Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Premiär för Fantasy Sports på Sharps.se (https://www.sharps.se/forums/nyheter/28134-premiaer-foer-fantasy-sports-pa-sharps-se/)

admin 2017-01-31 16:30

Premiär för Fantasy Sports på Sharps.se
 
I samarbete med Fanteam har vi idag öppnat en ny forumsdel där ni medlemmar kan läsa mer om samt diskutera Fantasy Sports.

Fanteam har idag också en stor freeroll med 1000€ i prispotten där ingen insättning krävs för att delta. Turneringen består av hela veckoomgången i Premier League. För att delta i turneringen registrerar du dig på www.fanteam.com och går med i turneringen som heter PL Midweek Special Freeroll med spelstopp 20:44.

Om Fanteam
Sedan Fanteam grundades 2015 har de kommit att bli den europeiska Fantasy Games-operatör som erbjuder spel i flest antal ligor. Bolaget är licensierat på Malta och i Storbritannien, med ett särskilt fokus på den nordiska marknaden. Hösten 2016 genomfördes en större uppgradering av Fanteams plattform i samarbete med Scout Gaming Group (www.scoutgg.com). Uppgraderingen möjliggör att Fanteam kan rulla ut uppdateringar och nya funktioner mer frekvent under 2017.

Idag består Fanteams utbud bland annat av:
Fotboll: Premier League, La Liga, Serie A, Allsvenskan, Tippeligan
Ishockey: NHL, KHL, SM-Liiga
Basket: NBA

I och med den nya plattformen kommer Fanteam även att kunna lansera ett flertal nya ligor under våren 2017, däribland:
Ishockey: SHL
Golf: PGA
Amerikansk fotboll: NFL
E-Sport: Dota 2, LOL, Starcraft

Framöver planerar vi slutligen exklusiva turneringar för er medlemmar på Sharps, där vi även kommer att ta in skribenter som varje vecka får skriva om Fantasy Sports. Vi håller er uppdaterade när det kommer några nyheter kring detta.

Om ni har några önskemål kring Fantasy Sports, andra synpunkter eller frågor, är ni varmt välkomna att höra av er till oss på [email protected].

Vänliga hälsningar,
Sharps Crew



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved