Visa ett inlägg
Gammal 2023-05-12, 09:29   #3
Efterhandaren
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 728
Sharp$: 12930
Standard

Favorit Fundering Fredag


Norrlands omgångarna på Rikstoton brukar vara favoritbetonade och så är väl fallet imorgon oxå. Ok Jackpotten höjer väl utdelningen men det vimlar av chanslösa hästar. Ihåliga lopp. Wäjersten kan det som vanligt löna sig att bevaka.

V75 1) 7 Chitchat 8 vinster på 12 försök och 3 andraplatser i ganska tuffa gäng. Hästen att slå ?

V75 2) 4 Lucky Flevo Tja Klass 2 är Klass 2 men denna gång känns det som Björn sitter på leken. Hästen har dock lite spralliga Ready Cash gener men felfritt är det upplagt för spets och slut. Jackpotten hinner nog inte fram från bakspåret. Fel distans.

V75 3) 3 Global Badman Ihålig Gulddivision. Wäjerstens guldklimp har fått ett lopp i kroppen. Och Daniel har nog slipat kniven i vintermörkret. Ger nog favoriten Brambling en match.

V75 4) 2 Heartbeat Thunder och 8 Kingslayer Pellini känns som ett ganska stabilt Wäjersten lås.

V75 5) 2 Pydin Bra läge och ger nog Melander och Månen en match.
Lite upp till bevis för favoriten !

V75 6) 6 Kate River Står bra inne på första volten och kan stå emot länge trots tuffa märrar där bak. Verkar formtoppad.

V75 7) 2 L.L. Royal Tuffar på i Rikstoton och plockar fina pengar. Lunkade in en miljon i fjol. Värd en vinst från perfekt läge.
6 Santos De Castella Inte som bäst senast i årsdebuten på lurigt banunderlag. Men hittar han höstformen igen är det en farlig utmanare. Hög grundkapacitet.
Hm finns väl en risk för idiot körning mellan tjurskallarna Robert och Jörgen om täten. Då vinner väl en tredje typ 4 Xanthis Coktail
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat