Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-25, 21:27   #1
TheDarkKnight
 
TheDarkKnights avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 781

100 Favorit
Stats: 6 - 3 - 0
ROI: 101.56%
Vinstprocent: 67.00%

Standard

Vinnare av JVM 2011


Spelstopp: 2010-12-26
Tid: 22:00
Sport: Ishockey
Land: Internationellt
Liga: Juniorvärldsmästerskapen 2011
Match: Vinnare av turneringen

Spel: Kanada
Insats: Hög
Odds: 2.22
Bolag: Betfair

Motivering:

Imorgon drar Juniorvärldsmästerskapen i Ishockey igång. Och det är ingen felskrivning i rubriken, det är faktiskt 2011 års mästerskap då det räknas som detta då turneringen har sitt avslut i början på nästa år.

Att spela Kanada tror många att man väljer att spela på favoriten i turneringen. Men faktum är att de flesta spelbolag, har rankat USA som största favoriten i turneringen. Visst, turneringen må gå i Buffalo, USA och USA är regerande mästare sen förra året. Men är man lite av en hockeynörd vill man gärna kolla spelarmaterialet, och när jag ser vilka Kanada skickar till årets turnering så ser jag blivande stjärnor. Där är namn som bl.a. Sean Couturier( draftetta den kommande sommaren, med väldigt bra framgång spådd) och ni som är lite av NHL-fantaster känner säkert igen namnet Brayden Schenn som har varit LA Kings fjärdecenter under hösten. Men det är inte bara framåt ( Couturier & Schenn är centrar) man har styrka på defensiven har man även fina namn med en trolig NHL framtid till mötes, bland backarna finner vi namn som Jared Cowen, Ryan Ellis, Erik Gudbranson, Calvin de Haan.

Jag har följt JVM sedan flera år tillbaks, att Kanada vann fem år i rad(2005-2009) är ingen slump, det är ett verkligt bevis på att man vet vad man snackar om när det kommer till Ungdomsutveckling när det gäller hockey. Dem närmsta konkurrenten om guldet är tyvärr inte Sverige, utan det får bli USA. Men även om man har gjort ett fantastiskt arbete med US National Talent Development Program, som har tagit fram några riktigt fina namn under åren, så saknar man ändå det sista lilla extra som avgjorde förra året och då syftar jag bland annat på namn som John Carlson & Cam Fowler som man numera finner regelbundet i världens bästa hockeyliga(NHL).

Ha även i minnet innan ni lägger spelet att Buffalo ligger inte allt för långt ifrån den kanadensiska gränsen, och alla ni som har tittat på hockey. Antingen på Div 3 här i Sverige eller en NHL match på tv, vet vikten av ett start publik stöd. Tänk er då tusentals hockeytokiga kanadensare som skriker för kung och fosterland för att ge sitt stöd till sina framtida hjältar & hockeystjärnor.

Imorgon drar det äntligen igång ( Norge - Sverige kl 22. För er som är intresserade av Sveriges deltagande i turneringen) och när den slutar i Januari, så kommer i alla fall jag vara lite rikare.

Lycka till om ni väljer att rygga !
TheDarkKnight är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat