Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 1/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38344-genomgang-av-europatipset-1-12-a/)

Lazlo 2019-11-30 16:02

Genomgång av Europatipset 1/12
 
Första advent och ett härligt Europatips står framför dörren. Här hittas mängder av kvalitativa drabbningar från några av Europas största ligor under lucka nummer ett! Atlético Madrid - Barcelona, United - Aston Villa, Monaco - PSG är bara en bråkdel av vad som erbjuds. Ett par fina skrälldrag synas också i jakten på 13 rätt och trevlig utdelning. Vi startar på Old Trafford!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Manchester United - Aston Villa X

Statistik
Lindelöf, Maguire med flera av de ledande spelarna fick stanna hemma i Manchester då United besökte Kazakstan i veckan. Astana stod nämligen på agendan i Europa League. En batalj som var ren formalia för britterna då United redan var klara för slutspel. Ett ungt Manchester-lag föll med 1-2 men inför mötet med Aston Villa får ynglingarna snällt backa. Gästerna kommer med en skön seger i ryggen. Newcastle besegrades av Villa men nu är det bortagräs som gäller. Något som lejonen från Birmingham avskyr som pesten. Besökarna är nämligen sämst i serien utanför sin egen arena. Värdemässigt rusar dock värdarna iväg på tok! Därmed finns ingen anledning att hålla ett kryss cirkulerandes runt 20 procent utanför här! 1X.

2. Norwich - Arsenal 2

Statistik
Det blir svenskt vid rodret i Arsenal ett tag framöver. Freddie Ljungberg tar över spakarna, om än tillfälligt, efter att Unai Emery i fredags fick lämna Londonlaget. Ett ganska fint läge för den tidigare landslagsmannen att träda in i handlingarna här. Norwich kommer visserligen med en seger i ryggen mot Everton på bortagräs men Kanariefåglarna har inte visat någon vidare form direkt under senare tid. Pukki är dessutom iskall framåt och har inte nätat på åtta raka ligamatcher. Med en tvåa som ser ut att stanna under 50 procent är värdet helt och hållet till höger!

3. Wolverhampton - Sheffield United 1

Statistik
Sheffield United är ett stort utropstecken i Premier League. Nykomlingen har sex raka drabbningar utan förlust och 3-3-bataljen mot Man United senast var riktigt stark. Där löste The Blades en kvittering i matchens absolut sista sekvens. Wolves startade säsongen något tveksamt. Successivt har de gulsvarta vargarna växt in i årets kostym och en femteplats i tabellen efter 13 omgångar är klart godkänt. Värdarna tog sig vidare i Europa League dessutom i veckan efter en oavgjord fajt i Portugal i veckan mot Braga. Börja med ettan men absolut kan krysset få utrymme på större system. United har faktiskt inte förlorat på bortagräs än!

4. Leicester - Everton X

Statistik
Everton radar upp mindre imponerande prestationer. 0-2 mot Norwich senast får anses som säsongens bottennapp och elaka rykten säger att coach Marco Silva hänger löst. Nu ska Liverpool-laget ställas inför en rejält tuff utmaning. Leicester ångar nämligen på i toppen av ligan. Vardy, Pérez, Tielemans med flera gör just nu massor av bra saker. Sett till underliggande siffror springer dock värdlaget för bra och har fått en overkligt fin utdelning. The Toffees vann faktiskt detta möte i fjol och när ettan målas upp mot 80 procent blir det ett givet val att helgardera match 4!

5. Atlético Madrid - Barcelona X

Statistik
Spansk jättematch i huvudstaden nu. Atlético ska gå upp i klinch med Barcelona i hopp om att bryta en 18 matcher lång segerlös ligasvit mot antagonisten från Katalonien. Barca löste åter en skalp i Champions League i veckan då Dortmund fick lämna Camp Nou utan poäng. Messi, Dembélé, Suárez, Griezmann finns alla tillgängliga för Valverde vilket är offensiv pjäser att frukta. Simeones mannar är aningen formsvaga men har ändå inte förlorat hemma sedan Real Madrid vann i derbyt i februari! Utgå därför från mitten men därefter är det tvåan som, trots överstreckning, får plats!

6. Espanyol - Osasuna 1

Statistik
Espanyol gör riktigt fint avtryck i Europa League medan spelet hemma i La Liga hackar betänkligt. Två segrar på 14 matcher gör att de vitblåa nu snurrar runt i bottenträsket av tabellen. Saknaden av Borja “Pandan” Iglesias verkar vara extrem då värdlaget inte gjort mer än åtta futtiga mål framåt. Sämst av alla! Osasuna jobbar på i mittens rike. Nykomlingen föll visserligen mot Bilbao senast men har gjort fina insatser under hösten. Det är dock framförallt på Estadio El Sadar som besökarna löser sina segrar och här ska det finnas goda förutsättningar för en katalansk viktoria. Gardera mötet med kryss på större system.

7. Getafe - Levante X

Statistik
Jaime Mata sköt en brutalt viktig seger till Getafe i Europa League-mötet med Trabzonspor i veckan. 31-åringen har varit en av värdlagets viktigaste pjäser under hösten men får nu se mötet med Levante från läktaren efter ett gult kort mot Espanyol i förra omgången. Även Arambarri får se mötet från sidan. Levante är inte oävna. Segrar i tre av de fyra senaste drabbningarna gör att Aguirres mannar bara ligger en pinne bakom söndagens opponent. Krysset ser ut att streckas hårt men det är från mitten vi ska bygga denna match. Gardera från vänster!

8. Parma - Milan 2

Statistik
Parma gör inte bort sig i Serie A. Värdlaget med fint svenskt glimmer i form av Kulusevski och Gagliolo har inför mötet med Milan vunnit fyra av de fem senaste hemmamatcherna. 18 bärgade poäng efter 13 matcher får anses godkänt för värdarna. Milano-klubben jobbar fortsatt i motvind. Trots tränarbytet där Stefano Pioli nu styr de rödsvarta styrkorna är bara fyra fullpoängare noterat. Insatserna på slutet har dock sett bättre ut och embryon av den forna maskinen har kunnat skönjas. Parma är ett motstånd som borde passa gästerna bra och streckas tvåan till under 40 procent får det anses som en kanonfin spik på mindre system. X2 på större system tar garanterat mötet i hamn!

9. Napoli - Bologna X

Statistik
Napolis insats borta mot Liverpool går inte att förringa. 1-1 på Anfield var riktigt stabilt där Koulibaly var en gigant i defensiven. Ancelotti borde ha en hel del huvudbry ändå. Segrarna lyser nämligen med sin frånvaro. Neapel-laget har inte vunnit på sju raka tävlingsmatcher. Bologna med Mattias Svanberg på mittfältet här inte heller någon vidare rolig trend att blicka tillbaka på. Förra säsongen vann dock lagen varsin kamp med 3-2. När ettan nu sticker iväg till skyarna streckmässigt finns massor av värde till höger. Mötet på Stadio San Paolo ska definitivt garderas då X2 kommer rensa BRUTALT!

10. Hellas Verona - Roma 2

Statistik
Roma smyger med i Serie A-toppen. 3-0 hemma mot Brescia senast var en helt okej insats där 15 minuter under början av andra halvleken la grunden till samtliga mål för hemmalaget. Dzeko bröt i och med sitt mål i matchen en sex matcher lång mållös svit (klubblag och landslag). Av bara farten hängde dessutom 33-åringen ett av målen i 3-0-skalpen mot Istanbul BB i veckans EL-fajt. Verona är en ganska pigg nykomling och löste dessutom en fin 1-0-seger mot Fiorentina i senaste omgången. Mot Roma har dock inte Hellas haft någon större framgång historiskt och denna uppgift ska romarna lösa. Spiktvåa därmed.

11. Lazio - Udinese 1

Statistik
Lazio smyger med i tabelltoppen. Värdarna har vunnit sex av de sju senaste tävlingsmatcherna där 1-0-viktorian mot Cluj i EL-mötet senast var ytterst nödvändigt. Nu lever fortsatt det ljusblåa hoppet i kampen om en slutspelsplats i turneringen. Udinese jobbar i uppförsbacke. De vitsvarta har haft förvånansvärt svårt att göra mål. Faktum är att bara SPAL har sämre produktion framåt så långt. Detta blir en övermäktig uppgift för Ken Sema och hans lagkamrater. Ettan streckas hårt men ska inte behöva garderas.

12. Wolfsburg - Werder Bremen X

Statistik
Efter sju svåra år har nu äntligen Wolfsburg hittat tillbaka till vinnarspåret. 2-0 borta mot Frankfurt i senaste ligaomgången följdes upp med en stabil 1-0-skalp på bortagräs mot Oleksandria i Europa League under veckan. Nu ställs Vargarna mot ett iskallt Werder Bremen. Segrarna för Bremen-laget lyser i stor grad med sin frånvaro men sett historiskt är det klar fördel för gästerna. 5-2-0 är raden sedan 2016 med gästernas siffror först. 1X från start där alla tecken synas på större system.

13. Monaco - PSG 1

Statistik
Det är ett fint franskt möte som nu avslutar kupongen. Paris besöker sydkusten med fin form. Tuchel har nu dessutom hela kortleken med bland annat Icardi, Neymar, Mbappé, Cavani och Di María tillgängliga samtidigt. Gästerna ska såklart vara favoriter inför mötet på Stade Louis II. Monaco bör dock inte underskattas. Furstendömets rödvita lag har fem raka skalper på egna gräset och har trots sin placering på nedre halvan bara fyra poäng upp till fjärdeplatsen. Med ett PSG rusande mot 80 procent är det klart skrälläge till vänster. Jobba in monegaskerna och se fram emot en finfin utdelning.


Singelstrecket! - Lazio

Immobile innebär målgaranti för de ljusblåa romarna. Mot ett svagt Udinese på Olympiastadion finns ingen anledning att tro på annat än etta trots hård streckning!

Kupongrensaren! - Monaco

Maskinen från Paris har förlorat tre matcher under hösten. Rennes, Dijon och Reims är alla lag som löst treor mot “omöjliga” PSG. Ett uppdrag som ett ganska bra Monaco också ska vara kapabla till att lösa! Ettan kan mycket väl stanna under tio procent vilket får anses som en bomb!


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Aston V 1x
2. Norwich - Arsenal 2
3. Wolves - Sheffield U 1
4. Leicester - Everton 1x2
5. A.Madrid - Barcelona x2
6. Espanyol - Osasuna 1
7. Getafe - Levante 1x
8. Parma - Milan 2
9. Napoli - Bologna 1x2
10. H.Verona - Roma 2
11. Lazio - Udinese 1
12. Wolfsburg - W.Bremen 1x
13. Monaco - PSG 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Aston V 1x
2. Norwich - Arsenal 2
3. Wolves - Sheffield U 1(x)
4. Leicester - Everton 1x2
5. A.Madrid - Barcelona x2
6. Espanyol - Osasuna 1(x)
7. Getafe - Levante (1)x(2)
8. Parma - Milan (x)2
9. Napoli - Bologna 1x2
10. H.Verona - Roma 2
11. Lazio - Udinese 1
12. Wolfsburg - W.Bremen 1x2
13. Monaco - PSG 1(x2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100

O12 2019-12-01 14:01

Monaco - PSG matchen är UPPSKJUTEN.
Någon som vet vad som gäller på tipset?

Är det lottning och 10 tidningars tips som ligger till grund för lottningen?

edit: Lottningen dök nu upp på SvS = 3-3-10



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved