Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Streama Mayweather vs McGregor gratis på Viaplay (https://www.sharps.se/forums/nyheter/29737-streama-mayweather-vs-mcgregor-gratis-pa-viaplay/)

admin 2017-08-23 10:52

Streama Mayweather vs McGregor gratis på Viaplay
 
Till helgen är det dags för den mest uppsnackade fighten någonsin när obesegrade boxningsmästaren Floyd Mayweather ska upp i boxningsringen mot UFC fightern Conor McGregor.

"The money fight" som matchen kallas för kommer ge deltagarna så mycket pengar så att det fick Mayweather att komma tillbaka till boxningen nu 40 år gammal trots att han lagt av för ett par år sedan. En annan motivationsfaktor för Mayweather är såklart att han vill få tyst på den så alltid kaxige McGregor som är motståndaren i denna matchen.

McGregor lämnar UFC oktagonen som är hans hemmaplan för att bege sig in på Mayweathers territorium vilket är boxningsringen där Floyd aldrig förlorat då han vunnit samtliga sina 49 matcher. Matchen kommer ha boxningsregler vilket gör att Conor slår ur underläge mot den obesegrade Mayweather.

Den självsäkre McGregor har gapat efter denna matchen väldigt länge och påstår sig kunna vinna mot Floyd när som helst, var som helt och med vilka regler som helst. Till helgen är det upp till bevis!

Det har varit en rad hetlevrade presskonferenser senaste tiden för att bygga upp stämningen inför denna matchen och i helgen brakar det loss i en fight som ingen på denna planeten vill missa.

Betsafe har för tillfället ett kanonerbjudande där nya medlemmar har möjlighet att erhålla denna superfighten från Viaplay som en del av sin 100% upp till 500kr välkomstbonus. Det är bara att gå in på denna länken och följa instruktionerna:

Se Mayweather mot McGregor gratis på Viaplay här + 500kr i insättningsbonus
https://www.sharps.se/img/operators/...or_betsafe.png

Andra bolag som erbjuder något extra inför matchen är:

Unibet: Oddsboost på Mayweather vs McGregor – 4x pengarna om Mayweather vinner inom första 6 ronder

https://www.sharps.se/forums/images/...g/unibet_f.png

Betfair: 4.00 MAYWEATHER vs 15.00 MCGREGOR | 100kr maxinsats
https://www.sharps.se/forums/images/.../betfair_f.png


Sedan kan vi alla tagga till helgens superfight som säkerligen kommer bli något alldeles extra!Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved