Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 31/7 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/36612-genomgang-av-europatipset-31-7-a/)

Lazlo 2019-07-30 22:43

Genomgång av Europatipset 31/7
 
Champions League-kval, Copa Libertadores-åttondelar, Europa League-kval och Superettanboll är vad som gäller då veckans första Europatips tar vid. En del fina svenska inslag hittas på kupongen där AIK-Maribor sticker ut lite extra. Då sätter vi fart!




Spelstopp: Onsdag kl 18.59


1. AIK - Maribor 2

Statistik
På Friends Arena är det AIK som måste vinna för att kunna ha möjlighet att lösa avancemang vidare i Champions League-kvalet. 1-2 resultatet från förra veckans möte sätter visserligen Solnalaget i en klart godkänd situation samtidigt som gästerna var riktigt vassa i hemmamötet. Gnaget gjorde en fin insats på Stundenternas i senaste allsvenska omgången (2-0 mot Sirius) och är riktigt svårbemästrade på egna gräset. Värdemässigt ser dock X2 tilltalande ut. Finns pengarna känns en helgardering motiverad.

2. Qarabag - Dundalk 1

Statistik
I Azerbaijan är det långväga gäster som kommer till Baku för returmöte. Dundalk från Irland gjorde en härlig forcering och löste 1-1 i senaste mötet efter Hobans kvittering med ungefär tio minuter kvar av kampen. Kvalité hos värdarna finns det gott om. 1-0 målskytten från senast, Mahir Emreli, gjorde hela 16 mål i ligan föregående säsong och är ett givet inslag i landets landslag. Ska gästerna ha den minsta möjlighet här så är det ett ramstarkt försvar och vassa kontringar som gäller. Med ett Qarabag som troligen kommer streckas stenhårt ska åtminstone ett kryss åka med tidigt.

3. Rosenborg - Bate Borisov 1

Statistik
Det ska bli fotbollsfest på Lerkendal i Trondheim då Rosenborg ställs mot Bate från Vitryssland. Norrmännen fick med sig ett godkänt resultat (1-2) från förra veckans inledningsmöte och är överlag stabila hemma på den egna arenan. Gästerna är mitt uppe i sin säsong och har gått enligt plan i ligaspelet. Laget kamperar i toppen tillsammans med årets raket, Dinamo Brest. Formen är god hos bägge lagen med en mindre fördel Norge! Testa ettan först.

4. FC Köpenhamn - The New Saints 1

Statistik
Kupongens mest solklara spik hittas i Danmark där FC Köpenhamn ska ta emot The New Saints från Wales. Danskarna ägde tillställningen på Park Hall genom i stort sett hela matchen och hade full kontroll. Solbakkens gäng ser onekligen intressanta ut även denna säsong och har en fin defensiv med Papagiannopoulos och Bengtsson i de bakersta leden. Att änglarna ska kunna trolla fram ett avancemang på Parken känns som en fullständig önskedröm och allt annat än en hemmaviktoria får anses som en megaskräll. Slösa inga tecken. Ettan är inslagen med slägga!

5. Boca Juniors - Atlético PR 1

Statistik
Ett avbrott från europeisk fotboll tar oss till Sydamerika och matcher i Copa Libertadores som har nått fram till åttondelsfinaler. Det är möte två lagen emellan och första stoppet på denna sydamerikanska turné blir mäktiga La Bombonera i Buenos Aires där Boca Juniors ska ta sig an Atlético Paranaense. Brassarna är sjundeplacerade i ligan och åkte på en rejäl käftsmäll i det första mötet då Mac Allister slog till med matchens enda mål i slutet av drabbningen. Mötet var tätt med en viss fördel för Atlético rent spelmässigt. På argentinsk mark ska dock “juniorerna” anses ha goda möjligheter till en ny seger. Vettigt att börja från vänster.

6. Flamengo - Emelec 1

Statistik
Flamengo med bland annat tidigare brasilianske landslagsmannen Gabriel, Gerson och mycket lovande Lincoln på topp förlorade något överraskande det första mötet med CS Emelec från Ecuador. De rödsvarta har nu ett 0-2 underläge att försöka reparera under 90 minuter där en förväntat blåvit försvarsmur ska försöka forceras. Brassarna är överlag mycket starka på hemmagräs och förlorar sällan. I ligaspelet har laget gått rent 6-0-0 och föregående säsong förlorade värdarna tre möten på Maracana. Ettan är mer än trolig men löser besökarna sin defensiva plan finns en liten chans att El Bombillo kan kriga sig till ett kryss.

7. Cerro Porteno - San Lorenzo X

Statistik
Paraguay blir nästa stopp och mötet mellan Cerro Porteno och San Lorenzo. Förra veckans drabbning slutade mållös i Argentina efter ett ganska hårt tryck från Pizzis mannar. Målskyttet är ett återkommande problem hos Los Cuervos som i de senaste fem bortamatcherna kammat noll vad gäller mål framåt. Värdarna har gjort det starkt så långt i cupen och vann sin grupp före lag som Nacional och Atletico Mineiro. Svårtippat möte där en målsnål historia återigen är att vänta. Börja från mitten men strecka på så mycket plånboken tillåter.

8. Internacional - Nacional URU X

Statistik
Sista stoppet på den sydamerikanska resan blir Estádio Beira-Rio i Brasilien där Internacional håller till. Brassarna har med sig ett finfint 1-0 resultat från förra veckan efter Guerreros sena segermål. En kalldusch för laget från Montevideo som hade ganska bra kontroll på matchen sett över hela matchen. Hemmaformen hos Hellmanns gäng är bra men “folkets klubb” har blivit alltför stora favoriter här. Laget från Uruguay är inga duvungar och kommer knappast ge sig utan strid ända in i kaklet. Måla på ordentligt där pengarna finns åt höger.

9. Mjällby - Norrby 1

Statistik
Vi bryter av kvaltemat med lite Superettanfotboll. I Listerlandet ska två av årets största överraskningar Mjällby och Norrby drabba samman under torsdagen. De gulsvarta har visat att klubben menar allvar i toppen med nyförvärv som Michael Omoh bland annat. Den tidigare Dalkurd- Östersunds- och Örebrospelaren visade direkt vart skåpet skulle stå då 27-åringen gjorde 1-0 i den svåra bortamatchen mot toppkonkurrenten Brage i lördags. Boråsarna bröt en tre matcher lång förlustsvit efter 3-1 mot Öster senast. Ali Khans mannar hakar därmed på i striden om de ädlare platserna i tabellen. Gästerna är faktiskt bara fyra poäng bakom Brage på tredjeplatsen. Några poäng på Strandvallen ska nog inte gästerna räkna med dock. Ettan är en klart godkänd spik.

10. Häcken - Alkmaar X

Statistik
På Bravida Arena är det dags för returmöte i Europa League-kvalet mellan Häcken och AZ. Första kampen på AFAS Stadion var ingen höjdare sett ur holländska ögon och de gulsvarta hade under i stort sett hela matchen bra kontroll på tillställningen. Spelet från de rödvita var trögt och intetsägande. Med ytterligare en tävlingsmatch i ryggen får vi nu se om Slots mannar kan bemästra konstgräset på Hisingen. För Alms gäng var det en trist avslutning i mötet med Djurgården senast. Förlusten gör att västkustlaget nu har sju poäng upp till AIK och Malmö i toppen. Ovisst här så måla på!

11. Liepaja - IFK Norrköping 2

Statistik
Norrköping reser till Lettland för returmöte med Liepaja. 2-0 segern hemma på Östgötaporten senast grundlades redan i den första spelminuten då Simon Thern skickade in 1-0. Haksabanovic sköt sedan även in ytterligare ett mål för de blåvita som nu satt sig själva i ett kanonläge för vidare avancemang. De rödsvarta krigar på i mitten av den inhemska ligan. Värdarna kommer dessutom från en något tursam bortavinst mot ligajumbon Metta där Starkovs mannar vände ett 1-2 underläge till 3-2 seger med bara minuter kvar av tillställningen. Det ska vara viss klasskillnad men då Peking fixar avancemanget med ett oavgjort resultat eller till och med en uddamålsförlust får X2 bli lösningen.

12. Malmö FF - Domzale 1

Statistik
Det ska fällas ett slovenskt lag på Stadion i Malmö under torsdagen är tanken hos hemmafansen! Domzale fick med sig ett 2-2 resultat till Skåne där de himmelsblå bitvis var tillbakapressade av ett ganska trevligt gulblått gäng. Lyckligtvis för Rösler och hans himmelsblå är att hemmaspelet för MFF:s del är riktigt bra och har fällt större internationella björnar än ett lag som slutade trea i Prva Liga under fjolåret. Här kommer dock skåningarna att streckas på tok för hårt och ett kryss är ett givet tecken att rita ner tillsammans med den favorittyngda etta.

13. Esbjerg - Shakhtior Soligorsk 1

Statistik
Den värdemässigt bästa spiken får avsluta kupongen. Esbjerg ska hemma på Blue Water Arena gästas av Soligorsk från Vitryssland. Ett 0-2 underläge ska danskarna försöka reparera från den första kampen och formmässigt är det ingen trevlig syn för Jyllandslaget. Inledningen av Superligan har varit bedrövlig sett ur hemmaögon och laget har haft stora bekymmer att få målskyttet att lossna. Besökarna har råd att förlora med en kasse här och defensiven kommer med stor sannolikhet bli ett nyckelord från Tashuyev till sina mannar i omklädningsrummet innan match. Svenska folket har stirrat blint på de senaste resultaten och streckar inte efter oddssättarnas rekommendationer. Ettan är en kanonspik värdemässigt. Dags att vända på skutan nu, Esbjerg!


Singelstrecket! - Esbjerg

FC Köpenhamn må vara den allra säkraste spiken på veckans kupong men värdemässigt är det ett annat danskt lag som glänser. Esbjerg ser ut att hamna ordentligt skevt i jämförelse med oddsen och därför blir Lammers gäng en självklar spik.

Kupongrensaren! - Maribor

Det slovenska topplaget såg bra ut i förra veckans möte. Streckas gästerna under 20 procent är det ett klockrent tecken att inleda kupongen med.

Spelförslag:

432 rader

1. AIK - Maribor X2
2. Qarabag - Dundalk 1x
3. Rosenborg - Bate Borisov 1
4. FC Köpenhamn - TNS 1
5. Boca Juniors - Atlético PR 1
6. Flamengo - Emelec 1
7. Cerro Porteno - S. Lorenzo 1x2
8. Internacional - Nacional URU 1x2
9. Mjällby - Norrby 1
10. Häcken - Alkmaar 1x2
11. Liepaja - Norrköping x2
12. Malmö FF - Domzale 1x
13. Esbjerg - S. Soligorsk 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. AIK - Maribor (1x)2
2. Qarabag - Dundalk 1(x2)
3. Rosenborg - Bate Borisov 1x
4. FC Köpenhamn - TNS 1
5. Boca Juniors - Atlético PR 1(x)
6. Flamengo - Emelec 1x
7. Cerro Porteno - S. Lorenzo 1x2
8. Internacional - Nacional URU 1x2
9. Mjällby - Norrby 1
10. Häcken - Alkmaar 1x2
11. Liepaja - Norrköping (x)2
12. Malmö FF - Domzale 1(x)
13. Esbjerg - S. Soligorsk 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

karpafan 2019-07-31 10:11

Alltid väldigt intressant och läsa "genomgång" av tipset!

Jag plockade bort X mellan AIK-Maribor då Maribor håller hög klass och AIK tvingas framåt lär det uppstå fina lägen för bortalaget!

Qarabag går vidare på 0-0 och Dundalk måste framåt vilket öppnar upp deras försvar! Qarabag kommer vinna enkelt idag...spiketta!



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved