Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 31/8 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/36930-genomgang-av-stryktipset-31-8-a/)

Lazlo 2019-08-30 00:01

Genomgång av Stryktipset 31/8
 
Tredje veckan i rad som det är 15 miljoner i jackpot på Stryktipset! Sju fina matcher från Premier League, fem Championship-kamper med bland annat toppmötet Leeds - Swansea samt ett svenskt inslag i form av Örebro - AFC Eskilstuna tar plats på lördagens kupong. Först ut blir Burnleys möte med Liverpool på Turf Moors gräsmatta! Dags att sätta fart!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Burnley - Liverpool 2

Statistik
Det blev förlust i Ligacupmatchen mot Sunderland för Sean Dyches Burnley. Värdlaget roterade dock kraftigt och inga större växlar ska dras från nederlaget. I ligan har The Clarets noterats för en seger, en knapp förlust mot Arsenal samt ett retfullt kryss mot Wolves senast. En klart godkänd start för hemmalaget. Liverpool är precis så bra som laget ska vara med Salah, Mané, Firmino, Matip med flera i spetsen. Alisson Becker saknas fortsatt mellan stolparna men gästerna ska såklart råda som stora favoriter här. Bortasegern spelas ensam på det mindre systemet. X2 på större system är dock inte fel!

2. Chelsea - Sheffield United 1

Statistik
Chelsea med Tammy Abraham i spetsen fixade en mycket viktig 3-2-skalp på Carrow Road mot Norwich i senaste omgången. Vinsten var Londonlagets första denna säsong och nu får Lampard och hans blåvita gäng åter chans att knäppa en nykomling på nosen. Sheffield United ska nämligen besöka Stamford Bridge denna helg och det är ett bortalag som precis som värdarna inlett med fyra pinnar på de tre första omgångarna. Ettan är tveklöst en utgång att luta sig mot som dessutom ser ut att hamna korrekt streckmässigt. Klart är dock att The Blues kommer få klara sig utan en handfull spelare där bland annat Pedro och Loftus-Cheek saknas. Även Kanté och Hudson-Odoi är frågetecken inför lördagens fajt. Ta därför med krysset på större system.

3. Crystal Palace - Aston Villa X

Statistik
Nästa nykomling att besöka London är Aston Villa. Gästerna tog säsongens första trepoängare senast då Everton slogs tillbaka hemma på Parken i Birmingham. Av bara farten tog lejonen ytterligare en skalp i veckan då Crewe enkelt besegrades i Engelska Ligacupen (6-1)! Tuffare uppgift för gästerna nu. Crystal Palace kommer från en imponerande ligatriumf senast då Manchester United besegrades på Old Trafford med 2-1. Alla tecken föredras på Selhurst Park denna helg.

4. Leicester - Bournemouth 1

Statistik
Leicester har öppnat säsongen bra. Segermatchen i ligan mot Sheffield United senast följdes upp med en ny vinst då Newcastle besegrades i Ligacupen under onsdagen. Nu är det Bournemouth som kommer på besök till King Power Stadium. Körsbären har varit förföljda av skador men har trots allt bland annat fixat en fin 2-1-seger på resande fot mot Aston Villa. Gästerna gjorde dessutom en klart godkänd insats trots förlusten senast mot Manchester City. Rodgers manskap streckas aningen för hårt här för att kunna stå ensamma. Det har trots allt varit ganska jämna drabbningar lagen emellan på senare tid. Gardera på!

5. Manchester City - Brighton 1

Statistik
Kupongens lättaste spik hittas i Manchester där City ska spela av 90 minuters fotboll och vinna mötet med Brighton utan att förta sig. Med ett ljusblått hemmalag stormandes fram kommer Potters måsar få extrema problem. Det hjälper såklart inte för bortalaget att Sterling verkar hittat superformen och öser in mål. Dessutom har De Bruyne sett oförskämt bra ut inledningsvis. Dessutom har gästerna aldrig vunnit mot City på bortagräs. Ettan spikas därför av oavsett streckprocent.

6. Newcastle - Watford 2

Statistik
Newcastle tog säsongens första seger i ligamötet mot Tottenham senast. En riktigt imponerande bedrift såklart och Premier Leagues största skräll hittills. Skatorna förlorade dock cupdrabbningen med Leicester så sent som i onsdags och Steve Bruce är säkert inte speciellt glad åt skadelistan som blivit än mer påfylld på slutet. Svenske Emil Krafth är en av dem som ser ut att missa matchen mot Watford. Gästerna är enda lag i ligan helt utan poäng efter tre omgångar. Gracias mannar har dock inga ambitioner att husera i botten av tabellen och nu får The Hornets en kanonchans att spräcka förlustsviten. Strecka matchen från höger!

7. West Ham - Norwich 1

Statistik
Pukki-Partyt kom av sig senast för Norwich! Trots en fullträff från finländaren noterades kanariefåglarna för säsongens andra Premier League-förlust. Gästerna åkte dessutom något oväntat ur Ligacupen mot League Two-laget Crawley! Dags för tuff bortamatch nu då West Ham och Olympiastadion ska besökas. Pellegrinis mannar är ojämna men har ändå en hel del kvalité i laget. Sébastien Haller är värvad som målskytt till The Hammers och fransmannen presenterade sig ordentligt via två strutar i senaste matchen mot Watford. Om hemmalaget vill vara med och slåss om mer framskjutna placeringar i tabellen ska matcher som dessa vinnas. Ettan spikas därmed av till klart godkända procent.

8. Örebro - AFC Eskilstuna 2

Statistik
Från Premier League till Allsvenskan och Behrn Arena där Örebro med skyttekungen Carlos Strandberg i spetsen gästas av AFC. Lånet från Malmö har haft stor framgång hos Närke-laget där 23-åringen nu senast slog till med ett hattrick mot Sirius i ÖSK:s 4-3-seger. AFC är som bekant utsatta i botten och är i stort behov av framförallt trepoängare. Inbördes är det dock en liten mindre fördel gästerna och till rådande streckning är det absolut inte fel att börja från höger. Finns degen, helgardera!

9. Leeds - Swansea 1

Statistik
Åter tillbaka till Storbritannien men denna gång hoppar vi ner ett steg i hierarkin och hamnar i The Championship. Elland Road blir första anhalt och det är en tidig seriefinal som ska avverkas då Swansea kommer på besök. Bielsas mannar ställdes inför ett dubbelmöte lördag-onsdag då Stoke var motståndet som gällde i både liga och cup. En seger (liga) och en förlust (cup) noterades för hemmalaget. Dock var det ganska tydligt att siktet är inställt på helgens toppmöte! Svanarna tog sig dock till skillnad från sin lördags-opponent vidare i Ligacupen efter en slakt hemma mot stackars Cambridge (6-1). Svenskt i målprotokollet dessutom då Kristoffer Peterson noterades för ett av walesarnas mål. Tuffare för gästerna nu. Ett heltaggat hemmalag under 65 procent är en klart vettig spik!

10. Nottingham - Preston 2

Statistik
Två ganska formstarka lag ställs mot varandra i Nottingham. Forest kommer till mötet med en fin 3-0-skalp mot Derby i LIgacupen och värdarna tog dessförinnan en riktigt blytung viktoria i London mot Fulham. Preston har också inlett säsongen fint. Daniel Johnson och Paul Gallagher har varit strålande hos gästerna inledningsvis och mellan stolparna har Declan Rudd gjort några riktigt fina prestationer. Förra säsongen vann The Whites med 1-0 på City Ground. Ny chans till seger för besökarna här och när dessutom streckfördelningen ser ut att hamna något fördelaktigt åt höger blir X2 valet!

11. Reading - Charlton 1

Statistik
Charlton har varit en pigg nykomling inledningsvis. Londonklubben har inte förlorat hittills i ligaspelet men nu stöter The Addicks på ordentlig patrull. Reading har inte legat på latsidan under sommarens silly season där bland annat rumänen Puscas har hämtats in från Inter. Andra utropstecken i hemmatruppen är Ovie Ejaria som stått för två fullträffar hittills och även John Swift har gjort en riktigt bra augustimånad. Ettan på Madejski Stadium ligger klart närmast till hands där även ett kryss kan få plats på större system.

12. Sheffield Wednesday - QPR X

Statistik
QPR åkte i veckan ur Ligacupen efter en 0-2-förlust mot Portsmouth. Visserligen roterade Warburton på en del platser i startelvan men Londonlaget borde kunnat bidraga med ett bättre resultat än utfallet. Just ojämnheten kännetecknar The Hoops inledningsvis. Nigerianen Eze har tillsammans med Jordan Hugill varit gästernas kanske viktigaste spelare så långt. Duon har bland annat legat bakom merparten av målen framåt för QPR så för ett framgångsrikt bortalag gäller det att dessa två är på spelhumör. Ugglorna från Sheffield förlorade på bortagräs i ligan senast. Trenden mot Queens Park Rangers är inte heller särskilt trevlig då besökarna har tre raka segrar inbördes. Snåla inte med tecknen här utan helgardera omgående.

13. West Bromwich - Blackburn X

Statistik
Sista anhalt blir The Hawthorns och mötet mellan ett fortsatt obesegrat West Brom och Blackburn. Slaven Bilic mannar kommer från två raka 1-1-bataljer och The Baggies har fram till nu sett stabila ut med en defensiv av hög klass. Bartley, Ferguson och Livermore är en trio som burit hemmalaget bakifrån. Framåt har bland annat nyförvärvet från West Ham, Diangana, stått för två strutar så långt. Just defensiven är även något som gästande Blackburn kan luta sig mot. The Rovers har tre raka matcher i ligan utan insläppt mål men gästerna har istället haft bekymmer med produktionen framåt. Danny Graham är enda forward som hittat nätet för besökarna så långt i serien. Tillknäppt och målsnålt att vänta. När strecken dessutom ser ut att hamna hyfsat korrekt tar vi inga risker och målar ner alla tecken direkt.


Singelstrecket! - Leeds

Leeds känns som en kanonfin spik. Med spelare som Nketiah, Costa, Bamford och Klich är det få motståndare som kommer kunna stå emot i 90 minuter. Ettan står bra här.

Kupongrensaren! - Preston

Nottingham och Preston känns i dagsläget ganska jämnbra. Gästerna har dock över tid haft ganska lätt för Forest och en tvåa runt 25 procent blir ett riktigt bra val att börja med här.

Spelförslag:

432 rader

1. Burnley - Liverpool 2
2. Chelsea - Sheffield U 1
3. Crystal P - Aston Villa 1x2
4. Leicester - Bournemouth 1x
5. Man City - Brighton 1
6. Newcastle - Watford x2
7. West Ham - Norwich 1
8. Örebro - AFC Eskils. x2
9. Leeds - Swansea 1
10. Nottingham - Preston x2
11. Reading - Charlton 1
12. Sheffield W - QPR 1x2
13. West Brom - Blackburn 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Burnley - Liverpool (x)2
2. Chelsea - Sheffield U 1(x)
3. Crystal P - Aston Villa 1x2
4. Leicester - Bournemouth 1(x2)
5. Man City - Brighton 1
6. Newcastle - Watford x2
7. West Ham - Norwich 1
8. Örebro - AFC Eskils. (1x)2
9. Leeds - Swansea 1
10. Nottingham - Preston (x)2
11. Reading - Charlton 1x
12. Sheffield W - QPR 1x2
13. West Brom - Blackburn 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved