Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-30, 14:44   #1
htsolna08
 
htsolna08s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 980
Sharp$: 1987


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Bonustrading


Bakgrund till strategi


Det finns mängder med spelbolag på internet och konkurrensen är stenhård. Alla vill att just du ska börja spela hos dem. De flesta lockar till sig nya kunder med olika slags bonusar. Det kan röra sig om gratis spel, eller en viss summa du får så fort du registrerat dig. Det finns även många spelbolag som erbjuder så kallade matching-bonusar. Det betyder att du får en viss procent i bonus på den första insättning du gör. Bonusen brukar ligga mellan 10% och 100%.


Hittar du ett spelbolag som exempelvis Unibet.com, som erbjuder 100% på din insättning så betyder det att du får det dubbla att spela för. Sätter du in 1000 kr får du 1000 kr extra att spela för, totalt alltså 2000 kr. Det finns alltid ett tak för dessa bonusar och de flesta ligger mellan 300 kr och 1000 kr. Ibland kan det finnas ännu högre.

Okej, du sätter in t.ex. 1000 kr och helt plötsligt har du 2000 kr på kontot.

Jättebra tänker du, eftersom du då har gått med 1000 kr vinst, bara för att du blev medlem. Du vill nu ta ut dina pengar och din "vinst". Men då tar det stopp. Alla spelbolag har sina krav på vad du måste göra för att få tillgång till bonusen, eller att kunna ta ut din bonus som vinst. Många gånger handlar det om att du måste omsätta din insättning och/eller bonus ett antal gånger. Oftast ligger omsättningen på 3-10 gånger insättning+bonus. Ibland handlar det om att du måste omsätta det kapital du satte in en gång, innan du får tillgång till bonusen osv.


Handlar det om att omsätta kapitalet och bonusen så betyder det att om du har satt in 2000 kr och omsättningskravet är 5 ggr, så måste du spela för 10 000 kr. Det betyder i sin tur att du måste t.ex. spela 5 spel för 2000 kr vardera och vinna alla för att du ska kunna ta ut din bonus. Du kan ta ut dina insatta pengar, men då går du miste om bonusen och vinsten du vunnit med den.I många fall kan dessa bonusar vara frustrerande, eftersom du måste leva upp till de krav som ställs. Spelbolagen är smarta, de vet att de har oddsen på sin sida.

Men vi har lösningen! Du ska nu spela bort dina pengar på spelbolaget du just satt in dem på.
Du vill inte vinna några spel, du vill FÖRLORA.

Du kommer nämligen att täcka upp förlusten genom att samtidigt BOKA samma utfall på betfair. Det gör att när du förlorar på Spelbolaget så VINNER du på Betfair och har då "flyttat" över din insättning + bonus till ditt betfairkonto, "katching!"

Skulle du vinna på spelbolaget, så förlorar du på Betfair och då går du + - 0, om du lyckas boka exakt samma odds som du spelade.

Skulle du boka ett högre odds på Betfair än vad du spelade, så är risken att du förlorar en del av bonusen. Men bara om du vinner spelet på spelbolaget. Hade du t.ex. bokat ett odds som var 5 steg högre, och det du spelade på skulle gå hem, så gör du 5% av totala insatsen i förlust.

Ju högre odds du bokar på Betfair, ju mer tappar du av bonusen. Försök hitta så nära odds som möjligt, ifall du skulle vinna spelet på spelbolaget.


Det finns alltså två saker som kan hända. Antingen så har du otur och vinner spel på spelbolaget och förlorar på Betfair, vilket gör att du ökar på ditt konto på spelbolaget istället. Det är egentligen ingen skada skedd, utan det tar bara lite längre tid innan du får pengarna i form av vinst. Så länge du vinner på spelbolaget så omsätter du pengarna, och du närmar dig den kravgräns som spelbolaget har. Skulle du isället förlora alla pengar på spelbolaget, så behöver du inte göra mer. Då har du din vinst säkrad på betfair

SPELA odds på spelbolag, BOKA odds på Betfair


Spela
Du hittar ett odds på te.x. Unibet.com.
Oddset ligger på 2.00 ggr pengarna, och du har 2000 kr (din insättning på 1000 kr + bonus 1000 kr) att "spela av med".
Du väljer nu att att spela 2000 kr på 2.00.
Skulle du vinna spelet så vinner du 2000 kr och har 4000 kr på kontot.
Skulle du förlorara spelet, så har du 0 kr på kontot.

Boka
Samtidigt så BOKAR du ett snarlikt odds på samma utfall på betfair.
Helst ska det var precis lika, så ifall det går så ska du nu boka 2.00.
Boka alltså 2000 kr på 2.00. Du spelar nu tvärtemot det du spelar på Unibet.com.
Ifall du vinner spelet, så vinner du ca 1900 kr (-100 kr kommision), men förlorar du så förlorar du 2000 kr.

Vad händer då egentligen?
Jo, skulle du vinna spelet på Unibet.com, så vinner du 2000 kr, men förlorar 2000 kr på betfair. Det blir +-0. Du har nu alla pengarna på Unibet.com istället, och måste fortsätta att omsätta pengarna igen. Du har nu omsatt pengarna 1 gång.
Antingen väljer du att spela allt på ett odds igen, eller delar upp det efter ditt kapital. Skulle du välja att spela 4000 kr på ett 2.00 odds, kräver det att du har 4000 kr på Betfair. Och skulle du göra det, så har du omsatt pengarna på Unibet 3ggr, 6000 kr.


Om du istället skulle förlora ditt spel på Unibet så är allt klart. Du förlorar 2000 kr på Unibet, men vinner 2000 kr (minus kommission) på Betfair. Hade alla pengar på Unibet nu varit dina, hade du gått plus minus noll, men eftersom du fått 1000 kr gratis i bonus, har du nu gjort 1000 kr (minus kommision) i vinst.

Du har nu 0 kr på kontot på Unibet och kan gå vidare och regga dig för ett nytt spelbolag, och göra samma sak igen. Kontot på Betfair visar +2000kr, och du förlorade endast 1000 kr på Unibet. Vilket blir 1000 kr i vinst.

Viktig tanke!
Du vill förlora på spelbolagen, för att sedan kassera hem vinsten på betfair.



Vilka odds ska man välja?


Ju lägre odds du väljer desto större chans är det att oddsen som du SPELAR på kommer att gå in, och du kommer att öka på ditt spelkonto på spelbolaget.


Ju högre odds, desto större chans att du lyckas på första försöket.

Men ju högre odds du väljer, desto mer pengar kostar det att BOKA på Betfair. Skulle du t.ex. boka 2000 kr på ett odds på 4.0 ggr pengarna, så kostar det dig 6000 kr. Dessutom så är det svårare att boka ungefär samma odds ju högre odds du spelar. Och det kan kosta ifall du mot förmodan skulle förlora. Spelar du ett odds runt 7 ggr pengarna, och tvingas boka ett odds runt 7.50, och det helt plötsligt skulle bli en skräll och outsidern skulle vinna, så skulle du inte ha mycket kvar av bonusen att spela hem. Våra rekommendationer är att spela på odds mellan 2.00 och 4.00, för att så snabbt som möjligt förlora pengarna på spelbolaget.




Vill du välja lägre odds, vilket är billigare, så gör det inget, men du måste då spela flera gånger för att kunna förlora pengarna till Betfair, eller uppnå bonuskraven och kamma hem vinsten på spelbolaget. Ungefär 3-10 spel kan behövas för att uppnå bonuskraven. Men det kommer inte att hända. Att vinna tre stycken 3-oddsare i rad är mindre än 4 procents risk. Så spelbolagen har nog inget emot detta system, oddsen är på deras sida!


Det som kräver mest pengar är att spela på höga odds, har du mindre kapital ska du spela på lägre odds. Hur som helst så kommer du få din nettovinst på det ena kontot eller det andra. GRATISPENGAR.



Olika typer av bonusar

Det finns två huvudtyper av bonusar när det gäller sportspel.

Den vanligaste är att att man får sin insättning matchad med en % bonus, som te.x. 100% upp till 1000 kr. Så sätter du in 1000 kr så får du 1000 kr i bonus. Sen är kraven att du ska omsätta insättningen och/eller bonusen ett antal gånger innan du kan ta ut bonusen och vinsten. Oftast kommer du få bonusen direkt när du satt in pengarna, men ibland måste du skicka ett mail till supporten och i vissa fall kan det ta upp till 48 timmar. I vissa fall måste du till och med spela ett spel, eller omsätta insättningen en gång för att få bonusen. Vid denna sk. matching-bonus, så får du behålla allt när du omsatt pengarna. Men denna strategi bygger på att du ska förlora pengarna, så den frågan är ju inte så jätteviktig. Det är dock bra att hålla koll på omsättningskraven, då du ibland kanske uppfyller kraven istället för att förlora pengarna till Betfair.


Den andra formen av bonusar är sk. free-plays. Det betyder att du får din insättning matchat med ett free-play på ett visst belopp, oftast samma eller 50% av insättningen. Satte du in 50 euro, så får du ett frispel på 50 euro. Detta frispel måste du satsa allt på en gång på ett spel. Du kan inte dela upp det och du kommer ENDAST att få behålla vinsten av frispelet, inte de 50 euro frispelet var värt. Ska du utöva denna strategi med frispelsbonusar så måste du tänka annorlunda och agera annorlunda.

Viktigast att veta är att du endast behåller vinsten från frispelet, inte insatsen!

Du får dessa frispel oftast när du lagt ditt första spel, eller omsatt ett visst kapital.

Vad som händer med frispelsbonusar?


Med vanliga match-bonusar så är det inga problem, du kan andas lugnt även ifall du skulle vinna på spelbolaget. Då är det bara att spela igen och hoppas på förlust, så att du kan ta hem vinsten på Betfair. Men med frispelsbonusar, så blir det en liten skillnad. Du får nämligen inte behålla insatsen, själva frispelsbeloppet, om du vinner på spelbolaget. Ifall det skulle ske att du vinner på spelbolaget med frispelet, så kommer du gå ungefär + - 0 i slutändan. Det du då måste sträva efter är att förlora frispelet, ännu mer än vid match-bonusarna.


Oftast så kommer du vara tvungen att lägga din egen insats på ett spel först, och sedan vid nästa spel får du använda frispelet. Säg då att du sätter in 1000 kr och räknar med att få 500 kr i frispel. Du spelar då först 1000 kr på ett odds, och bokar samma odds på Betfair. Hoppas på förlust och du har din insats tillbaka på Betfair. Du förlorar 1000 kr på spelbolaget, men vinner 1000 kr på Betfair. Du ligger nu + - 0 och kan använda ditt frispel. Du lägger 500 kr på ett odds, och bokar 500 kr på samma odds på Betfair. Det blir vinst på spelbolaget och du vinner 500 kr där, men förlorar din frispelsinsats. Samtidigt förlorar du 500 kr på betfair. Du har nu gått + - 0, och kan välja att ta ut dina 500 kr på spelbolaget.


Med andra ord antingen vinst 500 kr eller + - 0.

Det du vill är alltså att förlora frispelet och få pengarna till Betfair. Då kommer du att göra en vinst.


Spela frispelet på ett odds över 2,50 och håll tummarna.


Frispelsbonusen är alltså antingen vinst eller + - 0.

Betfairs kommision!
När du vinner på betfair så tar de ut en liten avgift på 5% av vinsten. När du planerar din vinst, så får du räkna bort denna. Spelar du 2000 kr på spelbolaget (inkl 1000 kr bonus), så bokar du 2000 kr på betfair. Oddset är 2.0 på boka. Det gör att ifall du vinner ditt boka-vad på betfair, ska du egentligen vinna 2000 kr. Men eftersom de tar 5% i avgift på vinsten, så vinner du nu endast 1900 kr. Totalt kommer du genom denna bonustrading ha vunnit 900 kr.
Skulle du förlorat bokningen på betfair, hade ingen avgift dragits, utan du får pröva att spela igen på spelbolaget.

Vad kan gå fel med det här systemet?
Om du bara spelar och samtidigt bokar ungefär samma odds kommer du att göra bra med vinst på varje spelbolag.


Skulle det vara för stort glapp mellan oddsen, t.ex, att du spelar 2000 kr på 2.00, men bokar 2,30, och att du sedan vinner spela på spelbolaget; då kommer du att göra en förlust på 600 kr av bonusen.
Du får tänka att för varje oddsskillnad det skiljer så går du back 1% av det du satsar .

Spelar du 2.0,och bokar 2.02, så går du back 40 kr, vilket är godkänt då du t.ex. har 1000 kr att ta av i och med bonusen.
Så viktigaste av allt är att hitta odds som är ungfär lika och sedan spela och boka. Tänk bara på hur stor bonusen är och hur mycket av den du är villig att riskera när du bokar ditt spel på Betfair.

Sida 5 av 6


Andra fel är om du spelar på saker som du inte får spela på. Därför är det viktigt att innan du spelar ett odds på spelbolaget, kollar upp vad som krävs och vilka regler de har för den bonus du är ute efter. Vissa har som krav att du inte får spela på odds lägre än 1,70, andra har att du får bonusen efter att du omsatt insättningen en gång osv. Det är viktigt att ta del av sådan info och agera därefter. Skulle det vara så att du inte får bonusen direkt, utan måste omsätta din insättning 1 gång, så får du göra det. Spela först insättningen, och boka den på betfair. Går satsningen hem, gör du lika med bonusbeloppet som du kommer att få efter spelet.

Öppna INTE fler konton på samma spelbolag och sedan försöka få bonusen om och om igen.

Spelbolaget kommer på dig och ditt konto blir blockat .Då kan det bli så att ditt spel blir tillbakadraget och sedan sitter du med en bokning på Betfair. Helt plötsligt så riskerar du mycket pengar.



Du måste bo i Sverige för att utnyttja vissa bonusar. Skulle du i alla fall öppna ett konto och få bonusen, är det risk att kontot blir blockat och din bonus dras in. Så läs på vad som gäller innan du öppnar ett konto.

Hur mycket kan man vinna?
Det är upp till dig själv hur mycket du vill vinna och hur flitig du är. Det är ju i princip gratispengar att hämta, så det är bara ditt jobb som behövs.


Alla har ju sina olika bonusar mellan ungefär 300-1000kr. Så om du räknar på ca 600 kr i vinst per spelbolag och gör detta på alla spelbolag vi har i listan, vilket just nu är 15 st. Det blir då en vinst på 9000 kr.

Öppna INTE konton i andra namn eller låna kontokort.



Variant på strategin.

Ett annat sätt att tänka är allt eller inget. Spela på att vinna hela bonusen eller gå + - 0. Det kan löna sig, ifall du är duktig på att hitta förlorarna.


Försök spela högre odds på spelbolaget, för att sedan boka odds på Betfair. Men istället för att sträva efter att boka samma odds, så kan du räkna ut hur många steg du kan offra, så att du i slutändan går + - 0, ifall outsidern skulle vinna.


Spelar du 2000 kr, (med en bonus på 1000 kr) på 7.0 på spelbolaget, och sen vill boka på Betfair, så kan du som sämst boka 50 steg högre. Det vill säga boka 7.50. Gör du det så förlorar du 1000 kr (50*20kr) av bonusen, och ligger därför på + - 0.


Fördelen med att boka så höga odds, är att du kommer vinna mycket oftare på Betfair och du behöver inte offra lika mycket tid.

Nackdelen är att det kostar mera att boka så höga odds. Att boka 2000 kr på 7.5, kostar 13 000 kr. Skulle du förlora, så kommer du att ha 13 000 kr plus på spelbolaget istället.

Denna strategi rekommenderas att utövas av dem som har större kapital. Då fungerar det klockrent att spela och boka höga odds.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Blixth1958 (+5), ChippN (+15)
htsolna08 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat