Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Bettingmästerskap om 300.000 kronor under Australian Open hos Unibet (https://www.sharps.se/forums/nyheter/34762-bettingmaesterskap-om-300-000-kronor-under-australian-open-hos-unibet/)

Lazlo 2019-01-13 14:17

Bettingmästerskap om 300.000 kronor under Australian Open hos Unibet
 


Tennissäsongen drar som vanligt igång på allvar i samband med årets första "Grand Slam"-turnering som spelas i den stekande hettan borta i Australien med start under januari månad. Årets turnering startar kl 01:00 natten till måndag.

Sedan 1987 är det Melbourne Park som är spelplatsen där finalerna spelas på Rod Laver Arena döpt efter en av Australiens mest framgångsrika tennisspelare genom tiderna även kallad "Rocket" som lyckades vinna en äkta grand slam 2 gånger under 60-talet, dvs att vinna samtliga 4 grand slams under samma år.

Enligt oddsen i år så är turneringens främsta segerkandidater Djokovic och Federer vilka också har dominerat Australian Open under en längre tid. 11 av dom senaste 13 årens vinnare var varit antingen Djokovic eller Federer, det är endast Nadal och Wawrinka och lyckas vinna en varsin gång utöver dessa 2 giganterna.

Dessa två herrarna kan också skriva in sig i historieböckerna vid vinst i år eftersom ingen annan har vunnit Australian open mer än 6 gånger och en seger för Djokovic eller Federer skulle ta dom upp på 7 titlar.


Till årets turnering så erbjuder Unibet en stor tävling med hela 300.000 kr i prispengar. För er som ännu inte hunnit ta del nya erbjudanden hos Unibet efter årsskiftet så är det ju ett riktigt bra läge att göra så nu. Kom ihåg att även gamla medlemmar är berättigade nytt erbjudande i och med nya spelregleringen i Sverige.

Här kan ni läsa om alla erbjudanden som finns: UNIBET

Tävlingen går till enligt följande:

https://i.imgur.com/0TgdfVB.png

Regler och villkor finns att läsa här!

Stort lycka till allesammans! :cheers:

magfa 2019-01-15 08:23

Verkar inte kunna kombineras med bonusen dock?
"7.2 Sportsbook

7.2.1 Varje insats måste placeras på en händelse med tre eller flera potentiella resultat. Om bonussumman placeras på mer än en insats, måste varje insats placeras på olika marknader (dvs. olika typer av insatser på en tävling eller en typ av insats på olika tävlingar)."



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved