Visa ett inlägg
Gammal 2022-12-28, 16:09   #3
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 187
Sharp$: 57188
Standard

Ser ut som god chans till femrättsjackpot i kväll om inte banan ställer till det för det är flera på förhand riktigt starka favoriter. Samtidigt några lopp som är närmast vidöppna . Framförallt avd 6 där 9 av 11 hästar är med i topp 4 ranken bland de expert och betaltjänsttips jag noterat ranken för. Man säger dock tydligt att skor är ett klart minus på hårt streckade Rockstile R. Värt att nämna då det är en gäst från Norge som det inte finns skohistorik på i startlistan.

Claes Sjöström lämnar klart på Eddy West till travtjänsten. Spetsar han inte direkt söker han sig till dödens och vinner därifrån enligt intervjun.

Sybille Tinter lämnat i stort sett klart på sina båda storfavoriter Filippa B.J i avd 3 och Dominik Jet i avd 5. Köpte det och när jag ser att båda alltid går med skor och båda stod i över 2 ggr hos unibet blev det en vinnarkomb för en hundring till 4,75.

En hundring offrades också på platsspel till 3,60 på Spitfire p.c i vidöppna avd 4. Riktigt bra i comebacken näst senast och fast med rubbet senast. Tränaren låter väldigt uppåt i betaltjänstintervju. Jänkarvagn för första gången och blinkers ffg. Siktar på spets och slut. Känns spelvärd på V75 till 6 procent på den infon men det är ett väldigt öppet lopp i mycket låg klass för att vara V75.


Efter i kväll fullt fokus på nyårsafton. Hoppas det går att köra på Axevalla då med tanke på att mycket milt väder aviseras fredag och lördag. I fjor fick som bekant tävlingarna flyttas just på grund av det.

Torsdag och fredag trav från Danmark och Norge på V75. Har ingen koll på hästarna där så avstår dom startlistorna.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+5), tigern (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat