Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 19/9 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37141-genomgang-av-europatipset-19-9-a/)

Lazlo 2019-09-18 22:33

Genomgång av Europatipset 19/9
 
Dags att ge sig i kast med Europa League-gruppspelet efter två dagar med fokus på CL-premiärerna. Torsdagens kupong levererar ett gäng högklassiga drabbningar där Sveriges enda representant, Malmö FF, inleder kupongen. I övrigt ser Frankfurt - Arsenal samt PSV - Sporting ut som två riktigt härliga kamper. 4,5 miljoner i jackpot finns också att försöka lägga vantarna på där en del riktigt fina skrällar ger god chans till fin utdelning. Första stopp, Kiev!




Spelstopp: Torsdag kl 18.54

1. Dynamo Kiev - Malmö FF X

Statistik
Malmö inleder årets gruppspel på Olympiastadion i Kiev. En ganska bra lott för skåningarna då Dynamo ser allt annat än tillfreds ut för tillfället. Turbulens runt omkring klubben med sparkad tränare och fortsatt dåliga resultat är följetongen på sistone. För Malmö ser läget stabilare ut. MFF är som vanligt inblandade i guldstriden i Allsvenskan och kommer senast från en fin 1-0-skalp mot Norrköping. Fina möjligheter till en triumf för MFF här men alla tecken bör ritas ner omgående.

2. Eintracht Frankfurt - Arsenal 2

Statistik
Frankfurt ser halvdana ut för tillfället. Förra säsongens semifinalister i Europa League har tappat ordentligt i slagkraft sedan Jovic och Haller försvann. Dessutom har klubben gjort en lånedeal med Milan där Rebic lämnat och André Silva anlänt. Återstår att se hur väl ovan byte slår ut. Arsenal har två raka 2-2-matcher i bagaget. Mot Watford senast kom The Gunners undan med blotta förskräckelsen då ett furiöst gulsvart lag stormade fram under den andra halvleken. Gästerna ser dock på förhand något vassare ut och med X2 till ungefär korrekt procent blir det ett solklart val denna torsdag.

3. FC Köpenhamn - Lugano X

Statistik
Det är två ganska tilltufsade lag som ställs mot varandra på Parken i den danska huvudstaden. Köpenhamn har tre raka tävlingsförluster och föll mycket oväntat mot Hobro IK senast. För gästande Lugano är det om möjligt än värre. Seger i premiären mot FC Zürich är noterad men därefter är det noll segrar på fem matcher i ligaspelet. Gästerna fick dessutom respass ur den inhemska cupen då Lausanne, tillhörande i andradivisionen, vann med solklara 3-0. Schweizarna har dock ett ganska bra lag med bland annat brassen Carlinhos som bästa målskytt i fjol men som ännu inte nätat denna säsong. Danskarna streckas till omkring 75 procent vilket är omotiverat högt. Strecken till höger är riktigt fina att starta med.

4. PSV Eindhoven - Sporting 2

Statistik
Det är nytt blod på tränarbänken hos Sporting. Efter 2-3-förlusten mot Rio Ave hemma på Estádio José Alvalade fick Marcel Keizer lämna sin post. Med ny man vid spakarna i form av tidigare juniortränaren Pontes fick Lissabon-laget med sig en pinne från bortamötet med Boavista. Här är det så dags för en ännu större utmaning för portugiserna. PSV på Philips Stadion blir något att bita i för gästerna. Värdlaget, som tillsammans med Ajax sticker ut lite i den holländska fotbollen, har nio raka tävlingsmatcher utan förlust inför mötet här. Det finns dock ingen som helst anledning att besökarna ska streckas runt 15 procent! Även om en helgardering blir valet på det reducerade systemet går vi för värdet med X2 på det mindre!

5. Rennes - Celtic X

Statistik
Celtic hade som bekant inga som helst bekymmer att montera ner AIK sett över två matcher. Skottarna får visserligen klara sig utan bland annat Nir Bitton här och även Jozo Simunovic är fortsatt skadad. The Hoops kommer dock med fint självförtroende efter bland annat 2-0 i det stekheta derbyt mot Rangers i början av september. Rennes öppnade Ligue 1 superstarkt. Bland annat vann laget mot omöjliga PSG på hemmagräs med 2-1. Två sämre prestationer gör att fransmännen trots allt ska ifrågasättas en aning här. Måla mötet rakt över.

6. Basel - Krasnodar 2

Statistik
Svenske Emil Bergström gjorde sin första match med Basel i cupmatchen mot Meyrin senast. Möjligen kan den före detta djurgårdaren få speltid även nu då Krasnodar kommer på besök. Gästerna har också svensk prägel på sitt lag. Kristoffer Olsson målade i förra seriefajten i Ryssland där Marcus Berg fick stanna på bänken. Den tidigare Kalmar-spelaren, Ari, stod också för en strut i den matchen. Ryssarna har varit rejält målglada på sistone med åtta mål på två matcher. Med ettan överstreckad känns X2 som rätt väg att gå här.

7. LASK Linz - Rosenborg 1

Statistik
Rosenborg reser till Österrike med en klart godkänd trend. Norrmännen var ett stort frågetecken inledningsvis denna säsong men har successivt steppat upp. Trondheims-gänget stöter dock på patrull här. Linz har sett fina ut både i kvalspelet till Champions League och i österrikiska ligan. Värdarna kommer närmast från en fin 2-0-skalp mot Sturm Graz senast där två snabba mål i andra halvleken fällde avgörandet. Hemmalaget saknar Germot Trauner som är avstängd men det ska inte påverka utfallet. Ettan ser streckmässigt fin ut och spikas därmed på både stort som litet system!

8. Getafe - Trabzonspor X

Statistik
Det har inte varit samma fina flyt i spelet hos Getafe denna säsong som i fjol. Laget från utkanterna av Madrid slutade på en stark femteplats föregående säsong vilket löste avancemanget till Europa League. Spanjorerna har dock inte vunnit i La Liga hittills i år där värdarna istället kryssat sig fram på slutet. Trabzonspor har varit fortsatt stabila hemma i Süper Lig och The Black Sea Storm har bara förlorat en tävlingsmatch sedan februari. Nu finns dock en del bekymmer vad gäller skador i bortalägret. Chans för nyförvärvet Daniel Sturridge att få starta möjligen? Mötet på Coliseum Alfonso Pérez gör sig klart bäst helgarderat!

9. Cluj - Lazio 2

Statistik
Det blev förlust för Lazio i senaste Serie A-kampen. 1-2 mot Spal var ingen vidare prestation från Rom-laget där coach Inzaghi valde att ställa Correa och Milinkovic-Savic åt sidan bland annat. Nya tag nu då det är Cluj som ska försöka bemästras i Rumänien. Petrescus mannar stod för en ruskigt stark prestation tidigare i augusti då Celtic besegrades över två möten i CL-kvalet. Slavia Prag krossade dock rumänernas drömmar om möjlighet till gruppspel i Champions League och därmed kliver The Railwaymen in i Europa League istället. Tufft motstånd direkt för hemmalaget här då italienarna får anses som mindre favoriter. Tvåan ser dock ut att streckas en aning hårt och därmed finns inget fel med att rita ner ett kryss som hjälp på större system.

10. Manchester United - FC Astana 1

Statistik
Kupongens största bankränta hittas på Old Trafford där United enkelt ska montera ner Astana. Gästerna från Kazakstan ligger med i toppen av den inhemska ligan och har inför mötet med de röda djävlarna tre raka segrar. Det är dock hyfsad nivåskillnad på att ställas mot Shakhter Karagandy i jämförelse med att kliva in på Old Trafford mot Manchester. Pogba och Martial är två av flera osäkra kort här men det ska såklart inte spela någon roll. Ettan är inte ifrågasatt och spikas av!

11. Wolverhampton - Braga 1

Statistik
Det finns en del frågetecken minst sagt kring statusen hos Wolves efter den bedrövliga starten på Premier League. De gulsvarta har hittills inte löst någon trepoängare i ligan. Braga kan dock bli en bra uppgift för Espírito Santos mannar då portugiserna ser något vingliga ut för tillfället. Gästerna förlorade mot Vitória Setubal senast och fick dessutom sin brasilianska mittback, Wallace, skadad. Inte bra för ett redan småstukat lag. Dags för vargarna att åter studsa tillbaka till vinnarspåret nu. Ettan duger fint som spik!

12. Rangers - Feyenoord 1

Statistik
Ny chans nu för Rangers att göra avtryck i Europa. Glasgow-laget gjorde nämligen en ganska slätstruken historia i fjol då laget bara fixade en tredjeplacering i sin grupp som Villarreal till slut vann. Vägen till gruppspelet har denna gång gått genom bland annat segrar mot Midtjylland och Legia Warszawa där spelet hemma på Ibrox imponerat. Feyenoord med Sam Larsson i laget har varit stabila hemma i Nederländerna. Även i playoff-mötet med Hapoel Beer Sheva visade de vitröda klass. 3-0 gånger två tog laget vidare till gruppspelet där Japp Stams mannar mycket väl kan utmana om en topp 2-placering. I Skottland får dock ettan anses som ett bra tecken att inleda med. 1X blir valet på större system.

13. Gent - St. Etienne 1

Statistik
Avslutas gör kupongen i Belgien där ett mycket tveksamt St. Etienne reser till Ghelamco Arena för möte med Gent. Fransmännen gjorde en kanonfin säsong i fjol där en fjärdeplats i Ligue 1 la grunden till avancemanget här. Hösten har dock varit något bekymmersam för besökarna som inte alls kommit upp i nivå så långt. Belgarna har däremot varit stabila. Inte minst visar Jonathan David kanonform och stått för fem mål hittills i ligan. Värdarna är tillsammans med Standard Liège Jupiler Leagues mest målglada lag dessutom. Här blir det ruskigt tufft för Les Verts där en halvgardering på större system räcker gott.


Singelstrecket! - Manchester United

Det ska råda klasskillnad mellan United och Astana när lagen nu drabbar samman på Old Trafford. Britterna kommer dessutom från en seger och stabil insats mot Leicester senast. Banketta!

Kupongrensaren! - Krasnodar

Ryssarna trummar på hemma i ligan och har efter uttåget i kvalet till Champions League dubbla 4-2-segrar och ser spännande ut offensivt. Basel borta är ingen omöjlig uppgift alls för Kristoffer Olsson och hans lagkamrater.

Spelförslag:

432 rader

1. Dyn.Kiev - Malmö FF 1x2
2. E.Frankfurt - Arsenal x2
3. Köpenhamn - Lugano x2
4. PSV - Sporting x2
5. Rennes - Celtic 1x2
6. Basel - Krasnodar x2
7. LASK Linz - Rosenborg 1
8. Getafe - Trabzonspor 1x2
9. Cluj - Lazio 2
10. Man United - Astana 1
11. Wolves - Braga 1
12. Rangers - Feyenoord 1
13. Gent - St. Etienne 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Dyn.Kiev - Malmö FF 1(x2)
2. E.Frankfurt - Arsenal x2
3. Köpenhamn - Lugano (1x)2
4. PSV - Sporting 1x2
5. Rennes - Celtic 1x2
6. Basel - Krasnodar x2
7. LASK Linz - Rosenborg 1
8. Getafe - Trabzonspor 1x2
9. Cluj - Lazio (x)2
10. Man United - Astana 1
11. Wolves - Braga 1
12. Rangers - Feyenoord 1(x)
13. Gent - St. Etienne 1(x)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

karpafan 2019-09-19 09:48

Magkänslan säger att du får många rätt, jag blir tvungen och ändra på ett par matcher nu! :)



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved