Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Minnesota Timberwolves – Utah Jazz

Minnesota Timberwolves har det tveksamma nöjet att ta emot Utah Jazz hemma i Target Center i natt.

Bortaplan = hemmaplan är det som gäller för Jazz, som har gått rent i sina fyra bortamatcher i år. Marknaden har därmed helt korrekt listat gästerna som favoriter i detta möte. Jazz har ett intressant lag, som ofta vinner sina matcher genom ett tight försvarsspel med en av ligans främsta korgbeskyddare, Rudy Gobert, som sista utpost. Fransmannen har en imponerande räckvidd och prenumererar på topplaceringar i retur- och blockstatistiken. I anfallsspelet har bortalaget gott om alternativ i form av explosive guarden, Donovan Mitchell, (i mitt tycke förra årets rookie of the year) och den rutinerade aussien, Joe Ingles. Jazz är faktiskt ett ganska så pålitligt spel när det kommer till att täcka spreaden på bortaplan, av lagets senaste 20 tävlingsmatcher så har de bara misslyckats en gång.

Twolves har haft en trevande inledning på säsongen. Lagets försäsong påminde mest om en dokusåpa. Ligans ledare i steals, Jimmy Butler, hade lagt vantarna på en lagkamrats fru och stämningen är långt ifrån på topp. Butler vill bli tradad och det vill nog den bestulna lagkamraten, Karl-Anthony Towns, också att han (Butler) blir. Duons samarbete är i stort sett obefintligt och utan att ha någon inside information, så kan man anta att det finns en hel del motsättningar inom truppen, vilket visar sig på planen. Laget är också ligans sämsta när det kommer till returtagningen och ligger en bit efter Jazz även i effektivitet.

Räknar med att Jazz fortsätter sitt fina spel på bortaplan och klickar in -3 på bortalaget till fina 1,90.

Rygga lugnt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Minnesota Timberwolves – Utah Jazz

  • Datum:
    01 nov 2018
    02:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td