Visa ett inlägg
Gammal 2022-11-23, 01:58   #16
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Holland-Ecuador finns till runt 3,65 på krysset(tidigare 4,00), ser det som en mycket god chans då bägge lagen är "nöjda" med en poäng. H säkrar i-princip gruppsegern och E får fördelen av att oavgjort räcker i sista avgörandet mot Senegal.
Håller inte med.
"Holland" lever på sina omställningar och mot Equador har de dessutom fördel i luftrummet om de skulle gå på attack på icke omställning.

Edit
Om man tror att nöjdhet avgör är väl 0-0 det givna spelet, inte ett vanligt kryss!? Men visst man kan kanske tänka sig att Equador får första målet, annars borde Nederländerna vara svårslagna.


Var lite de förutsättningarna i matchen mot Senegal att ingen kniv var på strupen, ändå lyckades de vinna på något misstag från Senegals sida och även sätta 2an när isen brutits.

Equador känns som "mjukt" motstånd för Holland imo.

Vad de är "nöjda" med redan i match 2? Njet.

Man vet aldrig men jag räknar in Senegal mot Qatar som förstås skulle kunna förbättra sig mot uppvisat, nu är nog oddset justerat möjligtvis överjusterat också där.

Equador mot Senegal blir gissningsvis så avgörande som man från början kalkylerat med och jag har lite svårt att gissa styrkeförhållanden där.

Möjligt man kan hitta något halvägs in i matcherna men på förhand har jag inga idéer, idén var den om Senegal-Qatar @2.32 men det var då och jag vet inte mer nu till 1.65. 0-2 Senegal-Holland var mer eller mindre mitt i prick på det förväntade, och då hade jag ändå tanken att snacket om oorganiserade afrikanska lag i fallet Senegal var mest slentrianmässiga fördomar av de som saluförde dem.

Senast redigerad av ExtremtRik den 2022-11-23 klockan 21:07.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat