Visa ett inlägg
Gammal 2023-02-08, 17:58   #9
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Jag förlängde med ytterligare en månad för att testa en grej.
Ni vet, alla dessa frågor om cookies och vill du dittan och vill du dattan som man numera mötts av på nätet? Jag brukar ALDRIG godkänna att de sparar ner saker i min dator bortsett det absolut nödvändigaste för att sidan ska fungera.
Således har jag aldrig godkänt någon av frågorna som dyker upp om cookies och tryck här och tryck där och ge samtycke här och här som Travfakta frågar om. Men nu trycker jag "ja" på allting, och ser man på, jag har inte blivit utslängd en enda gång sen jag började trycka ja på allt och ge samtycke.

Om jag är rätt ute, om det är därför jag haft så mycket strul med Travfakta,så gissar jag att de bara är ute efter att skydda sin data (kom email om uppgraderade användarvillkor igår som förklarade närmare).
Men då hade de gärna fått vara tydliga med att hos dem är det inte frivillig att få saker lagrade i ens dator. Säger man inte "ja" så få man begränsad tillgång till produkten. Det borde de vara skyldiga att berätta när man betalar 1000kr.
Jag har fullt förståelse för att de vill skydda sin data, har inga problem i så fall att trycka "ja" på att de lagrar det de absolut måste för att kunna erbjuda Travfakta.
Så jag fortsätter att trycka "ja" på allt och hoppas på att få slippa strul framöver.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat