Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 15/9 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37097-genomgang-av-europatipset-15-9-a/)

Lazlo 2019-09-14 16:02

Genomgång av Europatipset 15/9
 
Värdemässigt ser söndagens Europatips riktigt smaskigt ut. Mängder med överstreckade favoriter gör kupongen till en riktig guldgruva. Sex länder ska besökas i jakten på 13 rätt där dessutom 3 miljoner i jackpot finns att lägga vantarna på! Vi inleder resan i England!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Bournemouth - Everton X

Statistik
I Premier League har Bournemouth haft en del oflyt inledningsvis. En hel radda skador har knappast förbättrat hemmalagets slagkraft så långt och laget kommer från två raka 1-3-förluster till mötet med Everton. Gästerna löste en 3-2-seger mot Wolves hemma i förra omgången. Marco Silvas blåvita gäng har dock inte löst något mål på resande fot så långt och har faktiskt inte vunnit på Vitality Stadium på de tre senaste besöken. Svårtippad tillställning där alla tecken gör sig bäst.

2. Watford - Arsenal X

Statistik
Det dröjde fyra omgångar innan Javi Gracia entledigades från sin tjänst som manager hos Watford. Resultaten lyste med sin frånvaro och klubben har tidigare i veckan gjort klart med Sánchez Flores som ny coach. Tufft läge för den 54-årige spanjoren som kliver rakt in i hetluften då Arsenal blir förste opponent. The Gunners har varit rätt fina inledningsvis. Laget var nära att vända 0-2 till seger mot Tottenham senast i mötet på Emirates som till slut slutade 2-2. Förtroendet för gästerna här är dock överdrivet. Tvåan till över 70 procent är inte prisvärt någonstans och 1X får därför räcka.

3. Hammarby - IFK Göteborg 1

Statistik
Hammarby åkte på sin första förlust efter en streak på nio matcher utan nollpoängare. Norrköping blev laget som löste den svåra Bajenknuten och möjligen är nu de grönvita nere på jorden igen. Hemma på Tele2 är dock söderbröderna fortsatt obesegrade och spelar en offensivt tilltalande fotboll med Tankovic som stark sniper. Göteborg reser till huvudstaden med god form. Blåvitt har sett riktigt bra ut där även Robin Söder varit het på slutet. En bortaseger känns inte trolig, däremot finns goda möjligheter till att gästerna kan stjäla poäng här. 1X löser biffen.

4. Häcken - AIK X

Statistik
Härligt möte att vänta på Bravida Arena på Hisingen där formtoppade Häcken tar emot regerande mästarna AIK. Gnaget vann som bekant den mycket viktiga derbyfajten mot Djurgården senast vilket tajtar till det en aning i toppen. Norling får dock klara sig utan Kofi Adu här som är avstängd. För de gulsvarta värdarna flyter det mesta på. Trots Jeremejeffs flytt från västkusten tidigare i augusti öser Alms gäng på där en pånyttfödd Paulinho gjort tre mål på de två senaste ligamatcherna. Ovisst där en streckning rakt över rekommenderas.

5. Malmö FF - IFK Norrköping X

Statistik
Malmö tog sig som bekant vidare i Europa League-kvalet och ska på torsdag göra den fina resan till Ukraina för ett tufft möte med Dynamo Kiev. Innan dess är det en het drabbning mot Norrköping som ska spelas där gästerna kommer till Skåne med god form. Defensiven hos Peking har varit helt magiskt bra där östgötarna hållit nollan i de sex (!) senaste allsvenska drabbningarna. Mötet på Östgötaporten i våras slutade med delad poäng vilket inte känns som ett omöjligt scenario här. En överstreckad etta blir garderingen på större system.

6. Celta Vigo - Granada X

Statistik
Municipal de Balaídos bjuder in till La Liga-möte denna helg där Celta Vigo äntligen ska få ställas mot på förhand lite enklare motstånd. De ljusblåa har i tur och ordning ställts mot Real Madrid, Valencia och Sevilla med fyra av nio poäng som resultat. Helt okej start för Escribá och hans mannar trots allt. Granada är en pigg nykomling i högstadivisionen. 3-0-segern mot Espanyol imponerar där gästernas defensiv stack ut. Värdemässigt ser X2 strålande ut och därför blir en helgardering att rekommendera omgående.

7. Valladolid - Osasuna 1

Statistik
Osasuna vann Segunda División åtta pinnar före Granada i fjol och har visat att laget hör hemma i La Liga. Gästerna löste ett mycket meriterande kryss mot Barcelona senast i en 2-2-batalj hemma på Estadio El Sadar och dessförinnan togs en 1-0-seger mot Leganés. Valladolid har också sett rätt fina ut inledningsvis. Krysset mot Real Madrid på svårspelade Santiago Bernabeu imponerar där Óscar Plano, Guardiola och den unga backen Salisu stack ut. På en i övrigt ruskigt knivig kupong känns hemmalaget som en okej spik!

8. Real Betis - Getafe 2

Statistik
Loren Morón och Nabil Fekir har stått för samtliga mål framåt för Betis så långt. I övrigt finns mer att önska hos värdlaget som ställer ett riktigt fint lag på gräset men som bara vunnit en av tre matcher inledningsvis. Getafe är ett spännande bortalag. Gästerna har två raka kryss i bagaget och har trots riktigt fint spel inte vunnit ännu. Marc Cucurella är kreatören på mitten som legat bakom både Mata och Molinas mål denna säsong. Trion kommer bli oerhört viktig även här där X2 värdemässigt lyser grönt! Helgardera mötet på större system.

9. Brescia - Bologna 2

Statistik
Vi förflyttar oss till Italien där första stoppet för dagen blir Stadio Mario Rigamonti. Brescia får här klara sig utan sin “Super-Mario” Balotelli då italienaren fortsatt är avstängd till slutet av september. Hemmalaget vann premiären mot Cagliari men förlorade med 0-1 borta mot Milan. En hygglig start trots allt för Corinis lag. Bologna besegrade Spal 2013 i senaste kampen där 1-0-resultatet sett till chanser borde varit ett par måls marginal större. Tvåan till under 40 procent får anses som en bra spik.

10. Parma - Cagliari X

Statistik
En bra start för Parma denna säsong där en 0-1-förlust mot Juventus i premiären följdes upp med en klockren 3-1-skalp mot Udinese. Unge svenske löftet Dejan Kulusevski har varit riktigt bra inledningsvis och assisterade till två av målen i segermötet senast. I övrigt har rutinerade Gervinho levererat ett mål framåt för värdlaget. Cagliari har visserligen två raka nederlag men spelade ändå riktigt bra mot Inter. Robin Olsen vaktar numera buren hos laget från Sardinien där Nainggolan och Pedro varit bra framåt. Inför mötet på söndag underskattas gästerna hårt av svenska folket. Till procent under 30 är X2 givet på mindre system där en överstreckad etta endast åker med i mån av utrymme i plånboken!

11. Hoffenheim - Freiburg 1

Statistik
Bundesliga nu där det ska spelas matcher i den fjärde omgången. Hoffenheim har inlett något trevande med fyra pinnar så långt. 3-2-matchen mot Werder Bremen följdes upp med en trist 0-0-batalj mot Leverkusen på bortagräs. Tjecken Kaderábek tillsammans med Togo-profilen Bebou har varit hemmalagets så långt kanske mest lysande stjärnor. Freiburg har öppnat något bättre! Gästerna vann sina två första matcher klart men stötte på patrull i form av Köln senast där laget föll med 1-2. Hemmalaget vann fjolårsmötet på Rhein-Neckar-Arena med 3-1 och ska vara favorit även här. Dock målas Die Kraichgauer upp till alldeles för stora favoriter där åtminstone ett kryss snarast möjligt ska ritas ner.

12. Paderborn - Schalke 2

Statistik
Det är en häftig resa som Paderborn gjort de senaste åren! Hemmalaget kom tvåa i den tyska tredjedivisionen så sent som säsongen 17/18. I fjol tog de blåsvarta nästa steg då laget gick rakt igenom 2.Bundesliga och flyttades upp till finrummet. Starten i Bundesliga har dock varit tuff för nykomlingen som fortsatt står utan seger. Schalke kommer från en 3-0-skalp mot Hertha Berlin i huvudstaden. Gästerna är fortsatt ojämna men har på pappret ett bättre lag där Nastasic, Oczipka, Stambouli och målvakten Nübel så långt sett bäst ut hos “04:orna”. En hårt streckad tvåa blir trots allt valet i utgång där krysset åker med på det reducerade systemet.

13. Monaco - Marseille 1

Statistik
Sist men inte minst är det ett besök i Frankrike som ska göras då det vankas medelhavsderby! Monaco var som bekant en ruskig besvikelse i fjol och var med i nedflyttningsstriden in i det sista. Nya tag nu för värdlaget som dock fortsatt ser dåliga ut. Två poäng på fyra matcher är såklart inte godkänt men potentialen i truppen finns. Slimani har imponerat hos de rödvita där också Martins och Ballo-Toure sett bra ut inledningsvis. Marseille står utan Thauvin som är skadad och har dessutom tappat Luiz Gustavo till Fenerbahce. Ettan känns vinglig men är streckmässigt kanonfin. Dags för en seger nu Monaco!


Singelstrecket! - Monaco

På en rad utan solklara favoritspikar känns ändå Monaco klart intressant. Potentialen hos hemmalaget finns och när ettan streckas omkring 30 procent blir det ett klockrent val på en annars ruskigt knivig kupong!

Kupongrensaren! - Getafe

Getafe har sett riktigt bra ut inledningsvis men har inte fått poängen med sig i den utsträckning som laget varit värda. Real Betis är ingen lätt motståndare på bortaplan men till under 20 procent ska tvåan ritas ner tidigt. Bra drag!

Spelförslag:

432 rader

1. Bournemouth - Everton 1x2
2. Watford - Arsenal 1x
3. Hammarby - Göteborg 1x
4. Häcken - AIK 1x2
5. Malmö - Norrköping x
6. Celta Vigo - Granada 1x2
7. Valladolid - Osasuna 1
8. Real Betis - Getafe x2
9. Brescia - Bologna 2
10. Parma - Cagliari x2
11. Hoffenheim - Freiburg 1
12. Paderborn - Schalke 2
13. Monaco - Marseille 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Bournemouth - Everton 1x2
2. Watford - Arsenal 1x
3. Hammarby - Göteborg 1(x)
4. Häcken - AIK (1)x(2)
5. Malmö - Norrköping 1x
6. Celta Vigo - Granada 1x2
7. Valladolid - Osasuna 1
8. Real Betis - Getafe 1x2
9. Brescia - Bologna 2
10. Parma - Cagliari (1)x(2)
11. Hoffenheim - Freiburg 1(x)
12. Paderborn - Schalke (x)2
13. Monaco - Marseille 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved