Visa ett inlägg
Gammal 2023-08-26, 09:44   #14
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

Köpt in mig på ett antal system idag för 7-800 kr så det är där drömmen om storvinsten ligger. Gör inget eget system. För dålig koll på travet numera. Klockan 19 när vinstlistan kommer och storvinsterna gått till syndikaten i Tyskland och Finland samt något multivarvat andelssystem så blir snacket som vanligt när atg delar ut sedan länge konfiskerade vinstpengar som delas ut i en megajackpot. Sen får vi hoppas att atg.se fungerar efter klockan 15 för trycket blir enormt . Är nog ingen slump att man valt lönehelgen för jackpotten.

Vädret ser ut att bli ok.

En snabb titt.

Comes With Age jättefavorit i avd 1. Troligen spets och eventuellt slut. Men spelvärdet inget att skryta med. När man såg den vinna med identiska förutsättningar på Åbergskvällen för två starter sedan stod den i 17 ggr och radar ju inte upp vinster direkt. Är det sen inte också risk att den får L A Boko tryckandes i dödens med helstängt huvudlag?

Sent igår anmäldes det barfota runt om för första gången på Ringo Adore. Mycket intressant när RL drar alla skor ffg på en riktigt bra häst. Borde på det vara en rolig chansspik med 25 procent av insatserna. Är väl bara 2,4,9 (skoryck bak) emot ? Eller kan möjligtvis även Funcio och Spader barfotadansande och med bra kuskar skrälla ?

SM för kallblod har ofta varit iskallt spelmässigt men ser halvöppet ut nu i alla fall. Farligt med en sådan usel kusk och som Melander på en av de betrodda. Risk att han kör över någon igen om han blir fast. Ser att spelvärde har en spelvärd vinnare i Pydin . Det känns inte riktigt bra att en tränare står för 6 av 11 hästar i loppet. Speciellt inte med tanke på omsättningen på olika spel där det loppet är med .

I avdelning 4 säger några experter att Imatra Am är alldeles för bra och rundar detta gäng medan andra säger att det är som bäddat för strul med tillägg och så många att runda. Återstår att se hur det blir. Strykningen borde vara plus. Vanlig vagn nu ffg på länge minus men å andra sidan ska det ha funkat utmärkt tidigare i Frankrike.

Betaltjänstexperterna helt överens om att Dragons Bar är rysligt överspelad i avd 5. Sen är det ju nästan som att spela lotto just nu att innan loppen försöka räkna ut hur italienarens hästar ska prestera. Omänskligt bra insatser varvas friskt med urusla styrningar och prestationer . Stora betaljänstdraget Hobart och statiatikvinnaren Maybach W.F (spetsfavorit där den aldrig förlorat) men hur är formen?

Avdelning 6 vidöppet. Inte minst när man noterar de stora experternas rank. Alla har olika vinnare. Här ställer också italienaren till det. Hur ska hans häst se ut idag efter tre lopp samma kväll på Axevalla för drygt en månad sedan och därefter ingen start? Var ju enormt bra i första loppet den kvällen. Intressant skoryck på Galant Ima och med toppkusk. De flestas vinnare dock Kendall Jackson från spår 12 över 1640. Italienaren ser kanske till att det blir ett toppspår trots allt ?

De flestas spik, gäller även bland betaltjänsterna är San Moteur. Är värdet lågt inför sista så lär det ju inte öka många kronor om den vinner men är nog trots allt dagens mest troliga vinnare på V75 spelet när det låter så bra från stallet dessutom.


Nästa helg derbyhelg . Får sikta på lördagen då för jättekrock på söndagen när MFF tar emot blåvit på ett utsålt Eleda stadion samtidigt som derbyt körs.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+15)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat