Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 5/10 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37351-genomgang-av-stryktipset-5-10-a/)

Lazlo 2019-10-03 21:42

Genomgång av Stryktipset 5/10
 
Lördag och Stryktips återigen. Elva matcher från Premier League samt The Championship finns att sätta tänderna i. I övrigt hämtas två fajter från Allsvenskan där bland annat AIK ska försöka ta sista chansen och haka på i guldstriden. Kupongen höjdare hittas på Anfield Road i Liverpool då Rodgers rävar kommer på besök. Analysen för 13 rätt är klar där första anhalt blir Turf Moor!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Burnley - Everton 2

Statistik
För Evertons del var matcherna mot Burnley i fjol en höjdare. Dubbla segrar och totalt 7-1 i målskillnad blev resultatet. Gästernas insats mot Manchester City senast var, trots förlusten, klart godkänd. Med tanke på det material Marco Silva sitter på ska det finnas en hel del mer att plocka ut av truppen. Burnley ser, framförallt på hemmagräset, ganska bra ut. Dyches mannar har vunnit två av tre fajter här denna säsong. Visst ska The Clarets ha okej chans till poäng även nu men när ettan kryper upp mot 40 procent är det definitivt till höger streckningen ska börjas!

2. Liverpool - Leicester 1

Statistik
En riktig höjdare att vänta på Anfield då Liverpool ställs mot ett formstarkt Leicester. Rodgers rävar reser nordväst med en storartad 5-0-seger mot Newcastle i ryggen. Vardy, Ndidi, Tielemans och Pereira är precis som laget i fint slag. Säsongens kanske tuffaste bortafajt står dock på schemat. The Reds har sju raka segrar i ligan och har faktiskt inte förlorat hemma sedan säsongen 16/17! Ett fantastiskt facit såklart! Klopps mannar snittar denna säsong över 2,5 mål framåt per match och har bara släppt till fem stycken bakåt. En trend som talar för värdlaget. Bra etta!

3. Norwich - Aston Villa X

Statistik
Pukki-festen verkar ha avstannat. Kanariefåglarna är efter 3-2-sensationen mot Manchester City mållösa i två tillställningar. Nykomlingsmöte nu hemma på Carrow Road då Aston Villa kommer på besök. Gästerna från Birmingham har haft en del bekymmer utanför Villa Park. Tre matcher i London mot Tottenham, Crystal Palace och Arsenal har genererat noll poäng. Motstånd som dock får anses av högre dignitet än Norwich. Med en ganska lång skadelista hos hemmalaget finns ingen anledning att snåla på tecken här. Måla rakt över omgående.

4. Watford - Sheffield United 1

Statistik
Det vill sig inte för Watford! Värdlaget parkerar fortsatt på jumboplats i ligan efter ytterligare en förlust. Wolves fixade 2-0 hemma på Molineux efter en riktigt bra match från The Hornets sida. Chans nu för Sánchez Flores och hans gulsvarta lag att lösa första trean! Sheffield United har startat sitt äventyr i Premier League väl. Insatsen mot Liverpool senast var bitvis riktigt bra och åtta pinnar på sju matcher är godkänt. The Blades kommer säkert kunna kriga på bra här men känslan är ändå att det är dags för en fullpoängare för Watford nu! Utgå därför från ettan!

5. West Ham - Crystal Palace X

Statistik
Londonderby härnäst där två ganska jämna lag inledningsvis drabbar samman. West Ham ställer Roberto Jiménez mellan stolparna för första gången från start denna säsong. Fabianski åkte på en skada senast mot Bournemouth och är borta minst ett par månader vad det verkar. Crystal Palace har sett riktigt stabila ut bakåt undantaget insatsen mot Tottenham för ett par veckor sedan. Hodgson har dessutom fin spets i bland annat Ayew och Zaha. Värdemässigt är det till höger blickarna ska riktas, men en helgardering får göra jobbet.

6. AIK - Örebro 1

Statistik
Allsvenskan bryter av den engelska fotbollen för ett ögonblick och första anhalt blir Solna. AIK behöver repa mod omgående efter den slätstrukna historien senast i 1-1-mötet med Elfsborg. Ska Norlings svarta armé ha minsta chans till guld är det enbart seger som gäller här. Motståndet för dagen står Örebro för. Kjälls vitsvarta gäng gjorde en fin första halvlek mot Hammarby senast som kröntes med ett vackert Prodell-mål. Luften gick dock ur gästerna under de sista 45 minuterna då Bajen kunde defilera i mål med en 5-1-viktoria. Utan att ha något att egentligen spela för borde besökarna vara en munsbit för Gnaget. Med stor press kan det dock komma att knyta sig för värdlaget. När ettan klättrar upp mot 80 procent får 1X bli lösningen här.

7. Sirius - Helsingborg 1

Statistik
Cirka sju mil norr om Solna är det en match på den nedre halvan av Allsvenskan som gäller. Efter den frustrerade förlusten mot Sundsvall senast är det dags för Sirius att försöka bryta en tre matcher lång segerlös svit. Nya Studenternas har inte utvecklats till något ointagligt fort för besökare direkt. Bara tre segrar för Sirius på 13 försök är såklart inte godkänt och en bidragande orsak till lagets kamp i botten. Gästerna från Skåne gillar dock inte spel utanför Olympia. Bara en seger är fixad på resande fot och med ett motiverat blåsvart hemmalag känns ettan klart intressant. 1X löser biffen på större system.

8. Millwall - Leeds 2

Statistik
Åter tillbaka i England där Millwall med bedrövlig form ställs mot topplaget Leeds. Bielsas påfåglar reser till London med en finfin 1-0-seger mot West Bromwich i tisdagens toppmöte. För Harris hemmagäng är trenden desto dystrare. Åtta raka drabbningar utan seger är huvudstadslagets bistra facit just nu. Med Bamford som topp och ett stabilt mittfält med Klich och städgubben Philips finns gott om kvalité hos gästerna för att vara med i toppstrid när det börjar dra ihop sig framåt våren. Tvåan ser streckmässigt bra ut och Leeds får därför fullt förtroende här,

9. QPR - Blackburn 2

Statistik
På klassisk mark i London ska Blackburn försöka studsa tillbaka till vinnarspåret efter två raka matcher utan trepoängare. Rovers kommer närmast från en okej 1-1-fajt mot Nottingham men föll dessförinnan mot nykomlingen Luton. Queens Park Rangers stod för en spelmässigt bra insats även om tidigare Rangers-tränaren, Neil Warnock, och hans Cardiff vann med 3-0 i Wales. Mötet på Loftus Road ser på förhand ganska öppet ut. Historien lagen emellan talar dock ett annat språk. QPR har inbördes nämligen inte vunnit hemma på 26 år! Med detta i åtanke ska strecken ritas ner från höger.

10. Derby - Luton 2

Statistik
Derby går kräftgång i ligan. Värdlaget har också en mindre rolig historia utanför planen på sistone. Lagkapten Keogh är skadad efter en fylleskandal där spelarna Lawrence och Bennett kört hem påverkade efter en pubkväll och kraschat. På planen är två segrar på de tio första matcherna knappast godkänt. Luton reser till Pride Park Stadium för första gången på tolv år. Nykomlingen är en frisk fläkt i The Championship där senaste bortaresan mot Blackburn slutade med tre härliga poäng. God chans att överraska även nu. Tvåan till under 20 procent måste med omgående även om en helgardering är att föredra!

11. Nottingham - Brentford 2

Statistik
Brentford fortsätter ha stora bekymmer i ligaspelet. Med tre segrar på tio matcher är den där toppstriden, som laget hade planer på innan säsongen startade, som bortblåst. Pontus Janssons gäng gjorde dock en fin insats i 3-1-segern mot Barnsley på Oakwell förra helgen. I veckomötet med Bristol City fick laget med sig en pinne efter riktigt bra spel. Känslan är dock att The Bees är alldeles för beroende av en striker i form av Ollie Watkins. 23-åringen har gjort sju av lagets totalt nio mål så långt. Saknaden av 25-målsskytten från i fjol, Maupay, är med andra ord stor! Nottingham har varit bra så långt. Forest har dock haft en del flyt i ett par av segermatcherna inledningsvis. Här målas värdlaget upp till galna streckfavoriter av svenska folket vilket gör tvåan alldeles lysande! På större system kan krysset ta plats men hoppa över den vansinnigt streckade ettan!

12. Sheffield Wednesday - Wigan 1

Statistik

Wigan har vaknat till liv efter den bedrövliga start laget haft på säsongen. Gästerna har inför mötet på Hillsborough bara en förlust på de fem senaste drabbningarna. På resande fot har dock The Latics haft gigantiska bekymmer. Gästerna tog en fin skalp mot Leeds förra säsongen på Elland Road men i övrigt är det 25 raka matcher på bortagräs utan trepoängare. Katastrofalt dåligt! Sheffield Wednesday föll senast mot Hull borta trots en ganska bra match. Visst ska ugglorna vara favoriter här men med ett kryss under 20 procent blir 1X valet.

13. West Bromwich - Cardiff 1

Statistik
Avslutningsvis ska ett fortsatt obesegrat West Bromwich på hemmaplan ställas mot ett Cardiff utan seger på resande fot. Walesarna går dock helt okej i ligan då liret på Cardiff City Stadium så långt varit till belåtenhet. Mot QPR senast löste The Bluebirds en klar 3-0-seger utan att egentligen glänsa. West Brom kommer från en 0-1-förlust i toppfajten mot Leeds senast. The Baggies är dock som nämnts stabila på The Hawthorns och gör dessutom en hel del mål framåt. Ettan får avsluta kupongen.


Singelstrecket! - Liverpool

Trenden talar sitt tydliga språk. Liverpool förlorar inte hemma på Anfield i Premier League längre och trots svårt motstånd i form av Leicester så känns ettan stabil. Bra spik!

Kupongrensaren! - Luton

Nykomlingen jobbar metodiskt på och stod för en fin skalp i senaste bortamötet mot Blackburn. Ny chans till skräll nu då Derby väntar på Pride Park Stadium. Till 20 procent är tvåan mycket spännande!

Spelförslag:

432 rader

1. Burnley - Everton x2
2. Liverpool - Leicester 1
3. Norwich - Aston Villa 1x2
4. Watford - Sheffield U 1
5. West Ham - Crystal P 1x2
6. AIK - Örebro 1x
7. Sirius - Helsingborg 1
8. Millwall - Leeds 2
9. QPR - Blackburn x2
10. Derby - Luton 1x2
11. Nottingham - Brentford 2
12. Sheffield W - Wigan 1x
13. West Brom - Cardiff 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Burnley - Everton 1x2
2. Liverpool - Leicester 1
3. Norwich - Aston Villa 1x2
4. Watford - Sheffield U 1x
5. West Ham - Crystal P (1)x(2)
6. AIK - Örebro 1(x)
7. Sirius - Helsingborg 1(x)
8. Millwall - Leeds 2
9. QPR - Blackburn (1x)2
10. Derby - Luton 1x2
11. Nottingham - Brentford (x)2
12. Sheffield W - Wigan 1x
13. West Brom - Cardiff 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved