Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Medlemsrekar (https://www.sharps.se/forums/medlemsrekar/)
-   -   REK 2018-11-01 02:00 Minnesota Timberwolves - Utah Jazz (NBA) (https://www.sharps.se/forums/medlemsrekar/34094-2018-11-01-02-00-minnesota-timberwolves-utah-jazz-nba/)

NiklasStahl 2018-10-31 15:45

2018-11-01 02:00 Minnesota Timberwolves - Utah Jazz (NBA)
 
2018-11-01 02:00NBAMinnesota Timberwolves vs Utah Jazz -3 FT 4 1.900
Bet365
Minnesota Timberwolves har det tveksamma nöjet att ta emot Utah Jazz hemma i Target Center i natt.

Bortaplan = hemmaplan är det som gäller för Jazz, som har gått rent i sina fyra bortamatcher i år. Marknaden har därmed helt korrekt listat gästerna som favoriter i detta möte. Jazz har ett intressant lag, som ofta vinner sina matcher genom ett tight försvarsspel med en av ligans främsta korgbeskyddare, Rudy Gobert, som sista utpost. Fransmannen har en imponerande räckvidd och prenumererar på topplaceringar i retur- och blockstatistiken. I anfallsspelet har bortalaget gott om alternativ i form av explosive guarden, Donovan Mitchell, (i mitt tycke förra årets rookie of the year) och den rutinerade aussien, Joe Ingles. Jazz är faktiskt ett ganska så pålitligt spel när det kommer till att täcka spreaden på bortaplan, av lagets senaste 20 tävlingsmatcher så har de bara misslyckats en gång.

Twolves har haft en trevande inledning på säsongen. Lagets försäsong påminde mest om en dokusåpa. Ligans ledare i steals, Jimmy Butler, hade lagt vantarna på en lagkamrats fru och stämningen är långt ifrån på topp. Butler vill bli tradad och det vill nog den bestulna lagkamraten, Karl-Anthony Towns, också att han (Butler) blir. Duons samarbete är i stort sett obefintligt och utan att ha någon inside information, så kan man anta att det finns en hel del motsättningar inom truppen, vilket visar sig på planen. Laget är också ligans sämsta när det kommer till returtagningen och ligger en bit efter Jazz även i effektivitet.

Räknar med att Jazz fortsätter sitt fina spel på bortaplan och klickar in -3 på bortalaget till fina 1,90.

Rygga lugnt.Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved