Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 11/6 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/36107-genomgang-av-europatipset-11-6-a/)

Lazlo 2019-06-11 02:10

Genomgång av Europatipset 11/6
 
Europatipset är ett landslagstips till tolv trettondelar. Under tisdagen spelar herrarna EM-kval då bland annat Bosnien reser till Turin för att möta Mancinis Gli Azzurri. På onsdagen tar VM-värdarna emot Norge på damsidan. Sen avrundas hela härligheten med en svensk seriestrid. 13 raka rätt ska vevas in!




Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Island - Turkiet 2

Statistik
På Laugardalsvöllur lär det bli en het tisdagskväll. Erik Hamréns herrar är kända för sina vulkanutbrott och turkarna går på eld efter sin suveräna seger mot världsmästarna i helgen. Gästerna lirade alltså mot Frankrike i Konya och lyckades hålla världens vassaste trio Mbappé, Giroud och Griezmann stången i 90 minuter. 2-0 vann Turkiet med. När Island ställdes mot fransoserna fick de storstryk, 4-0 slutade den fighten i våras och vulkangänget är inte alls samma brunkarmaskin under Hamrén som när Lagerbäck höll i pärmen. Liten brasklapp för att islänningarna vann båda inbördes i senaste VM-kvalet. Börja till höger och fyll på.

2. Belgien - Skottland 1

Statistik
I Europas politiska huvudstad går nästa fajt av stapeln. Belgien svarade för ett storslaget VM-slutspel där de slog ut favorittippade Brasilien och slutligen håvade hem bronspengen. EM-kvalet har varit en promenad i parken för Hazard och gänget som vunnit samtliga tre matcher med minst två bollars marginal. Skottland segrade med uddamålet i hemmamatchen mot Cypern i lördags men förlusten mot Kazakstan är en nagel i EM-kvalögat. I Bryssel lär Hazard peta in ett par naglar till på skottarna som får rikta in sig på att hålla nere siffrorna.

3. Ungern - Wales X

Statistik
Till Budapest kommer The Welsh Dragons efter förlusten i helgbataljten mot Kroatien. Ryan Giggs fick klara sig utan Aaron Ramsey då och detsamma gäller på Groupama Arena under tisdagskvällen. Wales gjorde succé i senaste EM-slutspelet men lär få slåss med näbbar och klor för att nypa en biljett från starka Grupp E. Ungern lyckades nämligen besegra VM-silvermedaljörerna från Kroatien under förra samlingen och i helgen triumferade värdarna borta mot Azerbajdzjan. Dock har det blivit en förlust också för Dzsudzsák och company, den kom borta mot Slovakien i premiären. Det här kan verkligen gå hur som helst, helst alla tecken.

4. Vitryssland - Nordirland 1

Statistik
Vid floden Bjarezina var Tyskland på besök i helgen och den bataljen slutade som väntat med bortaseger. Nu ska dock vitryssarna ha desto bättre möjligheter till att fylla på sitt poängkonto. På hemmabana är värdarna normalt sett starka, innan plumpen mot germanerna hade Vitryssland fyra raka landskamper här utan nederlag. I VM-kvalet misslyckades till och med självaste Frankrike med att segra borta mot de rödklädda. Nordirland kommer från en 2-1-seger borta mot Estland men det var britternas enda bortaviktoria sett till de åtta senaste landskamperna på resande fot. Värde-ettan är en potentiell spik men 1X känns nödvändigt.

5. Albanien - Moldavien 1

Statistik
Elbasan Arena bjuder in till en kraftmätning mellan två bottengäng i Grupp E. Båda dessa nationer står noterade för tre pinnar efter varsin enkel seger mot slagpåsen Andorra. Ser man till resultatraderna när det gäller de senaste årens alla landskamper så utkristalliserar sig en avsevärd skillnad. Albanien har slagit nationer som Turkiet och Wales, Moldavien har inte slagit några andra än blåbärsnationer. Bortalaget får rikta in sig på försvarsspel i Elbasan. Visst vinner värdarna detta.

6. Ryssland - Cypern 1

Statistik
Mother Russia gjorde succé i VM på hemmaplan och den store centertanken Artem Dzyuba banade vägen sommaren 2018. Det är fortfarande den nästan två meter långe forwarden som går i bräschen, fredagens fyra strutar vittnar om detta, 9-0 slutade matchen mot stackars San Marino. Cypern besegrade San Marino med 5-0 i sin kvalpremiär, därefter har det blivit förluster mot Belgien och Skottland men männen från Medelhavet har kommit undan med hedern i behåll. Senaste inbördes utspelade sig för en herrans massa år sedan men den gången nöp cyprioterna en pinne mot ryssarna. Den stenhårt streckade ettan bör inte lämnas ensam i Nizhny Novgorod.

7. Grekland - Armenien 2

Statistik
I myternas hemstad Aten berättas EM-historier från 2004 för all framtid. Zagorakis, Charisteas, Dellas och Karagounis är eviga grekiska gudar. Numer består centrallinjen av Manolas, Samaris och Fortounis, spelare som inte erhåller samma legendstatus. Fredagens 3-0-torsk hemma mot Italien var rättvis och i höstens Nations League förlorade grekerna mot ett gäng som Estland. Armenien slog Liechtenstein med 3-0 i lördags. I förra EM-kvalet visade Mkhitaryan och hans lagkamrater att de kan rå på nationer som Danmark och Serbien. När tvåan målas upp som en megaskräll är den av högsta prioritet på Olympiastadion.

8. Italien - Bosnien 1

Statistik
Den blågule hjälten Jakob Johansson försatte Gianluigi Buffon i landslagspension och Italien missade världsmästerskapet i Ryssland mot alla odds. Därefter har Roberto Mancini tagit över efter den bespottade Ventura, under den gamle Svennisfavoritens vingar har Gli Azzurri visat upp hela andra takter. EM-kvalet har inletts med trippla segrar och varken Donnarumma eller Sirigu har släppt in någon balja. Bosnien står på fyra pinnar efter tre fighter, landets stjärnor Dzeko och Pjanic vet hur det är att skörda framgångar på italiensk mark. Gästerna är kapitalt undervärderade och här ska alla tecken tecknas i hopp om korsdragstvåan.

9. Liechtenstein - Finland 2

Statistik
Tisdagens sista bud kommer från Vaduz dit Finland anländer med sin stekheta målspruta Teemu Pukki. Den blåvita spjutspetsen erbjuder rena målgarantin. I lördags svarade 29-åringen för dubbla strutar i 2-0-triumfen mot Bosnien i Tammerfors. Under sin första säsong i Norwich har Pukki lotsat upp Kanariefåglarna till Premier League tack vare 29 baljor och tio ass. Liechtenstein är lika svaga som vanligt, mikrostaten har ännu inte gjort något mål i EM-kvalet, både Grekland, Italien och Armenien har vunnit utan problem. Vårt grannland vinner också utan darr på ribban.

10. Frankrike Dam - Norge Dam 1

Statistik
Över till onsdagen och damernas VM-slutspel. I fredagens VM-premiär vann värdinnorna på Parc des Princes med övertygande 4-0 mot Sydkorea. Wendie Renard är inte bara en av världens bästa försvarare, Lyonspelaren är dessutom livsfarlig på offensiva fasta situationer. Dubbla nätrassel signerades av Renard i premiären. Norge vann sin premiär med 3-0 mot svaga Nigeria, den kampen var inga problem utan superstjärnan Hegerberg men mot mer meriterade motståndare kommer bojkotten naturligtvis ge utslag. Norge har inte besegrat Frankrike sedan 2003. Ettan räcker långt i Montpellier.

11. Nigeria Dam - Sydkorea Dam 2

Statistik
I Grenoble möts två nationer som gör upp om tredjeplatsen i gruppen. Nigeria fick spö med 3-0 mot Norge och då fick de Afrikanska Mästarna inte iväg mer än ett skott på mål. Föga oväntat med tanke på att de afrikanska nationerna ligger långt efter övriga kontinenter. Sydkorea hade tuffast möjliga motstånd i form av guldtippade Frankrike. Koreanskorna gjorde ett starkt VM 2015 då de slog Spanien och avancerade från gruppspelet. Det skiljer en hel del mellan dessa lag, på världsrankingen ligger asiaterna hela 24 positioner framför. Halvgarderingen till höger känns trygg i Stade des Alpes.

12. Tyskland Dam - Spanien Dam 2

Statistik
Sista VM-arenan är fräscha Stade du Hainaut som byggdes 2011. Tyskland var länge en supernation men nuförtiden är de inte riktigt lika spetsiga. Det syntes i premiären, 1-0 mot Kina bärgades med andan i halsen för Popp och company. Även spanjorskorna var illa ute i sin lördagsmatch mot Sydafrika men stjärnan Hermoso visade vägen med dubbla straffmål och de rödgula segrade med 3-1. Vinterns inbördes landskamp slutade oavgjort . Streckningen gör tvåan högattraktiv men alla tecken bör komma kvickt i Valenciennes.

13. Nosaby IF - Hässleholms IF 1

Statistik
Sist men inte minst vankas det derby i Skåne och det väntas storpublik till Kristianstad Fotbollsarena. Nosaby IF kommer närmast från en annan derbyfight då rivalen Ifö Bromölla slogs tillbaka med siffrorna 3-2. Därmed ligger NIF femma efter elva spelade omgångar i Division 2 Östra Götaland. Hässleholms IF ligger i botten av tabellen på grund av den katastrofala formen, senaste sex matcherna har resulterat i fyra förluster och två kryss. Ettan räcker långt.


Singelstrecket! - Belgien

Skottland är inte i närheten av Belgiens kvalitet. Absolut inte idag men heller inte historiskt sett. Senaste fyra inbördes har slutat med idel belgiska segrar och skottarna har inte ens gjort ett mål under någon av dessa kamper.

Kupongrensaren! - Bosnien

Italien är inga orubbliga monster, fråga bara Jakob från Trollhättan. Om Sverige kunde rubba Gli Azzurri så kan definitivt firma Pjanic och Dzeko också ställa till med en skräll.

Spelförslag:

432 rader

1. Island - Turkiet 1x2
2. Belgien - Skottland 1
3. Ungern - Wales x2
4. Vitryssland - Nordirland 1x
5. Albanien - Moldavien 1
6. Ryssland - Cypern 1x
7. Grekland - Armenien 1x2
8. Italien - Bosnien 1x2
9. Liechtenstein - Finland 2
10. Frankrike D - Norge D 1
11. Nigeria D - Sydkorea D 2
12. Tyskland D - Spanien D 12
13. Nosaby - Hässleholm 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Island - Turkiet 1x2
2. Belgien - Skottland 1
3. Ungern - Wales 1x2
4. Vitryssland - Nordirland 1x
5. Albanien - Moldavien 1
6. Ryssland - Cypern 1(x)
7. Grekland - Armenien 1x2
8. Italien - Bosnien 1(x2)
9. Liechtenstein - Finland 2
10. Frankrike D - Norge D 1(x)
11. Nigeria D - Sydkorea D x2
12. Tyskland D - Spanien D (1x)2
13. Nosaby - Hässleholm 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved