Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Stryktipset 2/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37849-genomgang-av-stryktipset-2-11-a/)

Lazlo 2019-10-31 22:33

Genomgång av Stryktipset 2/11
 
100 procent brittisk fotboll i fokus då Tips-SM kliver in i omgång 3 och Premier League samt The Championship står på tapeten. En riktigt smaskig kupong där jättar som Liverpool, Arsenal, Manchester City och Chelsea ska upp i ringen! Till råga på allt finns också en 11 miljoner stor jackpot att försöka lägga vantarna på! Lördagens utmaning startar på Villa Park i Birmingham! Häng med!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Aston Villa - Liverpool 2

Statistik
Två lag som lirade Ligacupmatch under onsdagen ska nu upp i duell på Villa Park i Birmingham. Värdlaget löste Wolves hemma efter 2-1. Matchhjälte blev den egyptiske landslagsmannen Elmohamady som över säsongen haft tufft att ta en plats i laget. Återstår att se om veteranen får förtroende här. Jurgen Klopp mönstrade ett något B-betonat lag i sin fajt. 6-5 mot Arsenal (efter straffar) var en böljande tillställning där defensiven knappast sattes i första rum. Den karismatiske tysken kan nu troligen mönstra bästa lag där de flesta dessutom fått vila ut inför lördagens kamp. Tvåan till 70 procent får anses som en godkänd spik.

2. Arsenal - Wolverhampton 1

Statistik
Det ska såklart inte dras några växlar efter 5-6-mötet på Anfield senast. Londonlaget mönstrade inte sin vanliga Premier League-elva men frågan är om inte ynglingen Martinelli nu har spelat till sig en startplats? 18-åringen har gjort sju mål på de fyra senaste cup-matcherna och dessutom slog grabben till med en stensäker straff mot Liverpool. Wolves är utslagna ur Ligacupen. Aston Villa plockade ner vargarna på jorden och nu är det ligan samt Europa League som står i fokus. Skönt så möjligen för ett hårt matchat orangeklätt lag. Espirito Santos manskap har dessutom lättare uppgifter framför sig än denna. Ettan till 55-60 procent är en bra spik.

3. Brighton - Norwich 1

Statistik
Det blev tillslut tre fina poäng på AmEx Community Stadium då Everton besegrades senast. 1-2 förvandlades under slutforceringen till 3-2 och Potters fiskmåsar tog därmed lagets andra raka hemmaskalp. Dags för fågelmöte på sydkusten nu! Norwich kommer på besök med en bedrövlig formkurva. 0-1-4 och 2-12 i målskillnad gör att Kanariefåglarna närmat sig jumboplatsen med stormsteg. Ett av de större problemen i bortalägret är Pukkis obefintliga målproduktion. Skyttekungen har inför matchen här inte nätat sedan City besegrades i mitten av september. Tendenserna är dock att de blåvita kan streckas en aning hårt här och då ska absolut utrymme finnas för åtminstone en halvgardering på större system.

4. Manchester City - Southampton 1

Statistik
“Back-to-back”-möte i Manchester nu då City och Saints duellerade så sent som i tisdags. Då vann Guardiolas himmelsblå gäng med 3-1 i Ligacupens åttondelsfinal. Nu är det PL-omgång som gäller och här kommer med största sannolikhet åter De Bruyne, Ederson och Gundogan åter spela. Dessutom är Fernandinho tillbaka efter avstängning. För besökarna är det läktaren som gäller för Bertrand efter att ha synat det röda kortet i 0-9-förnedringen mot Leicester förra fredagen. Att tro på annat än etta här är som att tro på tomten. City är klasser bättre just nu och här gäller för de rödvita att försöka hålla ner siffrorna i den mån det går. Banketta!

5. Sheffield United - Burnley X

Statistik
Nykomlingen från stålstaden Sheffield är en frisk fläkt i ligan. Värdlaget har fattat sin plats i hierarkin och svävar inte iväg utan håller sig till sitt trygga grundspel. 1-1-mötet med West Ham senast var en fullgod insats där Chris Wilder styrde sina styrkor på ett exemplariskt sätt. Fransmannen Mousset fick dessutom slå till med sitt andra raka PL-mål. Dags för United att ställas mot ett Burnley som stod utan chans mot Chelsea i förra helgens omgång. Gästerna snyggade visserligen till siffrorna på slutet men 2-4-torsken var ändå en insats att försöka glömma snabbast möjligt. Här ska såklart inte The Clarets stå helt utan chans även fast 1X är valet att inleda med.

6. West Ham - Newcastle 2

Statistik
Det knyter sig en del för West Ham just nu. Fyra raka ligabataljer utan seger är Londonlagets dystra facit och framåt har skyttekungen från Frankfurt, Sébastien Haller, inte målat mer än en gång på sex matcher. Här saknas fortsatt Fabianski så Roberto Jiménez får fortsatt förtroende mellan stolparna. Statusen i bortalägret får ändå anses bra. Skatorna fixade 1-1 hemma mot Wolves senast med mersmak. Emil Krafth har dock fått fortsätta stå vid sidan då svensken inte fått någon speltid alls på slutet. Sean Longstaff är avstängd här efter att ha dragit på sig ett rött kort mot vargarna. I övrigt finns en tämligen frisk trupp hos besökarna. Att tvåan snurrar omkring 20 procent är perfekt. Även om stora målarpenseln bör användas ska gästerna ritas ner ögonaböj!

7. Watford - Chelsea X

Statistik
Match med derbykaraktär är det som gäller nu då Chelsea reser de fåtal milen utanför London för möte på Vicarage Road. Lampards blåvita mannar fick respass ur Ligacupen i veckan. Manchester United vann på Stamford Bridge men här ska tilläggas att Abraham, Mount och Azpilicueta startade på bänken och Tomori samt Willian helt och hållet vilades. The Hornets är fortsatt enda lag som ännu inte vunnit i ligan. Sett till underliggande siffror är det dock bara en tidsfråga innan segern för de gulsvarta ska komma. Quique Flores och hans gäng kommer garanterat ge The Blues en match här och den favorittyngda tvåan ska omgående garderas från mitten.

8. Leeds - QPR 1

Statistik
Ett hack ner i seriehierarkin nu. The Championship inleder med en riktigt fin batalj direkt då Leeds och QPR ska drabba samman. Gästerna från London förlorade derbyt mot Brentford hemma senast. Pontus Janssons manskap drog in det avgörande 3-1-målet under The Hoops press på slutet. I övrigt var det en jämn fajt där poäng för de vitblåa inte alls såg omöjligt ut. Bielsa och hans påfåglar dansar på i toppen av tabellen. Värdlaget har agerat stabilt på Elland Road på slutet och vunnit de två senaste drabbningarna här. Tilltänkta skyttekungen Bamford har dock haft svårt denna säsong. Inte ett mål sedan augusti är såklart för dåligt. Lossnar det nu månne? Ettan ska i alla fall vara det tecken som ritas ner först här.

9. Cardiff - Birmingham 1

Statistik
Det är totalt skilda världar mellan Cardiffs uppträdande hemma kontra borta. Walesarna har ännu inte vunnit på resande fot medan förlustnollan är intakt hemma på Cardiff City Stadium. Inte så konstigt då att Warnocks Bluebirds torskade i det walesiska derbyt mot Swansea borta senast. Nya möjligheter nu. Birmingham är det som ska försöka bryta värdarnas fina hemmatrend och de kommer med fin form i ryggen. Tre segrar på de fyra senaste matcherna är facit där bland annat dansken Pedersen slog till med en strut i 2-1-viktorian mot Luton. Uppgiften här blir dock en nivå upp i jämförelse med mötet senast. Visst ska Blånäsorna kunna nypa en pinne men det är givet att utgå från ettan.

10. Blackburn - Sheffield Wednesday X

Statistik
Sex raka segerlösa matcher är Blackburns trista sanning just nu. Rovers har dessutom en skadelista som är av modell större vilket knappast gör saker och ting bättre. Bland annat är viktiga backen Cunningham borta säsongen ut vad allt verkar. Vissa glädjeämnen finns dock i hemmalägret. Bradley Dack fortsätter sitt målande precis som under tidigare säsonger. 25-åringen har slagit till med fem strutar på de nio senaste matcherna och är med dessa siffror bäst i laget. Sheffield Wednesday reser till Ewood Park efter poäng i fyra raka matcher. Dessutom kan coach Garry Monk skryta med att ha en av ligans allra vassaste försvar. Fjolårets möte gick i hemmafavör (4-2). Tuffare nu! Alla tecken får faktiskt anses som bästa väg att gå här.

11. Derby - Middlesbrough 1

Statistik
Derby föll mot Hull senast (0-2) i en ganska slätstruken batalj. The Rams har dock visat upp lite av fjolårsformen hemma på Pride Park Stadium där Cocus baggar nu vunnit tre raka fajter. Huddlestone är fortsatt skadad och Keogh har fått sparken från klubben men i övrigt verkar de flesta stå till tränarens förfogande här. Middlesbrough kan i dagsläget vara andradivisionens svagaste lag. Två segrar på 14 matcher är inget vidare facit för Boro och Jonathan Woodgate börjar bli allt mer ifrågasatt. Ettan kommer säkerligen skena iväg en aning streckmässigt här och då ska krysset snabbast möjligt tas i beaktning. Att de rödvita ska vinna här är däremot inte troligt.

12. Fulham - Hull 1

Statistik
Fjolårets Premier League-representant vill såklart hänga på topptåget innan det är försent. Spelet har dock varit vacklande och Scott Parkers Londonlag har inte varit på den nivå som kanske förväntades innan säsongen. Fulham står trots allt med ett lag fullpumpat med lirare så som Mitrovic, Cavaleiro och Cairney. Målvakten Rodak blev utvisad senast men Marcus Bettinelli har under större delen av säsongen varit The Cottagers förstaval i kassen så avstängningen ska sakna större betydelse här. Hull har faktiskt dubbla segrar i ryggen med sig till huvudstaden men denna uppgift ska anses övermäktig för tigrarna. Ettan ser ut att hamna ganska fint streckmässigt och med en halvgardering på större system är vi definitivt i hamn.

13. Luton - Nottingham X

Statistik
Avslutningsvis är det lilla Kenilworth Road som bjuder in till möte mellan hemmahjältarna från Luton och Nottingham. Bägge lag kommer från dubbla nederlag och för Forest del gäller det att studsa tillbaka snabbast möjligt. Gästerna har som bekant varit med och nosat på de absoluta topplaceringarna i ligan inledningsvis men fallit tillbaka en del på slutet. De rödvitas spel på resande fot har dock överlag imponerat och får besökarna tillbaka Lewis Grabban i målform igen kan laget absolut vara med och utmana i toppen framåt vårkanten. The Hatters behöver nypa sina pinnar på hemmagräset för att i slutändan hålla sig borta från bottenplatserna. 3-0 mot Bristol City senast visar att värdarna blir att räkna med här. Match 13 är en batalj som behöver garderas rakt över omgående för säkerhets skull.


Singelstrecket! - Manchester City

Det kommer såklart inte bli några bekymmer för City att plocka ner Southampton på jorden åter igen. För The Saints del är det hålla nere siffrorna som gäller. Superetta!

Kupongrensaren! - Newcastle

Det ser faktiskt bättre och bättre ut för de svartvita skatorna som dessutom besökt London tidigare i år och plockat oväntade poäng. Tvåan lockar riktigt mycket dagen till ära!


Spelförslag:

432 rader

1. Aston Villa - Liverpool 2
2. Arsenal - Wolves 1
3. Brighton - Norwich 1
4. Man City - Southampton 1
5. Sheffield U - Burnley 1x
6. West Ham - Newcastle 1x2
7. Watford - Chelsea x2
8. Leeds - QPR 1
9. Cardiff - Birmingham 1x
10. Blackburn - Sheffield W 1x2
11. Derby - Middlesbrough 1x
12. Fulham - Hull 1
13. Luton - Nottingham 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Liverpool 2
2. Arsenal - Wolves 1
3. Brighton - Norwich 1(x)
4. Man City - Southampton 1
5. Sheffield U - Burnley 1x2
6. West Ham - Newcastle (1x)2
7. Watford - Chelsea (1)x(2)
8. Leeds - QPR 1(x)
9. Cardiff - Birmingham 1x
10. Blackburn - Sheffield W 1x2
11. Derby - Middlesbrough 1x
12. Fulham - Hull 1(x)
13. Luton - Nottingham 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved