Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Fotboll (https://www.sharps.se/forums/fotboll/)
-   -   Ecuador: Emelec - Dep Quito (https://www.sharps.se/forums/fotboll/9974-ecuador-emelec-dep-quito/)

bamba 2011-12-01 08:35

Ecuador: Emelec - Dep Quito
 
Hej allihop!

Mitt första inlägg här. Har följt forumet en del och är imponerad över kunskapen. Tänkte nu höra med er om vad ni tror om detta.

Dep Quito ska tydligen komma med sitt reservlag men jag är väl inte helt hundra på översättningen. Finns det någon som är duktig på spanska som kanske kan hjälpa mig?

http://www.lahora.com.ec/index.php/n...nte_Liga_.html

Funderar på om jag det är värt att spela på hemmalaget (pre eller in-game) isåfall..

Note: Om det här är offtopic eller inte passar på forumet så säg gärna till. Tyckte iaf att det kan vara bra att diskutera sådana här nyheter.

kimpoe 2011-12-01 11:12

Testade att köra google translate på sidan som du har här i din text,kunde inte hitta något som tydde på att Dep Quito skulle komma med sitt reservlag,men svenskan i texten är lite knackig :p
Men lägger in länken här så kan du kolla vad du hittar.

http://translate.google.se/translate...nte_Liga_.html

Vlad 2011-12-01 14:29

Det är Emelec mot LDU Quito inatt,Deportivo Quito spelade igår. Det som nämns i artikeln om Deportivo är finalen av mästerskapet mellan Emelec och Deportivo som spelas 11+17 December (Dubbelmöte).

Annars står det att nye tränaren i Emelec Fleitas kommer ändra lite i laget för att hitta bästa uppställningen inför de matcherna samt att LDU kommer spara de flesta spelare som var med i Copa Sudamericana mot Velez häromdagen så lite blandat lag (Står spelarna som är aktuella för denna match längst ner)

Oddsen speglar redan att LDU kommer med reserver då de har gjort samma de senaste ligamatcherna och 1.50 på Emelec lockar inte mig även om de bör vinna men hoppas det där redde ut lite iaf,peace!



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved