Visa ett inlägg
Gammal 2022-11-07, 19:41   #6
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

”ATG:s spelform V64 är först ut av våra varumärken på häst att flytta över till ATGs nya spelsystem. Big 9 finns redan i nya spelsystemet.
För att säkerställa att allt fungerar som det ska kommer ATG att göra ett Pilot-test på V64 omgången på Halmstad den 7 november 2022.
Omgången öppnar för spel den 2 november. Detta medför att andelssystem bara kommer kunna skapas via ATG.se och inte i terminalen. Du kan fritt sedan välja att sälja det som vanligt i terminalen.

Full migrering för V64 blir till omgången den 17 november, där spelet öppnar 14 november. Det innebär att efter den omgången kommer man inte att kunna skapa spel via Terminalen för V64 längre. 

Planen är att flytta alla spelformer över till det nya spelsystemet över en längre period under 2023.

Detta innebär att ni, som butik behöver bli digitalt anslutna för att kunna skapa andelsspel framöver. För att bli Digitalt ansluten rekommenderar vi er att ta kontakt med er säljare som hjälper er med att komma igång!

Många av er lägger redan andelsspel digitalt, vilket innebär att för er kommer den enda skillnaden bli att ni inte kommer att ha möjlighet att skapa andelsspel via Terminalen.  

Nyheterna för V64 i nytt spelssystem är:  
När spelet är inlämnat kan extra andelar säljas fram till spelstopp (exempel när du sålt slut ditt grundsystem kan du lämna in det på fredagen, men det kan fortsättas säljas ända fram till spelstopp utan att du behöver agera – smart om inte just du jobbar vid spelstopp) 


Inga osålda andelar – ingen extra kostnad för butiken för att täcka upp för osålda andelar.

10-dagars regeln försvinner för V64 och det innebär att kunden kan hämta ut sina vinster i 30 dagar eller föra över pengar på ATG konto till sin bank.
Det går att hämta ut vinst med hjälp av spelkvittot så länge en kund är inom aktuella gränser. Utöver det går det alltid att få vinstpengarna på aktuellt konto. 

Fördelar med digitala andelsspel:
Du kan sälja dina spel till hela Sverige i och med att er butik kommer att synas på https://www.atg.se/butiker  Går att sälja både i butik och på atg.se

Möjlighet att anlita spelläggare – exempelvis kunder eller vänner som lägger spelen från sitt hem åt dig.

När spelet är inlämnat ser kunderna vilka hästar som valts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+3), GGS (+5), shasha (+5)
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat