Visa ett inlägg
Gammal 2023-10-14, 10:41   #6
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 676
Sharp$: 2408
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tipsb Visa inlägg
Fem miljoner garanti: En ensam vinnare med 6 rätt på V65 lördag är garanterad fem miljoner kronor.

--

Brukar det vara denna garanti?
Något som bara gäller denna lördag? Vad är speciellt denna lördag?
Kommer det vara konsekvent 5 mille garanti v65? v65 lördagar?
Hur mycket brukar 6-rättspotten vara? Brukar den vara uppe i 5 mille eller vad ligger den på normalt utan denna garanti?

ATG kan när de vill använda pengar från "regleringsfonden" för olika promotion-events. De tyckte helt enkelt att det var lämpligt idag.

Och nej. Normalt sett är det aldrig några 5M i 6r-potten på V65. Och det är det ju inte idag heller om det inte skräller så mycket att bara en kupong hittar alla rätt.

Har inte siffrorna på rak arm om vad de högsta potterna legat på i modern tid på V65. Men igår var det en knapp miljon i 6r-potten.

För egen del skulle jag gärna se att de fonderade pengar från omsättningen och började med permanenta ensam-garantier alla stora streckspel. På det sättet skulle de t ex kunna skylta med "50 M till en ensam vinnare" varje vecka på V75 istället för bara ibland. Och då även ATG själva välja vilka omgångar man hajpar upp med extra adderade pengar ( när fonden "rinner över" ).

Tyvärr är det nog att hoppas på för mycket att tro att det sker annat än i såna här undantagsomgångar då de vill att GS75 ska ha sin egen unika touch.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!

Senast redigerad av Strappa71 den 2023-10-14 klockan 10:48.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat