Visa ett inlägg
Gammal 2022-12-16, 18:06   #2
hammering
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: hälsingland
Inlägg: 489
Sharp$: 10
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Donatello Wibb (avd1) har en ruskig speed att tillgå, får han bara ett rygglopp (med lucka) tror jag Lönn plockar ner favoriten som är ett osäkert kort med pjucksen på nu. Dessutom rejält minus med kuskbytet på Houdini J.C. Sognatore kan vara en rysare i samma lopp som gjorde det klart godkänt i ett tuffare gäng senast.

Isbana på Boden och då måste alla uppsittningar med "isprinsessan" Hanna Olofsson räknas. Favoritduon i avd2, Sagredo Hanover och Jerome di Quattro, är erkänt vassa på isen och ska räknas idag med. Den förstnämnda avslutade vasst i Finland senast efter sju månaders vila och lär inte vara sämre idag. Kusken som körde då kör istället nu den andra favoriten

Amour Amour vann direkt i ny regi senast med spets, släpp och lucka. Helt andra förutsättningar nu då han inte är en raket ut bakom bilen. Det finns några intressanta kvicka hästar utanför, framför allt Wil I Am och Mission Beach som kanske kan sno loppet i ledningen om inte bara bergnarns favorit nöter ner alla. Utgång, men inte spik från det läget va.

Dags för Solstorm nu? Nästagångare två gånger i rad, nu är det ett litet minus som tränarkörd. Gjorde en fin insats för ett år sedan på isbana så det borde den lösa bra.

Tuffingen In Your Time borde väl vara favorit snarare än Emelie.

Här kanske Olofssons skräll kommer? Gun de Chanlecy presterar alltid bra på isen.
Från HALLAND!!!!! Å en sån vass Norrlandsanalys! Respect!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
asgaya3141 (+3), viking90 (+5)
hammering är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat