Visa ett inlägg
Gammal 2023-09-04, 17:47   #9
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 178
Sharp$: 57155
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Det där med att dom inte kan ta emot kritiska synpunkter och frågor och att dom som har sådana stängs av får ju sannerligen alla varningsklockor att ringa vad gäller seriositet.

Håller helt med om att atg borde göra redovisningen och statistiken gällande andelsspelen mycket tydligare. Det skulle bara gynna dom som är seriösa och skickliga och mer eller mindre automatiskt få bort de flesta som bara är ute att tjäna provision genom att sälja så mycket det bara går varje dag.
Men om dom sedan säljer så mycket andelsspel och kanske i många fall till personer som lika gärna skulle kunna välja att lägga spelpengarna hos svenska spel eller på lotter så skulle en utrensning av spelbolaget sannolikt innebära minskad omsättning och därmed förlorade pengar för dom också . Så atg ser nog gärna att det inte sker någon rejäl djupgranskning av den enorma andelsmarknaden. Och kvällstidningarna tjänar massor av pengar från atg så dom kanske drar sig från den typen av granskningar . Dom skriver hellre om ICA maxis storvinster som indirekt betald reklam från atg.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat