Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 7/9 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/36995-genomgang-av-stryktipset-7-9-a/)

Lazlo 2019-09-05 19:50

Genomgång av Stryktipset 7/9
 
Det är en något speciell rad som står framför oss när det gäller Stryktipset denna lördag. Fyra matcher från EM-kvalet inleder kupongen som därefter fylls på med kamper från League One i England. Fyra drabbningar från de brittiska öarna kommer dock lottas vilket gör saker och ting än mer klurigt. Med siktet inställt på 13 rätt och bra utdelning blir faktiskt de lottade matcherna en nyckel till pengarna!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. England - Bulgarien 1

Statistik
Det är ett spännande och välmående landslag som Gareth Southgate ställer på planen i London denna helg. Mings, Mount och Maddison är dessutom tre herrar som ännu inte gjort någon a-kamp men som nu möjligen får chansen. Lejonen har inledningsvis i kvalet avfärdat Montenegro och Tjeckien plättlätt och nu är det kanske gruppens svagaste lag, Bulgarien, som gästar. Balakovs landslag föll senast mot Kosovo hemma i Sofia. För bulgarernas del behövs mer eller mindre tre poäng här om hoppet om EM-slutspelet ska fortsätta leva. Uppdraget får dock anses alltför omöjligt och ettan är kupongens allra mest självklara tecken oavsett streckprocent.

2. Litauen - Ukraina 2

Statistik
I Grupp B är det Ukraina som toppar den haltande tabellen efter tio poäng på de fyra första matcherna. De blågula har imponerat stort inledningsvis där bland annat galna 5-0 (!) mot Serbien hemma i Lviv sticker ut lite extra. Gästnationen har superstabila Pyatov som sista utpost och framåt finns mängder av kvalité i form av Yarmolenko, Tsygankov, Konopljanka och Yaremchuk. Litauen föll mot Serbien (1-4) senast och balt-nationen har dessutom förlorat mot Luxemburg i gruppen. Här ska det vara ren och skär klasskillnad. Klockren tvåa!

3. Island - Moldavien 1

Statistik
I Grupp H är det ett riktigt getingobo i striden om topp 2-platserna. Tre lag står på nio poäng inledningsvis där Island är en av nationerna. Hamréns mannar var visserligen chanslösa mot Frankrike i Paris men ö-nationen repade sig omgående och slog tillbaka både Albanien och Turkiet under juni-samlingen. Moldavien rankas 171:a i världen och stått helt utan chans i matcherna mot Frankrike, Turkiet och Albanien. Spiridons mannar stod dock upp ganska bra mot Albanien på bortaplan senast. Mötet avgjordes egentligen inte förrän på övertid då Ramadani satte spiken i kistan med sitt 2-0-mål. Möjligen kan besökarna kriga till sig en pinne här. Att utgå från ettan känns dock givet.

4. Serbien - Portugal X

Statistik
I Grupp B är det ett på förhand förmodat toppmöte som ska spelas. Serbien välkomnar Portugal till Belgrad där Ronaldo och hans lagkamrater står utan seger efter två spelade matcher. Portugiserna har dock vunnit Nations League under sommaren. Serberna kommer senast från en enkel 4-1-viktoria mot Litauen där trion Jovic, Ljajic och Mitrovic målade. Balkan-nationen åkte dock på en rejäl stjärnsmäll i senaste bortamatchen då Ukraina enkelt besegrade de röda örnarna med 5-0! Portugiserna har mött värdnationen fem gånger och aldrig förlorat. X2 blir valet att utgå ifrån där dock även ettan får vara med på det större systemet.

5. Bristol Rovers - Accrington Stanley 2

Statistik
Från landslagsfotboll till League One-matcher i England. Bristol blir första anhalt där Rovers ska försöka bryta en åtta matcher lång förbannelse. Värdlaget vann nämligen senast ett inbördes möte med Stanley i april 2012! Gästerna har därefter vunnit sju kamper av åtta. Piraterna, som hemmalaget kallas, har dock inlett säsongen på ett godkänt sätt. Framförallt på Memorial Stadium där laget kommer med segrar i ligan mot både Oxford och Tranmere. Värdlaget får dock klara sig utan rutinerade målvakten Jaakkola som är på landslagssamling med Finland. Ett stort avbräck såklart. Accrington inledde säsongen med fyra matcher utan seger. Mot MK Dons i senaste ligabataljen kom dock första segern och därefter vann även laget av bara farten mot Fleetwood (2-1) i EFL Trophy-mötet tidigare i veckan. Strecken ska falla från höger!

6. Coventry - Blackpool X

Statistik
Två lag som hittills inte åkt på någon förlust ställs mot varandra på Ricoh Arena. Coventry har vunnit samtliga tre matcher på det egna gräset så långt och The Sky Blues har faktiskt inte släppt in ett enda mål hemma i ligaspelet. Värdlaget har sett riktigt bra ut inledningsvis där Godden varit härförare i det offensivt lagda hemmalaget. Blackpool har ivorianen Gnanduillet i strålande form. 27-åringen har gjort fem mål hittills denna säsong (liga och cup) och självklart varit en starkt bidragande orsak till Pools framgång. Ett ställningskrig att vänta där krysset känns klart närmast. Börja där, men gardera efter storleken på plånboken.

7. Portsmouth - Southend LOTTAS

Matchen lottas med fördelningen 12-2-2 vilket motsvarar 75-12,5-12,5 i procent. Med tanke på en i övrigt ganska favoritbetonad kupong känns bollarna till höger riktigt intressanta. Utgå från vänster men gardera gärna och hoppas på en tursam dragning.

8. Rochdale - Ipswich LOTTAS

Matchen lottas med fördelningen 3-2-11 vilket motsvarar 18,75-12,5-68,75 i procent. Avvakta gärna spelstopp och notera streckfördelningen. Tvåan ser dock ut att kunna bli en riktigt bra spik.

9. Shrewsbury - Peterborough LOTTAS

Matchen lottas med fördelningen 6-2-8 vilket motsvarar 37,5-12,5-50 i procent. Med 14 av 16 bollar till vänster och höger blir etta-tvåa valet här.

10. Sunderland - Burton LOTTAS

Matchen lottas med fördelningen 12-2-2 vilket motsvarar 75-12,5-12,5 i procent. Precis som i match 7 är detta en väg till utdelning på denna raden vilket gör att ettan mycket väl kan garderas. Avvakta dock gärna spelstopp och håll koll på hur streckfördelningen landar.

11. Tranmere - Gillingham X

Statistik
Tranmere tog steget upp från League Two i fjol efter ett lyckosamt kval mot Newport. Hemmalaget har dock haft en del bekymmer inledningsvis i tredjedivisionen. Tre sämre insatser på resande fot är noterade. Lagets hittills enda seger kom med stora siffror. 5-0 mot Bolton efter bland annat dubbla mål av nyförvärvet Ferrier från Walsall. Gillingham var ett mittenlag förra säsongen men har också enbart noterats för en seger, mot Bolton, med 5-0! En på förhand jämn historia att vänta på Prenton Park där alla tecken gör sig bäst.

12. Wycombe - Lincoln 2

Statistik
Lincoln är även de nykomlingar i ligan. The Red Imps vann League Two förra säsongen och nu ligger dessutom klubben med i tätstriden även här. En imponerande start kort och gott med tolv poäng på de sex första matcherna. Gästerna har dessutom pressat Everton i Ligacupen nyligen. Wycombe har efter sex omgångar ännu inte förlorat! På Adams Park är dessutom samtliga matcher så långt i ligaspelet segrar. Tuffare för The Blues nu då motståndet är av något högre klass. Börja därför strecka från höger.

13. Fleetwood - Oxford United X

Statistik
Sista stoppet blir Highbury Stadium i Fleetwood där kuststadens Cod Army gästas av 18:e-placerade Oxford. Värdlaget har Patrick “Paddy” Madden i alldeles strålande form. Irländaren har hittills noterats för fyra mål i ligan men fick i ligamötet med Lincoln senast lämna planen mållös. Gästerna från studentstaden har haft en del bekymmer inledningsvis av serien. United har dock vaknat till ordentligt på slutet och radat upp fina prestationer både i liga och cup. Karl Robinsons gäng har goda möjligheter att lösa poäng här där värdet dessutom verkar luta åt höger. För säkerhets skull plockas dock alla tecken med redan från första stund.


Singelstrecket! - England

Det är stor klasskillnad mellan England och Bulgarien för tillfället och britterna kommer kunna jogga hem tre friska pinnar här. Ettan är omöjlig att ifrågasätta.

Kupongrensaren! - Accrington Stanley

Med två fina prestationer i bagaget och en riktigt fin trend mot Bristol Rovers på senare år känns tvåan riktigt bra att utgå ifrån. Härligt skrälldrag på Memorial Stadium!

Spelförslag:

432 rader

1. England - Bulgarien 1
2. Litauen - Ukraina 2
3. Island - Moldavien 1
4. Serbien - Portugal 1x2
5. Bristol R - Accrington x2
6. Coventry - Blackpool x
7. Portsmouth - Southend 12
8. Rochdale - Ipswich 2
9. Shrewsbury - Peterbor. 12
10. Sunderland - Burton 1
11. Tranmere - Gillingham 1x2
12. Wycombe - Lincoln x2
13. Fleetwood - Oxford 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. England - Bulgarien 1
2. Litauen - Ukraina 2
3. Island - Moldavien 1(x)
4. Serbien - Portugal (1)x(2)
5. Bristol R - Accrington (1x)2
6. Coventry - Blackpool (1)x
7. Portsmouth - Southend 1x2
8. Rochdale - Ipswich 2
9. Shrewsbury - Peterbor. 12
10. Sunderland - Burton 12
11. Tranmere - Gillingham 1x2
12. Wycombe - Lincoln (x)2
13. Fleetwood - Oxford 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved