Visa ett inlägg
Gammal 2022-10-06, 14:48   #1
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 657
Sharp$: 12772
Standard

Lördag 8/10 - Åby - V75 SM Dagen.


V75 1) Stoeliten är samlad och gör upp om SM titeln.
1 Honey Mearas är väl sol klar första häst. Titelförsvarare och är ju alltid svårslagen.
5 Digital Class är en grym tävlingshäst med hela 97 starter på 4 års tävlande. Ok vinner inte så ofta men är alltid med och plockar fina pengar. Värd en vinst.
7 Dear Friend är oxå en stålmärr som fått en nytändning hos Lindgren.
11 Sayonara känns väl bortlottad men har bra form och en sylvass spurt.

V75 2) 6 Mindyourvalue W.F. Gamle heders hästen har lite svårt att hävda sig i sulkyloppen numera med sina 10 mille på kontot. Men i Monte’ är motståndet lite behagligare och han försvarar nog titeln utan större problem.

V75 3) 5 Bull’s Eye har sett fin ut senaste starterna men tar sig en gunga då och då. Dante kör inte så mycket nuförtiden men normalt en ganska vaken driver.
7 Crown Wise As kommer med tre raka och Rosleff är en toppkusk.
9 Bold Request. Här har ännu en staketbyggare. Dock en strykning i raden men Törnqvist brukar ha starthästarna iordning. Och Lillgustav kör i flytet. Han har nära 4 mille inkört i år.

V75 4) Vidöppen tillställning. Jag chansar med 3 Valnes Lisa som står bra inne på alla sätt. Kan vara chansspiken dock lite orutinerad kusk.

V75 5) 5 Manuel Flight. Solklar första häst och Marc Elias är en rutinerad driver.

V75 6) Ihåligt lopp. Skrällen lurar nog i vassen.
5 Marabou Brodda har haft lite byngliga lägen och kommit lite på mellis i loppen. Står hårt inne men jag tror Uhrberg har en topphäst på G framöver.
13 Chatty Kronos. Går sina 12 tider när hon fungerar.
14 Nanny’s Girl. Här snackar vi bättre än raden. Vinsten kommer snart.
Dessa tre är mina måstestreck.

V75 7) Ganska bra klass på SM loppet. Kommer osökt att tänka på Stålmärren Frances Bulwork som vann SM loppet hela 6 ggr !! På 50 talet. Hm helt galet.
5 Unico Broline gör en intressant start, har bra läge och går med i alla tempon. Tuff herre som har matchats perfekt och härdats i Silverdivisionen hela året. Aronsson är en rutinerad hästtjej som kan träna häst inte bara svinga barstolar
8 Don Fanucci Zet har vingelläge och distansen är nog inte någon fördel.
Men Örjan brukar ju fixa Game, Zet och Match i storloppen.
11 Brother Bill gynnas nog däremot av distansen och har grym form. Lillgoopen kanske gör en Moni Viking ?

Fredagsfunderingar

V75 1) Örjan fixar nog spår 1 och The Big Boss brukar ”få” förkörsrätt när proffs kuskarna kör. Och märren är ju bara bäst i detta gäng. Spik ?
Jag tycker Global Brilliance är lite märkligt anmäld. Pausat i 3mån gör debut för Westholm och han anmäler direkt till Sto SM ? Hon vinner nog inte men friskt kopplat är hälften brunnet som elektrikern sade
Tvilling ?

V75 4) Vågar nog inte lita på 3 Valnes Lisa som spik. 1 Gordini med reporter Fernlund har gått bra i enkla gäng och bör nog bevakas.
5 Global Billboard har oxå skaplig form och Benzon har nog kvar vinnarskallen trots lite paus från travet. En grym kusktalang som vann många lopp för en 3-4 år sedan.

V75 6) Klurigt Stolopp som kräver gardering. 15 ston och två volter brrr. Fyller på med 3 Happy Go Pepper. 7 Mellby Jingle och bortglömde 9 Maltese Magic. Psst toppform. 3-5-7-9-13-14 är fredags strecken.

V75 7) Don Fanucci är definitivt en favorit i fara. 4-5-8-11 är måste strecken.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+10)

Senast redigerad av Efterhandaren den 2022-10-08 klockan 08:45. Anledning: Fredagsfunderingar
Efterhandaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat