Visa ett inlägg
Gammal 2023-03-13, 19:30   #10
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 165
Sharp$: 57052
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Antalet omgångar för 2021, ifjoL och 2023 stämmer exakt.

Dock är det ca 0-1 per sommar som är hel-norsk.

En av delade omgångarna ligger dessutom på icke-onsdag under V86-Bonanzan. Den räknas inte riktigt heller tycker jag och då är vi nere på ca 7 per år. En på ca 7,4 omgångar. ( Jag väljer att räkna in sommaren i året. )

Sammantaget så har det tilltagit en del. Helt klart. Men jag tror absolut inte att det kommer att fortsätta. Större eftergifter blir allt svårare att tolerera.

Samtidigt är det inte så stor skada skedd ändå tycker jag. Bra att vila travhjärnan med jämna mellanrum.
Ja. Jag bryr mig inte heller så mycket om onsdagarna . Ytterst sällan jag hinner läsa på 8 lopp då oavsett . Men riktigt trist varje gång det är lördag och Norgetrav . Bara att läsa på och kul med variation säger en del, men saknar man grundkollen på hästarna och tränarna och kring hur dom brukar uttala sig och en hel del annat så spelar det ingen större roll.

Men för merparten spelar det ingen roll och det vet spelbolaget. Man lirar sin V75 på lördagen eller köper sina andelar oavsett om det körs på Solvalla , Bergsåker , Jägersro eller Momarken och oavsett hur startlistan ser ut. Och alla som säljer tips påstår att dom har stenkoll och dom som säljer andelar detsamma.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat