Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 29/6 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/36265-genomgang-av-stryktipset-29-6-a/)

Lazlo 2019-06-27 17:57

Genomgång av Stryktipset 29/6
 
Det är blågult blågult och åter blågult som gäller på lördagens Stryktips då samtliga 13 matcher hämtas från vårt avlånga land. Inledningsvis är det Allsvenskan som gäller för att därefter övergå i tio matcher från Division 1. Sju miljoner i jackpot kryddar också kupongen där en del skrällar kan göra utdelningen riktigt fin. Med analysen klar så sätter vi igång!


Spelstopp: Lördag 15.59

1. Östersund - IFK Göteborg 2

Statistik
Det är svårt att förbigå IFK Göteborgs framfart under våren. Blåvitt har varit ett härligt utropstecken så långt som kryddat Allsvenskan med snabbt, rörligt passningsspel med en riktigt fin offensiv dessutom. Möjligen har laget mattats av en aning på slutet men mot Östersund ska Poyas gäng ändå anses ha en mycket god chans. Jämtarna är helt ur slag och har nu sex raka matcher utan förlust. När tvåan understreckas något är en seger för västkustlaget en bra utgång. Ska det garderas är det mittentecknet som gäller.

2. Falkenberg - Elfsborg 2

Statistik
I Falkenberg ska Elfsborg försöka lösa säsongens första seger på naturgräs. Boråsarna har med andra ord inte alls rosat marknaden på resande fot då tolv av 17 poäng spelats in hemma på Arenan. Hallänningarna vann sin premiär mot Örebro men därefter har det varit tvärstopp för nykomlingen. Hemmalaget har haft en tendens att vara bra med i första 45 minuterna av matcherna men tappat i andra halvleken. Frågan är om Eklund och gänget kört uthållighetsträning under uppehållet för att hålla orken vid liv under längre tid. Trots en hårt streckad tvåa blir ändå valet att spika Ellos.

3. GIF Sundsvall - AFC Eskilstuna 2

Statistik
Det kommer inte vara sig likt i Sundsvall efter sommarens stora snackis i staden. Linus Hallenius är såld till Apoel på Cypern och måltjuven blir ett stort hål för Giffarna att fylla. Formen hos medelpadingarna är dessutom bedrövlig. Nästan lika usel som hos gästande Eskilstuna som inte fått segerjubla i Allsvenskan sen premiären mot Göteborg. Nystart för AFC här där en resa till NP3 Arena ändå får anses mycket läglig. Med värdet åt höger blir X2 en kanonbra lösning i jakten på de större pengarna.

4. Gefle - Forward X

Statistik
Från Allsvenskan så tar vi oss några steg ner i seriehierarkin. I Division 1 Norra är det möte på Gavlevallen som gäller då Gefle IF ställs mot Forward. Hemmalaget har som bekant öppnat säsongen svagt. Fyra segrar på de inledande 14 matcherna var knappast något som var förväntat inför seriestarten och nu är inte längre de himmelsblå bäst i regionen då antagonisten Sandviken sprungit förbi. Mot Örebrolaget får nu östkustlaget en god möjlighet att bryta en fyra matcher segerlös- och tillika mållös svit. Gästerna har varit ganska mediokra på resande fot så långt. Slösa på tecknen här. Måla på med hela paletten.

5. Linköping City - Akropolis X

Statistik
I Linköping ska det spelas en riktigt härlig toppmatch på Arenan då serieledande Akropolis gästar. Bortalaget har som bekant varit strålande under våren och har fortfarande inte förlorat i ligan och har åtta raka fullpoängare. Victor Söderström och Adhavan Rajamohan har tillsammans stått för 19 av lagets mål så långt. Imponerande siffror minst sagt. Nu ställs stockholmarna mot en av utmanarna om topplaceringarna, Linköping. City har ett riktigt bra lag som dessutom är svårslagna hemma. Match 5 mår bäst av att helgarderas.

6. Karlstad BK - Rynninge 2

Statistik
Karlstad ångar på i ettan. Värmlänningarna har trotsat tipsen och nykomlingen ligger på en strålande femteplats i tabellen efter 14 omgångar. Senast var Hans Prytz och hans mannar i Sandviken och tog en mycket meriterande trepoängare efter dubbla mål av Selmani. Rynninge har stora defensiva bekymmer och örebroarna läcker som ett såll. Lyckligtvis har Närkegänget en del offensiv spets där brassen Anderson är målbäst i laget med sina fem strutar och Diawara, Jansson, Lundberg producerat elva mål tillsammans. Kan besökarna rätta till problemen bakåt finns goda möjligheter att röra på sig uppåt i tabellen och en ganska lågt streckad tvåa är absolut värd att inleda med.

7. Sandviken - Umeå FC 1

Statistik
Superhett möte att vänta i bandystaden då Sandviken besöks av Umeå FC. Tveksamheter råder dock i bägge lägren här då värdlaget haft en del bekymmer spelmässigt med bara en seger på de fem senaste kamperna. Leo Englund fortsätter dock imponera hos de rödvita och den tidigare Umeåspelaren leder hela Norrettans skytteliga med sina 13 mål! UFC har Yeboah avstängd och kommer dessutom från förlust både i serien och Svenska Cupen. Ettan ska ritas ner först. Gardera tillställningen med en tvåa på det större systemet.

8. Sollentuna - Vasalund X

Statistik
Vasalunds 5-1 seger mot Sylvia imponerar. Trots saknaden av de bägge kenyanska landslagspelarna Eric Otieno och Ovella Ochieng vann de rödsvarta komfortabelt. Den tidigare AIK-ikonen Novaković har dessutom fått fart på bortaspelet som varit riktigt stabilt på slutet. Sollentuna har tagit två av sina totalt tre segrar i juni och växlat upp en aning efter en tveksam start på säsongen. Viss fördel trots allt för bortalaget. X2 spelas på båda systemen.

9. Landskrona - Utsikten X

Statistik
Division 1 Södra nu och inledningsvis är det Landskrona IP som besöks där stadens lag möter Utsikten från Göteborg. Skåningarna som startade säsongen på ett fint sätt har dalat kraftigt i tabellen. De svartvita har faktiskt bara vunnit en match på de tio senaste matcherna vilket såklart inte är godkänt om laget vill göra ett försök att snabbt ta sig tillbaka till Superettan. Defensiven är fortsatt godkänd men framåt har BoIS enbart löst 14 mål på lika många matcher vilket är alldeles för dåligt såklart. Stefan Rehns gäng går riktigt bra i serien just nu och hänger på i den absoluta toppen. Laget trivs dock betydligt bättre på det egna gräset än på resande fot. Svårtippat och jämnt att vänta. Utgå från mitten.

10. Eskilsminne - Tvååker 1

Statistik
Förra säsongen var Eskilsminne bara några enstaka poäng från en topp 2-placering i Division 1 och förväntningarna på nuvarande trupp och säsong har varit ganska höga. In till denna säsong kom Mattias Lindström, tidigare spelare i Helsingborg från just Tvååker för att hjälpa klubben uppåt i seriehierarkin. Med bara tre segrar på de första 14 matcherna är det i botten Skåneklubben huserar men med en färsk 2-1 seger mot rivalen Landskrona från i måndags finns såklart goda möjligheter till att trenden kan vända. Tvååker förlorade senast mot serieledande Trollhättan. Hallänningarna är dock svårslagna vanligtvis och ska inte helt räknas bort här. Mötet streckas från vänster där garderingarna ritas ner tidigt.

11. FC Trollhättan - Lunds BK 1

Statistik
FC Trollhättan leder Division 1 Södra! Efter 14 omgångar har alltså fjolårets Division 3-klubb intagit tronen och då namn som Pelle Ödlund försvann har nyförvärven Rexhepi och Lipovac varit fenomenala framåt. Hemmalaget har faktiskt bara tappat två poäng på de tio senaste matcherna. Lunds BK är seriens slagpåse för tillfället. Om värdarna går som tåget just nu är det raka motsatsen hos skåningarna som inte lyckats vinna på de tolv senaste seriematcherna. Besökarna gjorde dock en fin insats mot Ljungskile senast men lyckades ändå inte knyta ihop säcken trots en 2-0 ledning och fick lämna västkusten med en snöplig 2-3 torsk. Stannar hemmagänget runt 70 procent är en spikad etta given!

12. Torns IF - Oskarshamn 1

Statistik
Nästa stopp blir Tornvallen strax utanför Lund där hemmalaget ska försöka ta en trepoängare mot Oskarshamn. Gästerna var ett bortamål från att ta steget upp i Superettan i fjol men ligger just nu på en ganska svag nionde plats i tabellen efter bara fyra segrar på de inledande 14 omgångarna. De orangesvarta hemmalaget hade inga som helst problem att montera ner Hässleholm i cupen tidigare i veckan och vann dessförinnan den svåra bortamatchen mot Kristianstad med 2-0. Då besökarna inte vunnit på resande fot ännu känns ettan som en klok spik.

13. Åtvidaberg - Kristianstad 1

Statistik
Avslutningsvis är det klassiska Kopparvallen som gäller då Åtvidaberg tar emot Kristianstad. Hemmalaget vaknade till liv efter en dålig start på serien. Rickard Johansson försvann och in kom Tor-Arne Fredheim för att styra de blåvita åter åt rätt håll. Efter 56-åringens intåg i klubben har värdarna vunnit fyra matcher och förlorat två. Den senaste förlusten (0-4) kom förra veckan då Skövde enkelt manövrerade ut Åtvid. Skåningarna har också inlett säsongen svagt men ökat takten på slutet. Gästerna har faktiskt plockat 13 av sina totalt 14 inspelade poäng på de sex senaste matcherna. Med detta i åtanke ska självklart ett kryss ritas ner åtminstone på det större systemet.


Singelstrecket! - FC Trollhättan

Det är toppen mot botten som gäller här och det ska också synas när 90 minuter fotboll är spelat. Bra etta!

Kupongrensaren! - AFC Eskilstuna

Perfekt läge för jumbon Eskilstuna att resa till Sundsvall för att knäppa Giffarna på näsan. En tvåa omkring 15 procent är ett alldeles förträffligt tecken. Finfin skräll!

Spelförslag:

432 rader

1. Östersund - Göteborg 2
2. Falkenberg - Elfsborg 2
3. Sundsvall - AFC Eskils. x2
4. Gefle - Forward 1x2
5. Linköping C - Akropolis (1)x(2)
6. Karlstad BK - Rynninge 1x2
7. Sandviken - Umeå FC 1
8. Sollentuna - Vasalund x2
9. Landskrona - Utsikten x2
10. Eskilsminne - Tvååker 1x
11. Trollhättan - Lunds BK 1
12. Torns IF - Oskarshamn 1
13. Åtvidaberg - Kristianstad 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Östersund - Göteborg (x)2
2. Falkenberg - Elfsborg 2
3. Sundsvall - AFC Eskils. x2
4. Gefle - Forward 1x2
5. Linköping C - Akropolis 1x2
6. Karlstad BK - Rynninge (1x)2
7. Sandviken - Umeå FC 1(2)
8. Sollentuna - Vasalund x2
9. Landskrona - Utsikten 1x2
10. Eskilsminne - Tvååker 1x2
11. Trollhättan - Lunds BK 1
12. Torns IF - Oskarshamn 1
13. Åtvidaberg - Kristianstad 1(x)


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved