Ämne: Moneybookers
Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-12, 16:26   #36
bulle
 
bulles avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 1922
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av GianniAgnelli Visa inlägg
Klart att man ska kunna ställa frågor om moneybookers. Nu var ju grejen att personen i fråga fick ett väldigt kort meddelande som han struntade i att läsa för att istället förvänta sig att någon här skulle göra jobbet åt honom och det är en taskig attityd som inte ska uppmuntras imo.

Dels för hans egen skull då det är dumt att ha en taskig inställning till hantering av pengar och dels för att det är drygt för andra att läsa.
Nej jag struntade inte i att läsa hans inlägg men du läste uppenbarligen inte det jag skrev nyss: det var inte svaret jag sökte och vilken femåring som helst fattar väl att man kan maila mb för att få svar men det handlar inte om det. Jag ville starta en diskussion och eventuellt upplysa andra i ämnet.

Nej jag förväntade inte att någon annan skulle "göra jobbet åt mig". Jag riktade min fråga till de som kunde svara på den. Haltmathe kunde inte svara på den. Det är inte mycket begärt att be någon svara på en fråga som kan svaret.

Återigen tar du upp något som inte tillför diskussionen något. Hur jag hanterar mina pengar är min ensak, okej? Du förtjänar en sån här:
bulle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat