Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Boone's Corner (https://www.sharps.se/forums/boones-corner/)
-   -   Alla gillar inte baseball, men alla gillar pengar! (https://www.sharps.se/forums/boones-corner/1444-alla-gillar-inte-baseball-men-alla-gillar-pengar/)

Boone 2010-03-01 04:43

Alla gillar inte baseball, men alla gillar pengar!
 
Tennis? Pfft...
Fotboll? Knappast...
NFL? Aldrig...

Den bästa sporten att tjäna pengar på är Major League Baseball och det har den varit i många år eftersom det finns så mycket värde när det spelas flera matcher om dagen och det förvånar mig faktiskt hur lite folk som spelar på baseball i Sverige. Om du vill hålla på med att tjäna pengar på betting och inte spelar på MLB så slår du krokben på dig själv för att tjäna mycket pengar och du är definitivt inte en professionell spelare. Visst, MLB är inte exakt lika spännande som NHL eller NFL att kolla på, men det ska inte spela någon roll. Vad som spelar roll är hur din bankrulle växer konsekvent och att betta på MLB är det bästa sättet att göra just så. Jag stöter på människor som bara spelar på matcher de kan kolla på TV och det är ett av de största misstagen man kan göra eftersom du då spelar för fel anledning; underhållning istället för att tjäna pengar. Även om du inte gillar att kolla på baseball så ska du definitivt spela på det och njuta av att ha lite mer pengar i bankrullen lagom att byta till vintergarderoben.

MLB är faktiskt en av mina favoritsporter, inte bara för att betta på, utan att faktiskt kolla på. Åka till USA och gå på ett par matcher i verkligheten, men sen såklart följa dem dagligen via MLB.tv (snorbilligt förresten, kostar $25 i månaden för ALLA matcher) för att se hur det går för betten, men framförallt mitt favoritlag LA Angels. Du behöver inte gilla Major League Baseball, men jag är säker på att du gillar pengar så låt inte dig själv gå miste om denna baseballsäsong för ingen sport kan jämföras med hur du kan bygga bankrulle som MLB kan.

Om du vill tjäna pengar på sporter så borde du undersöka Amerikas största kvällsunderhållning, MLB. Även om du inte kollar, eller ens följer matcherna så tänk på MLB-spelandet som en investering med båtlaster med värde på en daglig basis för att få din bankrulle att växa i bra takt ända in på hösten. MLB är en av de enklaste sporterna att vara vinnande i och det är därför så många professionella spelexperter kommer fram lagom till MLB säsongen och hjälper sina klienter vinna ihop kassan till sporten alla verkligen älskar att betta på - NFL. Om du är en nybörjare på betting eller en veteran så ligger det i ditt intresse att följa någon eller några av de många professionella MLB cappers som finns tillgängliga. Vi på Sharps.se kommer att leverera ut de cappers vi tycker är hållbara på vårt service play forum, men sen är det helt upp till er att tillämpa spelskolans regler för att betala av semesterns nöjen genom baseball. Må lyckan vara med oss och låt 2010 bli det bästa baseballåret någonsin (d.v.s vi tjänar massa pengar och LA Angels vinner World Series)!

Qirren 2010-03-01 05:00

Bra skrivet, som vanligt :hattenav:

Portugisen 2010-03-01 06:42

Ska bli kul att följa.

dNa 2010-03-01 07:19

Kanon! Blir spännande när det drar igång och känns gött att vara med från start också :)

KP 2010-03-01 09:04

En annan anledning till att baseball är så givande är motivationen som spelarna har.

I en fotbollsmatch tex när ett lag leder med 2-0/3-0 så varvar de ner eftersom de har ett övertag.
Detta händer inte i baseball, självklart får spelarna mindre press på sig när de leder med ett stort antal runs men det påverkar inte så mycket. För när en slagman står där så är det enda han vill är att slå bolljäveln så långt bort han bara kan oavsett hur mycket man än leder med. Se det som att själva slå en straff varje gång.

Därav motivationen under hela spelets gång. Hur ofta har man inte sett sitt lag i en annan sport gå från ett stort övertag till att plötsligt få in några bollar i slutminutrarna pga nedvarvningen? Liknande kan självklart hända här men det har inte med motivationen hos laget att göra utan snarare bra träffar+lite tur av motståndarlaget.
En av de värsta vändningarna jag sett var förra säsongen när något lag vände en 10/11 -0 underläge till att vinna med någon enstaka inning kvar.

StewiE 2010-03-01 09:23

Detta ska bli väldigt kul att följa! Började betta lite på baseball förra säsongen men hittade inget riktigt vinnande koncept.
Ska bli kul och se om det funkar så bra och lätt som mr Boone säger..
Vi får väl helt enkelt vänta och se!

ceddix 2010-03-01 11:13

Bra skrivet, ska bli kul när de startar så man förhoppningsvis kan tjäna några slantar på det.

Troja 2010-03-01 11:24

Baseball och Bonnserier i fotboll ftw, väntar med spänning.

Jespaah 2010-03-01 11:29

Väntar med spänning jag med!=)

Portugisen 2010-03-01 11:32

Boone och CashMoney på SBR ska bli roliga att följa.

http://forum.sbrforum.com/baseball-h...ml#post2298728

Bullen 2010-03-01 12:01

Spännade, aldrig följt det men ska göra ett rejält försök denna säsong. Vem vet kanske man börjar gilla denna sport som jag älskar att håna :P

Fangtastic 2010-03-01 12:16

Bra skrivet ska bli intressant detta:)

Gb 2010-03-01 12:43

Liksom alla andra har skrivet ovan, mycket bra skrivet Boone!! Kan inte mkt om baseball, prövade att betta lite förra säsongen (ryggade ngn på rok om jag inte minns fel...), gick väl sådär. Den här säsongen ska jag försöka sätta mig in lite mer i det hela, och ser definitivt fram emot att få ta del av dina lir:)

sanken 2010-03-01 13:09

Kommer följas!

simonsanken 2010-03-01 13:14

Bra skrivet, kommer följas



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved