Visa ett inlägg
Gammal 2023-03-25, 11:32   #18
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 188
Sharp$: 57190
Standard

Det är lite svårt just nu att veta hur de yttre förutsättningarna blir idag. Per Skoglund sa nyss i TV4 att det är besvärligt väder i Stockholm och att man får räkna med tung bana. SMHI appen säger lätt snöfall eller regn hela eftermiddagen och nollgradigt. Man får helt enkelt vänta och se. Blir det för mycket frågetecken avstår jag spel helt. Det har varit en mycket givande strategi i 25 år vid svårbedömda banor då det blir för mycket lotto om vilka hästar vars prestationer kommer påverkas av det.

Lite sen info:

V75-1: Borups Victory hyllas av betaltjänsterna . Dagens ändring med barfota bak och lättning fram ska ha gett stor effekt när Bergh tränade den och de flesta tror på spets och slut.

V75-2: Många skoryck här. Flera stora experter tror att effekten kommer bli som bäst på 10 Sultan Sea då den tröga hästen kan få ett enormt lyft av första barfota. Många varnar även för 9 Frazze. Jänkarvagn på den ska vara ett jätteplus.

V75-3: omgångens mest upphausade lopp. Men verkar som att de flesta ska vara väldigt rädda om sina hästar inför fyraårsloppen längre fram så kan bli årets tråkigaste lopp. Tarzan tror på stor chans med Letsdoit i sin expressen krönika.

V75-4: betaltjänsterna tror både på Athena Face och Fabulous Pellini. Den det smygvarnas för är nästan ospelade Classy Knox. Barfota runt om ffg och ska ha en mycket vass kortspeed om det skulle bli innerspår och sen lucka exempelvis.


V75-5: Läst flera intervjuer med Claes Sjöström. Han hade lite planer på första bike på Eddy West då han tror det kommer ge enorm effekt. Men sparar den växeln då han tror Chapuy spetsar och inte släpper men håll koll på när biken väl hängs på ffg.

V75-6: alla tjänster skriver stort om det mycket intressanta skorycket på Love You avkomman Boli You SM. Surt då att stall Kolgjini under förmiddagen ändrat till skor runt om.
Bugatti Hall säger Sjöström är dagens bästa chans men också att det troligen blir sen ändring till ”bara” barfota fram.

V75-7: här tar jag också med för framtiden att Sövik säger att barfota kommer bli plusplus på Bottnas Idol men det blir inte idag. Håll koll på det när det väl kommer. Annars inget hett här. Några tjänster lyfter upp Albert Zonett.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+5), flaquelg (+10), znipstern (+7)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat