Visa ett inlägg
Gammal 2023-12-23, 08:52   #12
Jajjan
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 1 193
Sharp$: 3303
Standard

Tveksamt om jag hinner läsa på tillräckligt, då jag har fullt upp med julstöket.
Granen skall hemmet, skall julpyntas, laxen är gravad, men det skall rullas köttbullar, göras Janssons, skinkan skall grillieras.......
Tänker osökt på morsan som fixade allt, vilket hästjobb och vi grabbar som kom till dukat bord tog det för givet. Hennes julbord var oslagbart, hon var helt enkelt världsbäst.
Jag och brorsan hade tur i livet som fick henne, hon blev extramorsa åt nästan alla våra kompisar, det fanns utrymme i hennes hjärta för alla.

Plöjt listorna som hastigast, kollat lite på nätet och tidningar.

Winner Brodde är PUs bästa chans, kan vara en chansspik, men på Mantorp med kort upplopp kan bakspåret bli problematiskt, Kolgjini (tror jag stavade rätt, är brutalt ordblind
inte bara stenkorkad) har stallet i absolut kanonform, gillar Midnight Special skarpt, men undrar om valacken riskerar säcken från spår 1?
N Lasse körs av den unge sulkyartisten Wiliam Ekberg, Jögges bästa vinstchans, men hur är
det med galopprisken?

Tror många köper loppet på tre alt spikar någon av de tre mest betrodda, jag letar nog längre ner i lådan och garderar vidare. Triton och Powerbank (spår 5 nu+++) och någon mer.

Blåbärslopp brukar bli överpacade, så 10,11,12 ger ebn hugglig chans till överlevnad, mest
tror jag på Wilma, som är Travrondens schas, hade loppet senast varit 500 m längre hade
Safira Diablo mosat High Hope Lee lätt från dödens. märren har knallform och är under utveckling enl PU. Spår 12 är det bästa spåret 2140 auto blåbärslopp märrar (även på Mantorp).

Guld köpt på 3,6,8
Dark Roadster blir omgångens mest anlitade spik i en klen gulddivision, jag rankar Heart of Steel först trots startbrasa senast, bästa spår, 1640 auto och kan vinna både från spets och
bakifrån med fritt i tid. Pu hade 4 st getingar inför Åby-starten, det blev ”en omotiverad galopp” i starten, orsaken till den höga chansvärderingen var att kusen kändrs kusligt taggad som fastlås på Jägers. ”Näst senast när jag körde honom var han väldigt kaxig som fastlåst
och det är länge sedan jag körde en häst som gick i mål med så mycket sparat.” kan man läsa i fredagens Expressen. Kan vara en chansspik för den med hår på bröstet?

Lite kul att läsa att Marvellous Steel baissas av flertalet proffstippare, ”möter kusar som mött
och slagit bättre kusar”.
Båda påståenden stämmer, men man glömmer att Ebbinges är grymt startsnabb och dragit
det bästa spåret i spårtrappan. Den 4-åriga Muscle Mass dottern är under kraftig utveckling och lär ha en bra bit kvar till kapacitetstaket.
Ebbinge tror märren kommer vara ännu bättre än vid vinsten från spår 8 senast på Valla och
bra bit kvar till kapacitetstaket. Spets, Ebbinges bästa chans, livsform och 1640, given spikide’ när nästan alla proffstyckare baissar i ett annars streckkrävande löp.
Lär trenda nedåt fram till lördag 20.00 ich det är jag bara tacksam för.

Nä, nu till julkäket hela tjocka släkten kommer 10.00 i morgon.

En Riktigt God Jul och en lugn kasse både på spel och från Systembolag.
Här luktar vi bara på korken, julen är till 90% för alla barn som kommer.

Allt gott!

Jajjan
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Efterhandaren (+5), ms (+10)
Jajjan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat