Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-25, 21:30   #7
TheDarkKnight
 
TheDarkKnights avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 781

100 Favorit
Stats: 6 - 3 - 0
ROI: 101.56%
Vinstprocent: 67.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Andreas B Visa inlägg
Det ska tyvärr inte vara någon som helst sändning från Sverige - Norge..
OnT: så tycker jag ditt Kanada lir är lite sådär.. Kanada är inte mycket bättre än USA/Ryssland/Sverige tycker jag. Kanada har vunnit mycket innan p.g.a hemmaplan och enorm hemmafördel angående domarna.
Men BOL me ditt lir!
All heder åt Sverige & Jänkarna som stundvis har kunnat matcha Kanada. Men jag tycker verkligen inte att ryssarna har visat potential att vara lika bra eller kanske t.o.m. bättre än Kanada under alla dessa år. Och det har inte Sverige för den delen heller, vi hade två raka finalförluster mot Kanada. Och skulle inte USA haft Carlson & Fowler i förra årets trupp så tror jag att vi hade haft en Win 6 Streak inför den här årets upplaga av turneringen.

När det kommer till ungdomstalanger inom Hockeyn så vill jag mena att Kanada är one of a kind. USA är tätt följt speciellt med deras "specialprogram", Ryssland och Sverige har en bit upp för att komma upp i den talangutvecklingen som finns på andra sidan Atlanten.

Hoppas innerligt att Sverige kommer till final. Vore härligt att få se Kanada - Sverige i final, " just like old times" Men tror att vi får se följande på prispallen.

1. Kanada
2. USA
3. Sverige

Även om jag med handen på hjärtat har relativt dålig koll på jänkarnas lag detta år.

Men för min del är det som ni kanske märker no doubt, jag ser verkligen fram emot den här turneringen JVM-Nörd som jag är. Och jag vill nästan säga att jag VET vilka som kommer att vinna
TheDarkKnight är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat