken är anledningen till att man inte uppgraderar?

Skärp er ATG och ST!
__________________
"Eat your betting money but don’t bet your eating money."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
busloket (+10)

Senast redigerad av fri den 2022-10-02 klockan 09:40.
fri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat