Ämne: Ishockey 23/1
Visa ett inlägg
Gammal 2011-01-23, 13:38   #9
Overkill
 
Overkills avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 228
Sharp$: 7957

Speedway 2013
Stats: 6 - 6 - 0
ROI: 97.78%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Iamaweakishspeller Visa inlägg
Tycker oddsen är lite väl höga på AIK, trots deras usla poängform. De spelade emellertid bra mot Skellefteå och Södertälje. Men det börjar bli dags för gnaget att plocka poäng på hemmaplan nu.

HV saknar Davidsson (http://www.svenskafans.com/hockeyzon...71-389297.aspx) och är inte superstabilt på bortais. Inte för att AIK är det på hemmais, men jag tror att det kan bli en jämn drabbning på Hovet. Blir väl 2-9 bara för att jag skriver detta men det är snart sista chansen för AIK om man vill slippa Kvalserien.

Vet dock inte om det blir något spel för mig. Om det blir det tror jag att jag ryggar er som lirar på HV, även om jag tror att AIK kommer göra ytterligare en bra hemmamatch. Vi får se om kvaliteten slår motivationen och poänghungern i eftermiddag eller vice versa.
Att Hv71 saknar Davidsson har inte påverkat alls sedan det blev klart att lagkaptenen skulle bli borta ett tag, tycker spelet stundtals har sett lika bra ut som med honom i laget. Givetvis ett avbräck för laget, men det påverkar inte alls lika mycket som många vill påskina här.

Hv71 ligger trea i "bortatabellen" så det skulle inte skada om du kan utveckla ditt resonemang angående deras bortaspel denna säsong.

1-3, 2-4 känns som rätt stabila siffror idag. Tror på något åt det hållet.
Overkill är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat