Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 18/8 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/36803-genomgang-av-europatipset-18-8-a/)

Lazlo 2019-08-17 14:40

Genomgång av Europatipset 18/8
 
Spännande Europatips stundar och det är en knippe ringrostiga favoriter som startar sina ligasäsonger runt om i Europa denna vecka. Söndagens kupong tar oss bland annat till Spanien och Tyskland där ligaspelet nu är igång. Premier League får också en del av kakan och likaså Allsvenskan får avsluta kupongen med fyra fajter från vårt avlånga land. Dags att sparka igång!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Chelsea - Leicester 1

Statistik
Det har knappast sprakat om Chelseas inledning denna säsong. Förlust med 0-4 i premiären på Old Trafford mot Nilsson Lindelöfs United och därefter blev det strafförlust i Istanbul då Supercupfinalen mot Liverpool skulle avgöras. Lampard får nu möjlighet att åter komma på banan då Leicester ska försöka monteras ner inför hemmapubliken. The Blues har fortsatt en hel del bekymmer med skador. Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Christensen med flera är borta bland annat. Rävarna inledde säsongen med ett 0-0-resultat hemma mot Wolverhampton och Vardy och gänget hade förvånansvärt svårt sista tredjedelen av banan. Då värdarna streckas hårt behöver åtminstone krysset åka med.

2. Sheffield United - Crystal Palace 1

Statistik
Spännande möte på Bramall Lane då Sheffield United gör hemmapremiär i Premier League. Nykomlingen löste ett fint 1-1-resultat i kampen mot Bournemouth på Vitality Stadium. Hjälte för The Blades blev, som så många gånger förr, Billy Sharp som kvitterade i matchens slutminuter. Crystal Palace har haft en bekymmersam sommar där också Zaha ryktats iväg från klubben. 0-0 mot Everton i premiären hemma på Selhurst Park var dock ett steg i rätt riktning även om 26-årige ivorianen fick inleda på bänken. United ska anses som mindre favoriter här. Finns pengarna bör dock mötet streckas tvärsöver.

3. Alavés - Levante X

Statistik
Spansk ligapremiär nu och det är Alavés som ska ställas mot Levante på fina Estadio de Mendizorrotza. Förra säsongen hamnade lagen i mitten ungefär där hemmalaget var några placeringar före i tabellen. John Guidetti tillhör hemmagänget men svensken fick begränsat med speltid i fjol. Bättre denna säsong månne? Vidare har Vidal från Sevilla bland annat kommit in under sommaren på lån till hemmaklubben. Gästande Valencia-laget har haft bekymmer med de blåvita och segrarna är lätträknade på senare år. 1X bör därför räcka bra här till klart godkända streck.

4. Atlético Madrid - Getafe 2

Statistik
I Madrid är det redan i premiären en riktigt het drabbning som ska spelas på Wanda Metropolitano. Utmanarna i toppstriden, Atlético Madrid, ska ställas mot lokalkonkurrenten Getafe som överraskade stort i fjol. De blåklädda gästerna var riktigt fina på resande fot föregående säsong och förlorade bara fyra möten. Näst bäst i hela ligan! Simeone har haft en fullsmetad plånbok under sommaren och spenderat stora pengar på bland annat Félix (Benfica) och Trippier (Tottenham). Svenska folket målar upp hemmalaget till på tok för stora favoriter här trots allt och tvåan ska utan att blinka målas ner först. Detta är vägen till miljonerna!

5. Espanyol - Sevilla 2

Statistik
Två lag från förra säsongens toppskikt drabbar samman i Barcelona. Espanyol utan Borja Iglesias i laget gästas av Sevilla på RCDE Stadium. För katalanerna har tävlingsmatcherna redan startat då det är Europa League-kval som gäller för de blåvitrandiga. Där har de hittills inte haft några som helst bekymmer att avfärda Stjarnan från Island och schweiziska Luzern. Helt annat typ av motstånd här dock. Gästerna ser fortsatt bra ut och vann bägge matcherna lagen emellan förra säsongen. Utgå från en spelvärd tvåa och måla dit ett kryss om pengarna räcker till.

6. Real Betis - Valladolid X

Statistik
Som tidigare nämnts har Borja Iglesias lämnat Espanyol. “Pandan” är nu klar för Real Betis och tillsammans med Fekir är detta två ruskigt fina förstärkningar. Laget får dock klara sig utan Lo Celso som lämnat för Tottenham. Blanquivioletas har suttit ganska lugna i värvningsbåten under sommaren. Förra säsongen vann faktiskt gästerna på Benito Villamarin och de lilavita var dessutom bättre på resande fot än hemma generellt. Med ettan till synes ganska hårt streckad gör sig en helgardering bäst här.

7. Eintracht Frankfurt - Hoffenheim 2

Statistik
Från spansk fotboll till tysk och en riktig höjdare att vänta på Commerzbank Arena. Förra säsongens semifinalister i Europa League, Frankfurt, ställs mot Hoffenheim. Med Jovic och Haller borta är det nu Rebić som fått axla rollen framåt hos värdarna och 25-åringen slog till med ett hattrick i cupmatchen mot Mannheim senast. Die Kraichgauer har de senaste åren varit ganska jämna med en mindre fördel för Eintracht. Värdemässigt ser dock tvåan ut att bli en riktigt bomb här och därmed ska X2 vara det första som ritas ner!

8. Union Berlin - RB Leipzig 2

Statistik
I de östra delarna av Berlin är det dags för Bundesligapremiär på Stadion An der alten Försterei. “Unionen” gör sin första säsong i högstaligan och det är direkt tufft motstånd som ska försöka bemästras. Gästande Leipzig har ersatt Rangnick med Nagelsmann på tränarbänken. För svenska ögon är det blågult i båda lägren där Sebastian Andersson dessutom målade för berlinarna i cupmötet med Halberstadt och Emil Forsberg ryktas vara kry i Red Bull-lägret. Med tvåan under 60 procent känns förra säsongens ligatrea som en bra spik på kupongen.

9. Rennes - PSG 2

Statistik
I Frankrike är det omgång två av Ligue 1 som gäller och Rennes möte med Paris SG. Lagen stötte på varandra i finalen i Franska “Trophée des Champions” för drygt två veckor sedan. Då gick PSG segrande ur mötet efter Mbappé och Di Marías fullträffar. Regerande mästarna Paris vann också premiären mot Nimes på bortagräs där ovan nämnda stjärnor tillsammans med Cavani stod för målen. Stéphans rödsvarta gäng tog en fin skalp på svåra Stade de la Mosson då Montpellier besegrades med 1-0. Betydligt tuffare nu och trots en kompakt fembackslinje kommer Les Rennais få stora bekymmer här. Tvåan ser ut att hamna relativt korrekt streckmässigt och då är det bara att spika av gästerna.

10. AIK - Kalmar FF 1

Statistik
Kupongen avslutas med fyra bataljer från Allsvenskan där första stoppet blir Friends Arena. Gnaget gjorde ingen jätteprestation mot FC Sheriff i veckan. 1-1-mötet räckte dock då Norlings grabbar redan hade ett 2-1-resultat att gå på från bortamötet i Moldavien. Bahoui såg riktigt pigg ut i sitt inhopp och svarade dessutom för Solnalagets mål. Viktor Elm löste 1-1 mot Örebro senast efter ett magnifikt frisparksmål. Smålänningarna är dock fortsatt utsatta i den absoluta botten och har inte vunnit på elva raka försök! Ettan ska såklart ritas ner tidigt men med en stenhård streckning måste åtminstone krysset med snarast möjligt.

11. Malmö FF - Falkenberg 1

Statistik
Rösler ställde upp med en riktigt slagkraftig elva i bortamötet med Zrinjski i torsdagens Europa League-kval. Skåningarna hade redan 3-0 att gå på och tog inte ut sig alltför mycket. Ny match här då Falkenberg kommer till Stadion. Hallänningarna var på Gamla Ullevi senast och löste ett fint 1-1-resultat mot Blåvitt. Eklunds gulvita lag har faktiskt bara förlorat en av de fem senaste matcherna. Trots det streckas “Di blåe” brutalt hårt här. Med tanke på den fina insats som gästerna stod för i Göteborg (1-1) ska vare sig krysset eller tvåan lämnas åt sidan. Måla på och hoppas på skrällen.

12. Sirius - IFK Norrköping 2

Statistik
Norrköping åkte på en 1-3-förlust på bortaplan mot svåra Beer Sheva i torsdags. Således blev det respass för Peking som nu får ägna hösten åt att avancera i ligan. Gästerna har dessutom frågetecken kring Maic Sema som inte spelade på israelisk mark. Sirius har varit galet ojämna denna säsong. Rydström styr ett Uppsalalag återigen utan självförtroende. Det hjälper så klart inte heller att de blåsvarta är sämst i Allsvenskan på hemmaplan. Tvåan är en fin utgång men krysset bör ritas ner på större system.

13. Örebro - Häcken 2

Statistik
Sista stoppet blir Behrn Arena där ÖSK kommer från en oavgjord batalj i Kalmar där Carlos Strandberg först brände en straff men sedan fick ytterligare en möjlighet från elva meter och inte gjorde något misstag. Formen är relativt god hos de vitsvarta och det lär behövas nu då tuffa Häcken kommer på besök. Alms mannar kryper med i toppen och fick bland annat 1-1 mot Malmö senast. Flytten av Jeremejeff till Dresden stör möjligen en del men trots detta ska de gulsvarta getingarna anses som favoriter till godkända streck.


Singelstrecket! - Paris SG

Förra säsongens ligaetta i Frankrike bör utan bekymmer kunna avfärda Rennes trots bortaplan. Så länge strecken ligger hyfsat korrekt är mästarna en fin spik på kupongen.

Kupongrensaren! - Getafe

En av förra säsongens stora överraskningar reser bara minuter norr över för möte med Atlético Madrid på mäktiga Wanda Metropolitano. Bra chans att stå för en superskräll här.

Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Leicester 1x
2. Sheffield U - Crystal P 1x
3. Alavés - Levante 1x
4. A.Madrid - Getafe 1x2
5. Espanyol - Sevilla 2
6. Real Betis - Valladolid 1x2
7. Frankfurt - Hoffenheim x2
8. Union Berlin - Leipzig 2
9. Rennes - PSG 2
10. AIK - Kalmar FF 1
11. Malmö - Falkenberg 1x2
12. Sirius - Norrköping 2
13. Örebro - Häcken 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Leicester 1(x)
2. Sheffield U - Crystal P 1x2
3. Alavés - Levante 1x
4. A.Madrid - Getafe 1x2
5. Espanyol - Sevilla (x)2
6. Real Betis - Valladolid 1x2
7. Frankfurt - Hoffenheim (1x)2
8. Union Berlin - Leipzig 2
9. Rennes - PSG 2
10. AIK - Kalmar FF 1(x)
11. Malmö - Falkenberg 1(x2)
12. Sirius - Norrköping x2
13. Örebro - Häcken 2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

karpafan 2019-08-17 19:26

Väldigt nära 13 R på EU och S Prag ställde till det, visade 1,8 mkr just då! Troligen Vinner City ikväll då dem leder med 2-1 just nu! Blir bara 12 rätt då, Millwall lyckas hålla 1-0 med en utvisade i en halvlek! Massivt boll/chanser för Sheffield i andra. Men imorgon sitter EU tipset! återkommer med mina tankar senare ikväll!

karpafan 2019-08-17 20:55

City misslyckades så där blev det fel!
Men jag håller med om att Paris måste vara en bra spik imorgon!
Svårt när en del ligor inte börjat än eller precis börjat! Utan och sett Sheff.U spela tycker jag ändo det är en väldigt bra spik, kanske opassande ord mer en chansspik!
Överlag tror jag på bra utdelning då där kommer leta sig in ett par skrällar!

Malmö/Aik streckas hårt med all rätt, men det väntar match i veckan igen för dem i EU League och dem kommer rotera rejält! Där tror jag på en/flera skrällar faktiskt!
Sen vet man inte vad U.Berlin kan ställa till med första matchen någonsin i Högsta Bundesligan

viking90 2019-08-17 21:03

Helgardering på match 1 känns nära till hands nu när Chelsea fick 120 minuter i benen i onsdags! Förra säsongen vann Leicester på Stamford Bridge och spelade oavgjort hemma!

Håller helt med om din spaning i Frankfurt matchen Lazlo, tappat två såpass vassa anfallare men trots det streckade på 50% just nu.
Real Betis känns överstreckade med.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved