Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 28/4 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/35654-genomgang-av-europatipset-28-4-a/)

Lazlo 2019-04-27 16:52

Genomgång av Europatipset 28/4
 
Vi avslutar veckan med ett sprakande Europatips med matcher hämtade från fem av Europas största ligor och kryddar med fantastiska matcher från vår egna allsvenska! En klurig rad med ett fåtal riktigt givna spikar och en del skrällchanser att jobba in framförallt i Göteborg och i franska Amiens. En jackpot på 3,5 miljoner finns också att lägga vantarna på. Då kör vi!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Manchester United - Chelsea X

Statistik
Det är ett vingklippt hemmalag som tar emot Sarris Londonlag under söndagen. Manchester City gjorde nämligen vad laget skulle på drömmarnas teater tidigare i veckan och vann derbyt tämligen enkelt. Chelsea kryssade mot ett ganska bra Burnley i senaste ligaomgången. The Blues har här ett fint läge att dra ifrån Solskjaers gäng ytterligare i tabelltoppen. Streckfördelningen ser ut att hamna ungefär korrekt och då känns X2 som en bra utgångspunkt. Lägg till ettan på det större systemet också.

2. Burnley - Manchester City 2

Statistik
Det är svårt att inte motivera en Cityseger här. The Sky Blues har gjort 10-0 på Burnley sett över två tidigare matcher denna säsong (ligan, FA-cupen) och trots The Clarets fina formtopp med tio poäng på de fyra senaste matcherna ska ett fullt fokuserat bortalag lösa en viktoria här. Hemmalaget har säkrat kontraktet och kan tillsammans med sina hemmafans fira ytterligare en Premier League-säsong utan någon trepoängare mot detta övermäktiga motstånd. Spika gästerna utan garderingar.

3. Sampdoria - Lazio 2

Statistik
Lazio är fortsatt i segerrus efter segern i Italienska Cupen mot Milan i veckan som innebar en finalplats där Atalanta väntar senare i maj. Romlaget trampar dock vatten delvis i ligan där resultaten inte riktigt kommit som tränare Inzaghi hoppats. Förlusten mot Chievo senast var möjligen säsongen största magplask. Sampdoria förlorade också senast i ligan. Bologna bärgade en enkel 3-0 seger mot de blåsvarta som dock fortfarande har en liten chans att ge sig in i kampen om en kommande Europaplats. Besökarna ska ändå anses ha störst chans här. X2 spelas.

4. Torino - Milan 1

Statistik
Det var en tung förlust för Milan i Italienska Cupen senast mot Lazio. De rödsvarta spelade bitvis riktigt bra men fick till slut se sig besegrade och därmed utslagna. I ligan går Gattusos gäng sådär. Bara en seger har noterats på de sex senaste Serie A-matcherna och nu är en topp 4-placering hotad. Torino spelar bra just nu och är ramstarka bakåt. Fortsätter laget på inslagen väg finns goda förhoppningar om roliga matcher mot europeiskt motstånd i höst. Krysset är överstreckat här och en klassisk gaffel (etta-tvåa) blir därför valet.

5. Rayo Vallecano - Real Madrid 2

Statistik
Real Madrid gör en rejält avskalad säsong så långt där spelarna känns ganska sugna på sommarlov. 0-0 mot Getafe i senaste omgången var en match där Galacticos mest såg ut att spela av tillställningen. Rayo Vallecano var chanslösa i Sevilla tidigare i veckan. Jumbon hängde inte alls med när Yedder, El Haddadi och gänget drog igång och 0-5 förlusten var ett bottennapp även för Rayo. Derby som gäller nu för Jémez lag och möjligen kan värdlaget tända till och stjäla en poäng vilket skulle göra susen för utdelningen. X2 testas därför på det stora systemet.

6. Real Sociedad - Getafe 1

Statistik
På Anoeta är det dags för årets kanske största poplag i La Liga att gästa. Getafe parkerar på en snygg fjärdeplats i ligan och bärgade ett oavgjort resultat mot Real Madrid senast och besegrade Sevilla enkelt matchen innan. Inte konstigt att svenska folket övervärderat gästerna här då streckningen ser ut att falla skevt i jämförelse med spelbolagens odds. Sociedad behöver fortfarande några poäng till för att vara säkra i bottenstriden och därför blir en lågt streckad etta ett riktigt bra val här. Ta med krysset på det större systemet men hoppa tvåan.

7. Hammarby - Djurgården X

Statistik
Just idag är jag stark kommer eka högt mellan Tele2-taken när en fullsatt Stockholmsarena stämmer upp till den första derbyfesten denna allsvenska säsong. Djurgården är för tillfället laget som jagas då blåränderna leder den än så länge unga tabellen. Bajen gjorde en ruskigt bra första halvlek mot Malmö senast innan skåningarna ökade takten i andra halvleken och gick ifrån till en enkel 4-1 seger. Det kommer bli ett ställningskrig här och alla tecken lär behövas då utgången är näst intill omöjlig att sia om.

8. IFK Norrköping - Malmö FF X

Statistik
Norrköpings ligastart har varit tveksam. Peking har inlett med bara en trepoängare och haft förvånansvärt svårt i de bakre delen. Knappast någon hos hemmalaget kan vara helt nöjda med starten denna säsong. Kunskapen och kvalitén hos Peking är dock hög och när Malmö nu gästar är det dags för Gustafssons gäng att få bekänna färg ordentligt. Skåningarna ser ut att fått upp farten efter den något tröga inledningen. Matchen senast mot Hammarby var ett styrkebesked från “di blåe” och siktet är inställt på att erövra förstaplatsen av serien snabbast möjligt. Östgötarna besegrade dock Malmö förra säsongen på hemmagräset och ska ha en chans även här. Måla på med alla tecken.

9. Häcken - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Det vill sig inte riktigt för Andreas Alms Häcken. Hisingslaget har två raka 0-1 förluster i bagaget innan mötet med Eskilstuna på söndag och det är inte speciellt ofta de annars så målglada gulsvarta getingarna går mållösa från två raka matcher. Nykomlingen AFC Eskilstuna tog en fin skalp i premiären mot Göteborg men har därefter bara löst en poäng på fyra matcher. Insatsen senast, trots förlust mot Östersund, var ändå klart godkänd och Miljanovićs mannar kunde mycket väl löst en pinne på Tunavallen. Ettan streckas stenhårt här och när besökarna ser ut att hamna under 5% måste en superskräll ändå testas. Gaffeln blir därför valet här.

10. Amiens - Strasbourg 2

Statistik
Det råder ingen som helst tvekan om att Amiens har allt att spela för i mötet med Strasbourg som kan blicka tillbaka på en väl genomförd säsong med Franskt Ligacup-guld och en stabil mittenplacering i Ligue 1. Amiens har kryssat sig fram på slutet och åkte dessutom på en jobbig 2-3 förlust mot Nantes senast. Värdlaget är direkt hotade av framförallt Caen och Dijon i botten som dessutom möter varandra denna helg. Les Licornes ser dessutom ut att få klara sig utan sin bästa målskytt Konaté. En svårtippad historia där gästerna är det något bättre laget på papperet och ser dessutom ut att bli ganska trevligt understreckade. Jobba in tvåan!

11. Angers - Reims X

Statistik
Mittenmöte mellan två klubbar som säkrat kontrakten och nu mest går och väntar på en stundande semester. Gästerna har gjort en fin säsong så långt. De rödvita har bara förlorat sju matcher på hela säsongen och är dessutom riktigt stabila på resande fot. Angers förlorade mot Lyon i senaste ligamatchen men hade dessförinnan sex raka matcher utan förlust. Värdarna är dock oerhört kryssbenägna för tillfället och delar mer än gärna poängen med sina motståndare då fem av de sju senaste matcher slutat just oavgjort. Alla tecken blir valet.

12. Caen - Dijon 2

Statistik
Ett jättemöte i botten av Ligue 1 kommer äga rum på Stade Michel d´Ornano. Gästerna har verkligen lagt i en sista växel för att försöka rädda kontraktet. Dijon har i tur och ordning vunnit mot Lyon på bortagräs, kryssat hemma mot Amiens och därefter tagit en trepoängare mot Rennes. Caen svarade med en blytung 1-0 skalp på bortaplan mot Nice efter backen Djikus avgörande mål. Valet blir ändå att spika av gästerna då svenska folket går emot spelbolagen här och sätter hemmalaget i förarsätet vilket är fel. Tvåan är ett riktigt bra och spännande val!

13. Hoffenheim - Wolfsburg 1

Statistik
Sista anhalt blir Bundesliga och det på förhand riktigt fina mötet mellan Hoffenheim och Wolfsburg. Hemmalaget med Nagelsmann vid spakarna har fullständigt exploderat på slutet och radat upp fina segrar och öser dessutom in mål. Värdlaget har efter den senaste tidens vinster en god chans att klättra till de ädlare topp 4-platserna. Wolfsburg är inte helt tokiga heller. Gästernas kryss mot Frankfurt kom något turlig då de grönvita hittade ett sent kvitteringsmål genom John Anthony Brooks. Samtidigt skapade Labbadias lag massor av chanser matchen igenom. Här kommer Die Kraichgauer bli hårt streckade och på det större systemet blir en helgardering ett fint alternativ i jakten på pengarna.


Singelstrecket! - Manchester City

Pep Guardiolas lag ska bara vinna ligan nu! Burnley är bara ett lågt hinder på vägen som ska klättras över. Tvåan är bergsäker!

Kupongrensaren! - Strasbourg

Det är ett bra Strasbourg som gästar Amiens och trots att värdlaget har betydligt mer att spela för ska absolut inte Le Racing streckas under 20% vilket ser ut att kunna bli fallet. Fint drag!

Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Chelsea x2
2. Burnley - Man City 2
3. Sampdoria - Lazio x2
4. Torino - Milan 12
5. Vallecano - R.Madrid 2
6. Sociedad - Getafe 1
7. Hammarby - Djurgården 1x2
8. Norrköping - Malmö FF 1x2
9. Häcken - AFC Eskilstuna 12
10. Amiens - Strasbourg 2
11. Angers - Reims 1x2
12. Caen - Dijon 2
13. Hoffenheim - Wolfsburg 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Chelsea 1x2
2. Burnley - Man City 2
3. Sampdoria - Lazio (x)2
4. Torino - Milan 12
5. Vallecano - R.Madrid x2
6. Sociedad - Getafe 1(x)
7. Hammarby - Djurgården 1x2
8. Norrköping - Malmö FF (1x)2
9. Häcken - AFC Eskilstuna 1(2)
10. Amiens - Strasbourg 2
11. Angers - Reims 1x2
12. Caen - Dijon 2
13. Hoffenheim - Wolfsburg 1(x2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved