Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 20/10 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37618-genomgang-av-europatipset-20-10-a/)

Lazlo 2019-10-19 15:30

Genomgång av Europatipset 20/10
 
Det är en riktigt smaskig kupong som ska analyseras denna fina fotbollssöndag! Värdemässigt finns massor av bra drag där bland annat två överstreckade favoriter i Allsvenskan snarast behöver hjälp. Under landslagsuppehållet har en del rotation skett på tränarposterna vilket kan vara bra att ta i beaktande. Först ut blir en sluggerduell på Old Trafford mellan giganterna United och Liverpool. Vi sätter fart omedelbart!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Manchester United - Liverpool 2

Statistik
Efter ungefär två veckors frånvaro från seriespelet i Englands högstaliga är det en finfin batalj som ska liras på drömmarnas teater i Manchester. United går inte riktigt att känna igen där två segrar på de första åtta omgångarna är värdlagets sämst noterade seriestart i modern tid. Frågan är om Solskjaer får vara kvar kvar mycket längre om det fortsätter se ut så här? Liverpool går desto bättre, gästerna fortsätter sitt segertåg. Åttonde raka trean plockades mot Leicester senast. I Pogba och De Geas frånvaro ska tvåan streckas först. X2 kommer rama in mötet tillräckligt.

2. Hammarby - Malmö FF X

Statistik
“En kokhet drabbning”, “årets match”, “guldkampen”, kalla mötet mellan Hammarby och Malmö vad ni vill men en ruskig nagelbitare väntar på Tele2 Arena i kampen om Lennart Johanssons pokal! Nu kommer Bajen ställa en elva på plastgräset där Jeppe Andersen samt Tankovic saknas. Även Wiland kommer vara frånvarande här men Davor Blazevic har visat sig vara en fullgod ersättare. Malmö reser till huvudstaden med en del frågetecken kring bland annat Rieks och Christiansen. Blytungt för Rösler såklart om duon saknas. En totalt oviss kamp där känslan är att alla tecken bör åka med omgående!

3. Falkenberg - AIK 2

Statistik
Det ska ske ett möte mellan och botten i Halland denna söndag då AIK besöker Falcon Alkoholfri Arena för möte med Falkenberg. Gnaget har inte lirat klockren fotboll på sistone men plockar trots allt poäng och har fortsatt chansen att försvara guldet. Då krävs garanterat seger här för Norlings mannar. Falkenberg är också i stort behov av poäng i jakten på nytt kontrakt. På hemmaplan är laget från havet ganska stabila då 16 av lagets totalt 19 pinnar bärgats här! Att Sebastian Larsson och hans kamrater ska streckas upp mot 80 procent är inte korrekt vilket gör krysset som stöd nödvändigt omedelbart!

4. IFK Norrköping - Kalmar FF 2

Statistik
Ett annat möte som streckas uppåt väggarna fel är Norrköping - Kalmar! Peking släppte in fyra baljor mot Sundsvall senast i en mycket märklig drabbning i Medelpad. Krysset (4-4) innebär med allra största sannolikhet att det inte blir någon topp 3-placering för mästarna från 2015. Smålänningarna behöver slita med näbbar och klor för att fixa ett par till pinnar i botten. Således bör Pehrssons gäng vara extremt motiverade här. När hemmaspelet varit bedrövligt har ett par tunga segrar fixats på bortagräs. Bland annat har både Östersund och AIK monterats ner på senare tid. Även om en helgardering bör ritas ner tidigt är det från höger pennan ska fattas. Fantastiskt värde finns nämligen att hämta på Kalmarsidan!

5. Sampdoria - Roma 2

Statistik
Det har varit en riktigt seg säsongsstart för Albin Ekdals Sampdoria. Hemmalaget fixade en viktoria mot Torino hemma i september men i övrigt är det sju förluster som står noterade för Genoa-laget. Ledningen har därför valt att ersätta tränare Di Francesco med Claudio Ranieri. Roma jobbar på i den övre delen av tabellen. En förlust så långt är facit för romarna. Mötet här kommer dock ske utan Dzeko som återhämtar sig efter sin ansiktsoperation. Trots anfallsstjärnans frånvaro får tvåan anses lämplig att utgå från. På större system känns X2 rätt.

6. Udinese - Torino 2

Statistik
I Udine ska Torino försöka ta säsongens fjärde seger då Ken Semas vitsvarta gäng ska besökas. Turin-laget har haft ett par gubbar på diverse landslagsuppdrag där bland annat Belotti fått fira Italiens EM-avancemang i veckan. Udinese har haft det rejält bekymmersamt med målskyttet på slutet men är ramstarka bakåt. Troligen kommer det bli en rätt tät och målsnål drabbning. Då gästerna inte förlorat inbördes på de sju senaste drabbningarna känns tvåan som en spännande chansspik till fin procent.

7. Athletic Bilbao - Valladolid 1

Statistik
Vi flyttar fokuset från Italien och tar oss västerut där La Liga i Spanien nu står på agendan. Bilbao har gjort en godkänd säsongsinledning och vann bland annat premiären mot Barcelona med 1-0. Inför mötet med Valladolid står baskerna noterade för dubbla 0-1-förluster och anfallsspelet har inte kommit upp i nivå. Gästerna gjorde en fin insats mot Atlético Madrid senast där 0-0 tillslut blev resultatet. De violetta besökarna har faktiskt så långt bara vunnit på bortagräs men kommer få trubbel här. Ettan känns på förhand bra att utgå ifrån men då procenten ser ut att hamna skevt ska åtminstone ett kryss få plats på större system.

8. Espanyol - Villarreal X

Statistik
Espanyol gjorde på det hela taget en riktigt fin säsong i fjol trots ett par långa segerlösa perioder. Laget från Barcelona slutade på en utsökt sjundeplats men i år är det inte samma ljud i skällan. I Borja Iglesias frånvaro har katalanerna haft svårt att vinna fotbollsmatcher. Tillslut rann bägaren över hos ledningen och Gallego fick lämna sin tränarpost där nu Pablo Machín ersätter. Första utmaningen blir Villarreal där gästerna kommer från en bortaförlust mot nykomlingen Osasuna. Just spelet på resande fot har varit bedrövligt för den gula ubåten så långt och här ska värdarna ha goda chanser till minst en poäng. 1X löser biffen på mindre system där en helgardering kan vara svaret om plånboken tillåter.

9. Bordeaux - St. Etienne 2

Statistik
Nästa tränare att ha fått lämna sitt jobb hittas i Frankrike då St. Etiennes Printant frigjordes från sina sysslor inför senaste mötet med Lyon. “Quickfixen” gav omedelbart resultat då Lyon besegrades innan uppehållet med 1-0. Dags för de grönvita att resa till västkusten för möte med Bordeaux här. Ett hemmalag som gjort en riktigt fin säsongsinledning. På Matmut Atlantique har dock Les Girondins, som hemmalaget kallas, bara vunnit en av fyra matcher så långt och här ramlar i stort sett allt värde över till höger. X2 till omkring 40 procent är ruskigt bra och blir därför valet.

10. Monaco - Rennes 1

Statistik
I Monaco har det varit turbulent under en längre tid. Förra säsongen var ett katastrofalt misslyckande där degraderingen från Ligue 1 till och med var nära. På senare tid har dock furstendömets lag tagit sju poäng på fyra matcher och därmed brutit en åter jobbig segerlös trend. Med klass som Yedder och Slimani ska såklart inte värdlaget husera i botten. På Stade Louis II är det Rennes som ska försöka snuva värdarna på poäng. Ett uppdrag som ser svårt ut. Gästerna är rejält bleka och vinner inga matcher alls för tillfället. Stannar ettan under 60 procent känns det faktiskt som en given spik på denna i övrigt extremt luriga kupong.

11. Marseille - Strasbourg 1

Statistik
Det har kunnat skönjas en viss frustration i Marseille-lägret på sistone. Stjärnan Payet blev vansinnig i slutet av mötet mot Montpellier i september och fick syna det röda kortet. Dessutom blev det en fyra matcher lång avstängning för 32-åringen som därför missar mötet här. I övrigt är forwarden Florian Thauvin fortsatt skadad vilket är ett enormt avbräck för sydkustlaget som bara gjort tre mål på de fyra senaste matcherna. Dags för seger nu månne? Strasbourg är bedrövliga på resande fot och har faktiskt inte vunnit på Velodromen under hela 2000-talet! Här skenar dock strecken på ettan iväg vilket gör att mötet ändå måste garderas, i alla fall på större system.

12. Hoffenheim - Schalke X

Statistik
I Bundesliga är det ett fint möte som ska äga rum på Rhein-Neckar Arena. Hoffenheim tog en blytung skalp då Bayern München besegrades på Allianz Arena innan uppehållet. Det var för övrigt lagets blott andra seger denna säsong. Schalke står för söndagens motstånd och fjolårets halvkassa säsong är nu ett minne blott. Poängen rullar in på Gelsenkirchen-klubbens konto i strid ström och dessutom är besökarna ganska målglada. Förra säsongen delade lagen på poängen här och det finns åter klar chans till en jämn batalj. Alla tecken rekommenderas!

13. Wigan - Nottingham 1

Statistik
Sist men absolut inte minst är det The Championship som ska besökas i England där Wigan gästas av tabelltvåan Nottingham. Forest har varit en riktigt positiv överraskning så långt. Grabban levererar framåt och i defensiven finns hög klass med Worrall som fältherre. The Latics har gått trögt i år. På slutet har dock värdlaget börjat vinna matcher på hemmaplan vilket fört laget uppåt i tabellens nedre region. Här kommer av allt att döma Paul Cooks lag underskattas grovt. Ettan till omkring 25 procent kan faktiskt vara kupongens allra bästa tecken! Bara gå för värdet här där chansspiken till vänster får avsluta kupongen.


Singelstrecket! - Wigan

Det må vara en rejält vinglig spik men till dessa priser är det ett fantastiskt tecken. Wigan har sju pinnar på sina tre senaste hemmamatcher och dessutom inte släppt in ett enda mål under dessa. Ruskigt spännande!

Kupongrensaren! - Kalmar FF

Bara välja och vraka på denna skrällvänliga kupong. Kalmar är dock en “game changer” för utdelningen denna söndag och då smålänningarna har allt att spela för ska tvåan ner illa kvickt. Magisk knall!

Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Liverpool x2
2. Hammarby - Malmö FF 1x2
3. Falkenberg - AIK x2
4. Norrköping - Kalmar 1x2
5. Sampdoria - Roma 2
6. Udinese - Torino 2
7. A.Bilbao - Valladolid 1
8. Espanyol - Villarreal 1x
9. Bordeaux - St. Etienne x2
10. Monaco - Rennes 1
11. Marseille - Strasbourg 1
12. Hoffenheim - Schalke 1x2
13. Wigan - Nottingham 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Liverpool x2
2. Hammarby - Malmö FF 1x2
3. Falkenberg - AIK x2
4. Norrköping - Kalmar 1x2
5. Sampdoria - Roma x2
6. Udinese - Torino 2
7. A.Bilbao - Valladolid 1x
8. Espanyol - Villarreal 1x2
9. Bordeaux - St. Etienne x2
10. Monaco - Rennes 1
11. Marseille - Strasbourg 1x2
12. Hoffenheim - Schalke 1x2
13. Wigan - Nottingham 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved