Visa ett inlägg
Gammal 2023-04-08, 11:00   #2
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

Inte färdigpluggat men det finns verkligen spelvärda drag i morgon. Speciellt då det verkar bli kanonväder och snabb sommarbana. Helt annat underlag således än senaste gångerna på Solvalla .

Avd 1

Buzzed Driving 4 %. Gillade inte banan senast och helt fel effekt när norrsken drogs. Nu barfota bak ffg och annat huvudlag. Har den med på platsdubblar hos svenska spel (platsodds 3,90)

Avd 2

Love you som far och barfota runt om ffg . Under 10 procent. Jag skulle då aldrig lämnat in en V75a utan Global Above All på lappen. Barfota på love you avkommorna kan göra 50 meter när det slår rätt. Nu är det en häst med aktionsproblem och svårt läge så det kan såklart bli pannkaka med.

Avd 3

Stefan Person tror barfota runt om ffg kommer bli kanon på Heroine Darling och han är stor optimist.

Avd 4

Skorycket på Alm Randers gör det till ett kul spikalternativ som icke favorit . Brukar ge ruggig effekt på den.

Två superskrällar Tangen Svenn som varit ute och härjat på vinterbanor tungt broddat i Finland nu ryckhuva och barfota runt om. Ospelad . Lirade 10 kr vinnare och 40 plats hos svenska spel till 140/13 ggr

Månremus som det blev jättedrag på vid tidigare skoryck ska nu enligt guiden tävla barfota runt om för andra gången och MA Djuse som kör som en gud just nu i vagnen. Testade 10/40 där med till 80/11 hos ss.


Avd 6

Från brodd till första barfota hos Linderoth och kanonläge för Young Mistress. Den kom också med på platsdubbel till 6,50.


Ska plugga vidare efter fotbollen i kväll.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bosseguldheden (+20), abstruse (+5), ms (+20)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat