Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Boostade odds på Super Bowl hos 888sport! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/34915-boostade-odds-pa-super-bowl-hos-888sport/)

Lazlo 2019-01-31 10:51

Boostade odds på Super Bowl hos 888sport!
 

På söndag, natten till måndag, är det dags för den största enskilda årliga sporthändelsen när det är dags för Super Bowl 53 som i år spelas i Atlanta.

Precis som så ofta tidigare så är Tom Brady och hans New England Patriots framme hela vägen till Super Bowl och knappa favoriten är man denna gången när man ställs mot Los Angeles Rams.

Sällan har vi väl sett två så spännande semifinaler som utspelade sig för ett par veckor sedan där det krävdes övertid för både Patriots att slå Chiefs och även för Rams att slå Saints. Tyvärr så har snacket efter conference finalerna mest handlat om den otroliga domarmissen i slutet av Saints - Rams som avgjorde hela den matchen till Saints nackdel. Sean Payton, coach för Saints, sa i intervjun efteråt att laget och fansen förmodligen aldrig kan komma över den enorma besvikelsen som denna domarmissen innebar och det kan man nästan förstå.

Sportens värld är både ljuvlig och brutal på samma gång och när allt tillslut kommer omkring så är ett lag vinnare och det andra förlorare hur tufft det än må vara.

Helgens Super Bowl final känns stenhård och oviss på förhand, därav är det ju såklart extra trevligt att kunna få kraftigt boostade odds från 888sport på båda lagen så spelvärdet blir enormt!

Stort lycka till allesammans! :cheers:Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved