Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 6/10 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37377-genomgang-av-europatipset-6-10-a/)

Lazlo 2019-10-05 15:01

Genomgång av Europatipset 6/10
 
En magisk Europatips-kupong hittas denna söndag där sex ligor ska besökas med ett par riktigt härliga karameller. På svensk mark ska det spelas storstilat derby på Tele2 Arena mellan guldaspiranterna Djurgården och Hammarby, Derby d’Italia (Inter - Juventus) har alla förutsättningar för att bli en höjdare och Barcelona - Sevilla är som brukligt en toppkamp i Spanien. 4 miljoner i jackpot finns också att lägga vantarna på där ett par härliga skrällar synas i jakten på de större pengarna. Dags att sparka igång!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Arsenal - Bournemouth 1

Statistik
Ett konstaterande vad gäller Arsenal är bredden i truppen. Londonlaget roterade kraftigt i veckans EL-möte mot Standard Liège men vann likväl med 4-0. Brassen Martinelli stod för dubbla mål mot belgarna och såg riktigt fin ut. Bournemouth jobbar på lite i det tysta. Skadeläget ser nu en aning bättre ut för Howe och hans The Cherries dessutom. Gästerna kommer också med en finfin trend där poäng och segrar i de tre senaste kamperna noterats. Det är aldrig lätt att fixa poäng på Emirates men till rådande streck finns ingen anledning att lämna Arsenal alena. Strecka på!

2. Manchester City - Wolverhampton 1

Statistik
De Bruyne är skadad. Igen! En ljumskskada ställde till det för belgaren i Champions League-mötet med Dinamo Zagreb i veckan och risken finns att Guardiola får klara sig utan sin diamant även här. Trots detta är City brutalt bra just nu. Zagreb stod helt utan chans i tisdags. Backar vi dessutom bandet till mästarnas senaste ligamatch på Etihad så gjorde de himmelsblå slarvsylta av Watford i den redan klassiska 8-0-massakern! Wolves är tillbaka på vinnarspåret efter en bedrövlig period inledningsvis. 1-0 mot Besiktas i torsdags var starkt och kommer såklart ingjuta en del självförtroende i bortatruppen. Här blir det dock tvärnit. Med ett frustande City i jakt på Liverpool i toppen är ettan inslagen med slägga.

3. Newcastle - Manchester United 2

Statistik
Det är ingen rolig period för Manchester United just nu. Spelet knyter sig och segrarna lyser med sin frånvaro. Insatsen i Europa League senast mot AZ var allt annat än bra och dessutom fick Lingard kliva av med en skada. Solskjaer har därmed ytterligare problem med att formera en tilltänkt startelva här. Turligt för gästerna då att det är Newcastle som står på andra sidan. Skatorna kommer med 0-5 i baken mot Leicester senast och har inledningsvis bara fixat en seger i ligaspelet. Så länge de röda djävlarna streckas under 55 procent får det anses som ett bra tecken att utgå ifrån. Krysset kan, om plånboken tillåter, få en plats också.

4. Southampton - Chelsea 2

Statistik
Sista Premier League-stoppet sker på St Mary’s i Southampton. Ett bra Chelsea just nu kommer på besök där segrar mot Lille i CL och Brighton senast i ligan bärgats. Lampard har också sett en ljusning på den tidigare ganska jobbiga skadelistan. För The Saints är läget aningen värre. Värdlaget kommer från dubbla förluster i ligan där insatsen i senaste hemmamatchen mot Bournemouth var blek. Trots ganska stort spelövertag löste inte Hasenhüttls mannar mer än ett mål och fick se gästerna lämna med en 3-1-seger. Under 2000-talet har faktiskt Southampton bara besegrat Chelsea här på sydkusten en gång. X2 ska räcka gott och väl.

5. Djurgården - Hammarby X

Statistik
I Sverige börjar ligorna nu gå mot sitt slut. Allsvenskan har med fyra omgångar kvar både en rafflande topp- och bottenstrid där mötet mellan Djurgården och Hammarby går in under den förstnämnda kategorin. Tele2 Arena är utsåld till sista plats och mötet känns på förhand öppet. Bajen har gjort en strålande säsong och har dessutom öst in fantastiska 65 mål. 5-1 mot Örebro senast där stekheta Rodic stod för ett hattrick. Ett frågetecken kring Wilands närvaro finns dock. Djurgården jobbar fortsatt på som serieledare. 2-1-segern mot Östersund senast satt långt inne men styrkan i att vinna trots sämre spel ska inte förringas. Känslan är att alla tecken måste ritas ner ögonaböj.

6. Kalmar FF - AFC Eskilstuna 1

Statistik
Ångestfajt i Småland är det som gäller då AFC från Eskilstuna reser söderut för att försöka ta sista chansen i jakten på att rädda kontraktet. Gästerna gjorde faktiskt en ganska bra insats mot Malmö senast men föll, ungefär som vanligt, med en mindre flagga i topp. Kalmar spelar också med kniven mot strupen. Insatsen mot Helsingborg senast var inte tillräckligt bra från Pehrssons rödvita gäng och nu är bara Sundsvall på 14:e plats tre pinnar bakom. Rasmus Elm är dessutom borta i hemmalägret här efter ett gult kort för mycket. Visst ska KFF ha chans till seger och på mindre system kan ettan spikas till okej streck. På större system känns faktiskt en helgardering som rätt väg att gå!

7. Malmö FF - IFK Göteborg 2

Statistik
Klassikermöte nu på Stadion i Malmö dit IFK Göteborg reser för att ta sista mikroskopiska chansen att nå topp 3. Poya Asbaghi och hans stab kan nu åter slänga in Calisir i startelvan och på det hela taget ser Kamraterna ut att kunna formera fullt lag i Skåne. Detsamma gäller inte Di blåe! Rösler fick se både Christiansen och Rieks kliva av mot Köpenhamn i torsdagens EL-batalj. Stora frågetecken kring de bägge stjärnorna här därmed. Knappast vad skåningarna behövde inför den fortsatta guldjakten. Med segern här i fjol som morot ska Blåvitt absolut kunna ge hemmalaget en match. Tvåan är ett tecken som måste plockas med när den ser ut att streckas under 10 procent!

8. Torino - Napoli 2

Statistik
Det vankas finfrämmande i Turin denna söndag då Napoli kommer till staden. Gästerna spelade en tuff fajt på belgisk mark så sent som i onsdags då de ljusblåa fixade 0-0 mot Genk. Offensiven hos gästerna ser riktigt fin ut där Mertens, Llorente och Insigne svarat för nio av lagets 15 mål så långt i ligaspelet. Rödbruna Torino har startat säsongen okej med nio poäng på sex matcher. Laget föll med 2-3 mot Parma senast och har dessutom svarat för ett bottennapp här på Olympiastadion då Lecce plockade med sig alla poäng hem. Historiskt finns en klar fördel Napoli dessutom vilket gör tvåan som en ganska given utgång här.

9. Inter - Juventus X

Statistik
Det vankas jättemöte i Milano då den gamla damen från Turin kommer på besök för att ge sig i kast med serieledarna. De blåsvartas säsongsinledning har än så länge varit mer eller mindre 100 procentig. Sex raka trepoängare och dessutom har nyförvärvet Lukaku visat sig viktig för sitt lag. Den 26-årige belgaren var dock lårskadad när hemmalaget gästade Barcelona i veckan och är därför osäker här. Juventus tog en finfin 3-0-seger mot Leverkusen i Champions League i tisdags. Prestationerna från gästerna har på slutet sett bättre och bättre ut. Förra säsongen slutade mötet här 1-1 och det finns stor chans till en mycket jämn batalj återigen. Alla tecken!

10. Barcelona - Sevilla 1

Statistik
I La Liga är det toppmöte som står på schemat. Barcelona jobbade in en fin vändning mot Inter i Champions League-mötet i veckan. 0-1 förvandlades till 2-1 genom dubbla Suárez-mål. Valverde har dessutom Messi och Dembélé åter i matchtruppen. Argentinaren lirade hela matchen mot italienarna och fransmannen fick 25 minuter på planen. Sevilla deltar i Europa League där Apoel från Nicosia besegrades med 1-0 hemma. Förra säsongen gjorde katalanerna 6-1 på Los Rojiblancos hemma. Liknande siffror är inte aktuella här men 1X ska trots allt räcka.

11. Real Sociedad - Getafe 1

Statistik
Real Sociedad har inlett La Liga på ett mycket förtroendeingivande sätt. Hemmalaget har en mycket spännande trupp med Ödegaard, Oyarzabal, Willian José och självklart vår reslige svensk, Alexander Isak. Värdlaget föll visserligen senast mot Sevilla men har på hemmagräs inlett med dubbla segrar. Getafe var på långväga resa till Ryssland för möte med Krasnodar under torsdagen. 2-1-segern var signerad Ángel Rodríguez som slog till med lagets bägge mål. Kort återhämtning nu för Azules således. Visst ska ettan få en plats på kupongen men med streckning upp mot 70 procent måste åtminstone ett kryss ritas ner omgående.

12. St. Etienne - Lyon 2

Statistik
Frankrike och Ligue 1 nu där det ska spelas derby mellan St. Etienne och Lyon på Stade Geoffroy Guichard. Lyon såg ostoppbara ut i ligastarten efter två segrar och 3-0 respektive 6-0 mot Monaco samt Angers. Där och då hände något och laget rasade ihop fullständigt. Åtta matcher senare kom så äntligen en ny seger för Les Gones då Leipzig besegrades med 2-0 i Champions League-mötet i onsdags. St. Etienne ligger efter åtta omgångar näst sist i tabellen. Ingen vidare start för Printants mannar där förhoppningarna på laget är betydligt högre. Förmodligen nya bekymmer här då de gästande rivalerna känns snäppet starkare. Tvåan lirar ensam.

13. Eintracht Frankfurt - Werder Bremen 1

Statistik
Avslutningsvis är det Bundesliga som gäller där Frankfurt får besök av Ludwig Augustinssons Werder Bremen. Den svenske landslagsmannen är dock skadad, precis som en handfull andra tilltänkta startspelare hos gästerna. Tuff bortamatch för ett sargat Bremen därmed som reser till Commerzbank-Arena för möte med Eintracht. Hemmalaget var i Portugal i veckan och bärgade tre poäng i Europa League då Guimaraes besegrades. Just en portugisisk duo, Paciencia och André Silva, har varit värdlagets bästa målskyttar tillsammans med Bas Dost. Ettan känns klart vettig!


Singelstrecket! - Manchester City

Ingen superrolig spik men ändå ett givet singeltecken på kupongen. Manchester City kommer, precis som vanligt, vinna hemma och en gardering är ren och skär pengavask!

Kupongrensaren! - IFK Göteborg

Med Rieks och Christiansen troligen borta finns än mer förhoppningar hos gästerna att åter uppleva en seger i Skåne. Blåvitt streckas lågt och är ett givet tecken i jakten på jackpotten!

Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Bournemouth 1x
2. Man City - Wolves 1
3. Newcastle - Man United 2
4. Southampton - Chelsea x2
5. Djurgården - Hammarby 1x2
6. Kalmar - AFC Eskilstuna 1
7. Malmö FF - IFK Göteborg 1x2
8. Torino - Napoli 2
9. Inter - Juventus 1x2
10. Barcelona - Sevilla 1x
11. R.Sociedad - Getafe 1x
12. St. Etienne - Lyon 2
13. E.Frankfurt - W.Bremen 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Bournemouth 1(x2)
2. Man City - Wolves 1
3. Newcastle - Man United x2
4. Southampton - Chelsea (x)2
5. Djurgården - Hammarby (1)x(2)
6. Kalmar - AFC Eskilstuna 1x2
7. Malmö FF - IFK Göteborg 1x2
8. Torino - Napoli (x)2
9. Inter - Juventus 1x2
10. Barcelona - Sevilla 1(x)
11. R.Sociedad - Getafe 1x
12. St. Etienne - Lyon 2
13. E.Frankfurt - W.Bremen 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

Trinity 2019-10-06 10:34

Har nu sammanlagt satt 1000 kr på att Hammarby ska vinna, Det mesta till 3ggr insatsen.
( Från 2,9ggr till 3ggr )
men du gör ju helt rätt i att helgradera Djurgården - Hammarby på Europatipset, Då Hammarby är favorit på strecken ( 33%, 31%, 36% )

Går på att Hammarbys form är uppåtgående medans Djurgårdens form är nedåtgående.
Och 3ggr insatsen som man nu får hos ATG är taget.



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved