Visa ett inlägg
Gammal 2023-05-01, 20:38   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 177
Sharp$: 57101
Standard

V75-Åby 6 maj


Missat travet två lördagar i rad men denna fantastiska lördag vill man inte missa . Travsport av yppersta klass redan från dagens första lopp 14.45.

Spontant ser atgs sju V75 lopp inte särskilt svårlösta ut. Skiktade pokalfinaler och världens kanske bästa bäst San Moteur i Åbys stora pris .

V75-1

En trolig vinnare och två outsiders borde räcka i detta lopp som inte är en vanlig STL proposition.

Galopp senast för Kentucky River som jättefavorit. Då brukar dom bli lite mer spelvärda nästa gång. Tänkbar spik.

Mellby Jinx har sett väldigt fin ut i årets starter. Fick bakspår men den kan vinna ändå.

”Jägersro hästen” Invictus Madiba” inte startat i Sverige sedan elitloppshelgen i fjor då den som högoddsare var tvåa i fyraårseliten. Verkar ha gått väldigt bra i senaste Frankrikestarten. En häst spelarna inte känner till kan få lite spelvärde bara på det.

V75-2

Joviality såg enormt fin ut i uttagningsloppet som var första starten i Sverige . Allt talar väl för att hon ska vara ännu bättre med ett lopp i kroppen. Blir gigantisk favorit så kan man fälla henne skapar man förutsättningar för att bli rik på V75.

V75-3

Öppet klass 2 försök . Här kommer det garderas bland kollektivet . Två mycket intressanta skoryck . Dessa två skulle kunna chansspikas.

Winner Brodde väldigt fin på slutet och nu rycks alla skor ffg i år.

Peter Pan barfota runt om ffg. Då brukar det vara i ordning hos stall Goop som verkar vara på väg i toppform just nu.

V75-4

Borde räcka med tre streck i kungapokalen . Inte koll på statistiken men är väl rätt sällsynt med skrällar i hingstfinalen?

Bedazzled Sox till spets med Dancer Brodde i rygg säger en första titt. Sedan måste även Tetrick Wanja med som bara blir bättre och bättre hos Lugauer. En vilket lopp får den?

V5-5

Åter anmält barfota runt om ffg och bike på Boli You SM men det ändrade dom sist det var anmält så. Spelvänligt lopp där nog de flesta system har många streck när det ser så skiktat ut i flera andra lopp.

V75-6

Verkligen optimala förutsättningar nu för Flemmings Eros Zola som nog inte blir favorit . Spår 2, kort distans och barfota runt om optimalt för topplopp.

Karat River nu två lopp i kroppen. Undrar om den inte blir knapp favorit.

Flera andra tänkbara. Mycket bra lopp.

V75-7

Här blir med rätta SAN Moteur stor favorit men det är verkligen bra motstånd. Dom som vill gå emot favoriter kan notera att den galopperar då och då och att den bara har ett lopp i kroppen samt ströks senast.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
fetmats69 (+10), Liisa (+10), Staketkusken (+1)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat