Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Betfair boostar oddsen på Liverpool! (https://www.sharps.se/forums/nyheter/35483-betfair-boostar-oddsen-pa-liverpool/)

Lazlo 2019-04-09 07:39

Betfair boostar oddsen på Liverpool!
 
Champions League slutspelet rullar idag vidare med dom två inledande kvartsfinalerna. Liverpool är en av slutspelsomgångens största favoriter när man ska tampas med Porto över två matcher.

Lagen möttes i Champions League slutspelet även förra säsongen men då i åttondelsfinal och det var Liverpool som avgjorde matchserien mer eller mindre omgående när man första mötet med hela 5-0 på bortaplan för att sedan mest spela av hemmamötet som slutade 0-0.

Matchserien inleds ikväll på Anfield där Liverpool är stora favoriter och man lär ju gå för det på ett helt annat sätt denna gången eftersom man inte redan har ett resultat att gå på som ifjol. Som krydda till denna högklassiga matchen så väljer Betfair att boosta oddsen rejält.

Man får hela 5 gånger pengarna på att Liverpool tar en viktig hemmaseger i afton.


Bättre läge att bli medlem på Betfair än så här lär man knappats få då Liverpool måste ses med väldigt goda chanser att ta hem segern i denna matchen!

Stort lycka till och ha en härlig tisdag! :cheers:Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved