Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-19, 16:24   #3
mackyyy
 
mackyyys avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö, Sthlm,
Inlägg: 551
Sharp$: 6323

NHL 2014/15
Stats: 83 - 122 - 11
ROI: 115.74%
Vinstprocent: 40.49%

Standard

Allettan Södra:
Testar Karlskrona 2.75 @ Bet365 med 3 units.

Citerar Coach Bendelin från Vikings hemsida:
"Vi har mött Karlskrona ett par gånger och det är alltid tuffa och jämna matcher. Sedan senaste mötet har Karlskrona förstärkt sitt lag ordentligt under uppehållet med både forward och back med NHL-meriter. För vår egen del så har vi dessvärre fem man på skade/sjuklistan, vilket inte är det som vi hade hoppats på innan serien drog igång.

De som är borta är Henke med sin sträckning, Sandell och Matushkin är sjuka i influensa som tagit hårt. Att ha influensan i laget är aldrig bra, och speciellt inte med den omklädningsmiljö som vi har. Dessutom är Jarno fortfarande borta och Patrik Fransson rehabiliterar sin knäskada. Det som är positivt är att Jonny och Marcus är tillbaka. (De som saknas är alltså Andreas Sandell, Henric Gustavsson, Patrik Fransson, Jarno Honkonen och poängkungen Maxim Matushkin).

Förutsättningarna är inte de bästa men det gäller att göra det bästa man kan av situationen. Det finns inte på kartan att vi ska lägga oss ner och dö för detta; vi kommer att kriga och ge allt. Sist vill jag också säga att vi vet att Karlskrona har med sig ett stort följe hit. Jag hoppas att vår publik ställer upp och stödjer oss ordentligt nu för det kommer vi att behöva. "

Vikings är väldigt starka hemma i Victoriahallen, men 2.75 är något högt IMO och testas.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Vlad (+1)
mackyyy är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat