Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-15, 17:02   #7
Thore10
 
Thore10s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Ashburton Grove
Inlägg: 689
Sharp$: 2115

Sverige 2013
Stats: 230 - 162 - 21
ROI: 116.48%
Vinstprocent: 58.67%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Pacman Visa inlägg
Ja du, det lär bli rejält kallt ikväll och det passar nog Karpaty bättre än fransoserna. Sedan verkar det på rapporter att en del av fransmännens baggage inte kom fram ordentligt, men exakt vad dom saknar inför matchen verkar inte vara helt kännt.

PSG lämnar hemma följande spelare,
Edel, Sakho, Armand, Jallet, Makelele, Chantome, Nene och Hoarau.

Så får bli en liten slant på DnB i denna.
Är med lite sugen på DNB Karpaty. Det är aldrig kul att åka på bortamatch i östeuropeiska länder, särskilt inte med flertalet minusgrader på termometern.

Karpaty saknar Oshchypko, Kopolovets och Zenjov och Godwin och Checher är tveksam.
" Hur som helst, kommer en möjlighet att spela ges till de spelare som var nära startelvan. Kärnan, kommer att vara densamma, men vi tillåter ett par unga spelare att visa upp sig. "

En intressant sak gällande PSG är att PSGs coach Kombouaré sitter på läktaren mot Karpaty Lviv. Han blev utvisad under matchen mot Sevilla och får helt enkelt inte guida sitt lag i denna match. Andretränaren, Yves Bertucci, stannar kvar i Paris och kör träning med alla de ordinarie spelarna som inte tagits ut till matchen. Målvaktstränaren Gilles Bourges tar plats på PSG-bänken, enligt officiella hemsidan.

Karpatys odds har stigit en hel del, man får för tillfället 2.97 på DNB vilket lockar. PSG verkar bara vilja få matchen överstökad och har redan tankarna på helgens ligamatch mot Monaco. Karpaty är säkert sugna att visa att man inte är riktigt så dåliga som resultaten i de tidigare matcherna tyder på, en seger här skulle vara bra för självförtroendet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
RobinD (+1)
Thore10 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat