Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 3/11 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/37893-genomgang-av-europatipset-3-11-a/)

Lazlo 2019-11-02 15:01

Genomgång av Europatipset 3/11
 
En mycket tuff uppgift står framför oss denna söndag. Söndagens 13 matcher ser riktigt knepiga ut där fina skrälltecken hittas lite överallt. De solklara spikarna lyser faktiskt med sin frånvaro här. 4 miljoner kronor finns som extra krydda på moset. Analysen står redo och här finns det gott hopp om en sjusiffrig utdelning. Med start på Goodison Park drar vi igång!




Spelstopp: Söndag kl 14.59


1. Everton - Tottenham X

Statistik
Tottenham förlorade med 1-2 mot Liverpool senast trots att Spurs hade lägen för att gå ifrån till 2-0. Dags för Pochettinos liljor att åter resa till staden i norr. Denna gång är det andra sidan av Stanley Park and Garden som ska besökas då Goodison Park står som värd. Everton föll igenom fullständigt i Brighton förra helgen. För värdlaget har dock spelet på det egna gräset varit bra mycket mer bekvämt och här ska Marco Silvas blåa armé stå med god chans att fixa poäng. 1X ser värdemässigt ut att bli helt rätt väg att gå även om tvåan kan få sin plats på riktigt stora system.

2. Crystal Palace - Leicester 2

Statistik
Det glöder om fötterna på Vardy och Pérez! Duon stod för varsitt hattrick i überkrossen mot Southampton senast. 9-0 på bortagräs skojas inte bort. Rävarna jobbar på i toppen av ligan och känslan är att klubben är där för att stanna och slåss om en topp 4-placering framåt våren. Crystal Palace kommer från en fin insats mot Arsenal senast. 2-2 var knappast missvisande och nu får örnarna åter fajtas om poängen på hemmagräs. Med ett framtungt Leicester på besök ska dock inte Londongänget räkna med poäng här. Tvåan känns på förhand som en viktig spik på den annars så tuffa kupongen.

3. Milan - Lazio X

Statistik
Från England till Italien nu där det ska spelas ett riktigt klassiskt möte på Giuseppe Meazza. Milan löste 1-0 hemma mot SPAL senast i en fajt som faktiskt kunde slutat hur som helst. Sett till prestationen från hemmalaget denna säsong är den såklart inte godkänd och nye tränaren Pioli har fortfarande en hel del att jobba på! Lazio lirar med pondus och kvalité. Immobile fortsätter sin galna målproduktion och Torino var chanslösa mot Lazio i Rom senast. Jämna kamper brukar det dock vara lagen emellan och streckfördelningen verkar hamna tämligen korrekt. Alla tecken rekommenderas.

4. Genoa - Udinese 1

Statistik
Ken Semas Udinese har ett par bedrövliga dagar bakom sig. Elva mål har stackars Juan Musso fått plocka ur det egna nätet på de senaste två matcherna. Frågan är om de vitsvarta besökarna kan repa sig till mötet med Genoa som placerar sig på plats 17. Värdlaget har också haft en tuff säsong med bara två segrar på de senaste nio matcherna. Ett par avstängningar att ta hänsyn till i bortalägret då Marchetti och Cassata saknas här. Inga större tapp dock då förstnämnda är reservkeeper och löste ett rött kort från sidan senast! Möjligen kan zebrorna från Udine kriga till sig en pinne men ettan är i alla fall tecknet att rita ner först.

5. Fiorentina - Parma X

Statistik
Ribéry visade ingen större rutin då fransmannen fick psykbryt i slutet av förlustmatchen mot Lazio i senaste hemmabataljen. Avstängning och böter blev påföljden för veteranen. Utan Franck på planen vann ändå Viola mot Sassuolo senast. Med lite ny svensk touch på Parma har Tomas Brolin fått dubbla arvtagare i klubben. Dejan Kulusevskis och Riccardo Gagliolo har varit stora utropstecken i bortaklubben! Gästerna kommer få det tufft här men ska absolut inte räknas bort helt. Mötet ska garderas där både kryss och tvåa kommer rensa BRUTALT!

6. Hellas Verona - Brescia X

Statistik
Verona överraskade ordentligt i bortamötet med Parma senast. 1-0-segern var dock med hänsyn till underliggande statistik en aning turlig där Darko Lazovic mål blev avgörande. Brescia lirar med ett rätt trevligt lag. Framåt finns “Super-Mario” Balotelli och Donnarumma som har potential att dräpa de flesta lag i ligan. Formen hos duon har, precis som laget, varit dålig på slutet. Värdemässigt är X2 den perfekta vägen att gå. Hela upp tillställningen endast om fickorna är djupa!

7. Celta Vigo - Getafe X

Statistik
Vi byter åter liga och denna gång stannar vi till i Spanien och La Liga. Getafe fixade tre vackra poäng senast mot överraskningen Granada. Ett ganska hårt matchat bortalag ska nu ta sitt pick och pack för en resa till den nordvästra kusten där Celta väntar. Guidettis gamla gäng gick på pumpen senast mot Real Betis. Något överraskande trots allt då Iago Aspas och hans lagkamrater till stor del dominerade tillställningen på Benito Villamarín. En riktigt spännande och jämn batalj är troligen att vänta här där alla tecken tidigt är att föredra.

8. Granada - Real Sociedad 2

Statistik
Kupongens allra mest spännande spik hittas på Los Carmenes. Nykomlingen Granada har varit en succé hittills i ligaspelet men föll med 1-3 mot Getafe senast. Möjligen kan hemmalaget ha lekt av sig nu och här finns det goda chanser att Alexander Isak och hans lagkompisar kan ställa till med ordentlig oreda. Svensken fick senast förtroende från start utan att glänsa. Sett spelare för spelare är det dock en finare bredd som baskerna visar upp och till rådande streckning känns tvåan klart godkänd som spik.

9. Osasuna - Alavés 2

Statistik
Kupongens kanske allra finaste smällkaramell hittas också i Spanien. Hemmalaget och tillika nykomlingarna Osasuna ska ställas mot ett Alavés som senast visade ganska fina tendenser. Gästerna kommer nämligen från en 1-1-batalj mot självaste Atlético Madrid. Asier Garitano var garanterat nöjd med lagets prestation på Mendizorrotza. Värdlaget kommer med ett 2-2-möte i bagaget där Mallorca stod som motståndare. Det ska inte stickas under stol med att Osasuna är ett riktigt stabilt hemmalag men här har en gräns passerat sedan länge. Ettan målas upp till vansinniga höjder och med X2 snurrandes omkring 30 procent är det bara tacka och ta emot. Hoppa över den galet streckade ettan!

10. Bordeaux - Nantes 2

Statistik
Fransk mark är det som gäller nu då atlantkusten besöks. Bordeaux har varit ganska stabila i säsongsinledningen men ser ut att ha hamnat i någon form av svacka på slutet. Insatsen mot Lille var inte bra där Samuel Kalu och Josh Maja försökte men inte lyckades spräcka nollan i 0-3-förlusten senast. Nantes gjorde en ganska bra insats mot Monaco senast men förlorade ändå mötet med 0-1. Gästerna ligger trots detta tvåa i ligan efter elva spelade omgångar. Med det mörkblåa hemmagänget uppe och nosar på 60 procent är det bara till att blicka åt höger här. X2 räcker gott och väl!

11. St. Etienne - Monaco 2

Statistik
Fjolårets bedrövelser är glömda i Monaco-lägret. Det blåser friska, sköna medelhavsvindar hos monegaskerna som radar upp fina prestationer. Ben Yedder, Islam Slimani, Golovin och Gelson Martins är stabila pjäser att luta sig mot i en eventuell havsstorm. St. Etienne inledde som en besvikelse men har åter hittat tillbaka till både poäng och segrar. Denna uppgift känns dock väl passande för de rödvita och kommer tvåan stanna under 40 procent är det ett klockrent val i jakten på spikarna.

12. Fortuna Düsseldorf - Köln 2

Statistik
Avslutningsvis är det Tyskland som gäller och match på Merkur Spiel-Arena. Fjolårets nykomling ställs nu mot ett av årets nya inslag i ligan, Köln. Gästerna besökte Mainz senast och föll med 1-3 mot Quaisons rödvita lag. Svensken stod bland annat för ett riktigt drömmål. Fortuna stod för ett bittert bottennapp förra helgen. 0-2 mot Paderborn är kanske inget att stolt berätta för barnbarnen. De besökande getterna bör ha en god chans att åter hitta tillbaka till vinnarspåret nu. Här är det från höger pennan ska fattas!

13. Augsburg - Schalke X

Statistik
Gelsenkirchens blåvita fotbollslag kan åter gå rakryggade. Fjolårets katastrofsäsong är glömd och hittills har Sané, Serdar och även Amine Harit varit riktigt fina i offensiven. Risken på kupongen här är att Schalke blir rejält överstreckade med tanke på lagens tabellplaceringar och gästernas ganska fina form. Augsburg är dock inte oävna. Värdarna gör både bra prestationer hemma som borta just nu där München och Wolfsburg fått lämna ifrån sig poäng till Fuggerstädter. Krysset är givet att inleda med här där tvåan, trots stenhård streckning, får åka med på större system.


Singelstrecket! - Leicester

Brendan Rodgers har ett par fina veckor att blicka tillbaka på nu. The Foxes gör storslagna insatser om vart annat och Crystal Palace ska anses som en bra opponent att montera ner. Bra spik!

Kupongrensaren! - Alavés

Bara välja och vraka på denna vackra skrällkupong! Alavés ser dock ut att bli galet understreckade och tvåan är ett givet streck att rita ner omgående.

Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Tottenham 1x
2. Crystal P - Leicester 2
3. Milan - Lazio 1x2
4. Genoa - Udinese 1
5. Fiorentina - Parma 1x2
6. H.Verona - Brescia x2
7. Celta Vigo - Getafe 1x2
8. Granada - Sociedad 2
9. Osasuna - Alavés x2
10. Bordeaux - Nantes x2
11. St. Etienne - Monaco 2
12. F.Düsseldorf - Köln 2
13. Augsburg - Schalke x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Tottenham (1)x(2)
2. Crystal P - Leicester 2
3. Milan - Lazio (1)x(2)
4. Genoa - Udinese 1x
5. Fiorentina - Parma 1x2
6. H.Verona - Brescia 1x2
7. Celta Vigo - Getafe 1x2
8. Granada - Sociedad 2
9. Osasuna - Alavés (x)2
10. Bordeaux - Nantes x2
11. St. Etienne - Monaco 2
12. F.Düsseldorf - Köln (x)2
13. Augsburg - Schalke x(2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved