Visa ett inlägg
Gammal 2023-09-04, 15:25   #6
Gotland
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 760
Sharp$: 9040
Standard

Det är just det som är problemet. Man tillåts komma undan med rejält skakig marknadsföring. Gång på gång.

Och så fort någon ifrågasätter något i deras chatt så raderas allt och personen bannas.

Det är så osmakligt agerat och borde ifrågasättas mer än det görs. Och vi som bråkar blir ofta avskrivna som avundsjuka gnällpellar.

Jag vill inget hellre än att andels-delen av travet ska bli mer seriös. Man ska inte lira för andras pengar och spika olika ekipage i samma lopp (vilket förekommer dagligen) för att sedan skryta om vinsterna när 1/75 spel sitter.

Hur vet man som köpare vilken av spelen som är det spel som hon tror mest på när on spikat olika hästar i samma lopp på olika spel? Är det rimligt att lira så?

Hur kan man ha mage att påstå sig vara framgångsrik när man spelar rakt av ifrån strecklistan och blandar olika uppsättningar av spikar utan minsta syn på omgången. Att marknadsföra 940.000 inspelat när insatsen var rejält högre?

Men i och med att man träffat riktigt stora och fina vinster någon gång så finns det köpare som fortsätter köpa. Mestadels tack vare stora tidningsrubriker de gånger som spelen sitter. Och när dessa spelare har slut på deg och klagar på spelen i butikens chatt raderas de bara bort så andra köpare inte får del av någon kritik.

Det tycker jag är vidrigt!

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Senast redigerad av Gotland den 2023-09-04 klockan 15:27. Anledning: andra
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat