Visa ett inlägg
Gammal 2023-01-30, 15:08   #2
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 105
Sharp$: 56699
Standard

Känns svårare än senaste två omgångarna på förhand:

Inte haft tid till någon större genomgång. La en bra stund på det innan jag drog igång slingan till Halmstad i lördags.

Avd 1: Likeaboss. Hur bra som helst på slutet och vilket intryck senast när dom ryckte tussarna.

Avd 2: Här hade man ju nästan Chitchat som klar innan spårlottningen. Nu vete fan. Everglo Lemon spetsar väl och där har man nog siktat hit. Riktigt bra i onsdags från samma läge trots att det var en genomkörare för detta lopp och jobbigt innerspår. 2,3,4 utmanar om dessa inte har sin bästa dag i lägsta klassen där intrycken snabbt kan svänga.

Avd 3: Tycker inte Eddy West är en bra storfavorit (?) med dessa förutsättningar. Inte startat på över en månad, klart bäst barfota och det är inga monster den slagit i de två starterna efter barfotaförbudet. Utklassad av Calgary Games näst senast.
Men svårt annars. Var Weekend Funs insats senast en tillfällighet eller är den tillbaka där den en gång var ? Spickleback Face inte startat sedan i juli men högkapabel mot sådant här motstånd.

Avd 4: Härligt med unghästlopp men hur anser spelbolaget att nr 1 Milan Boko som gjort alla sina starter i Holland ska värderas? Segermaskin där men knappt tjänat några pengar.
Även i övrigt svårt att värdera nyblivna fyraåringar i början av februari. Byron Face megafavorit i onsdags. När man ser att den startar här kan man i alla fall ana att det då enbart handlade om ett få en genomkörare. Blir nog mer spelvärd nu.

Avd 5: Här måste man tippa Shapes från bra läge. Hur bra som helst på slutet. Väldigt nära att den plockade ner Huddlestone som gick i spets senast. Dwayne Zet årsdebuten avklarad och bra spår men är väl klart bäst barfota.

Avd 6: Inte kollat alla men när man hörde snacket och såg intrycket på Heroine Darling inför och efter Kalmarstarten måste den tippas trots spår 15. Jäklar vad bra den var. Och Stefan Persson vet nog om det och lär inte sova bort loppet.

Avd 7: Två hästar man såklart har i åtanke efter magnifika insatser på slutet. Borups Victory såg intrycksmässigt ut som en häst snart redo för högsta klassen i Östersund. Vann ju busenkelt. Den måste tippas då Gaylord Am inte startat sedan nyårsafton. Men jisses vad bra den var då efter en rejäl galopp dessutom.

Härliga lopp och det är ju även värt att kolla ramloppen denna lördag. Två Margareta lopp + stoeliten på V4 spelet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Liisa (+5), zeke (+10), Ardberg (+10), ms (+10), asgaya3141 (+10)

Senast redigerad av olle den 2023-01-30 klockan 15:13.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat