Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips (https://www.sharps.se/forums/)
-   Nyheter (https://www.sharps.se/forums/nyheter/)
-   -   Genomgång av Europatipset 4/12 (https://www.sharps.se/forums/nyheter/38382-genomgang-av-europatipset-4-12-a/)

Lazlo 2019-12-04 01:27

Genomgång av Europatipset 4/12
 
Härligt Europatips att hugga tänderna i denna onsdag. Vi startar med brittisk Premier League-fotboll, tar resan genom Frankrike och Italien för att sedan åter hamna på brittisk mark. Här ska det nämligen avslutas med matcher från skotska Premiership. Vägen till de större pengarna finns i Leicester, Paris och Kilmarnock. Avspark sker i Liverpool där det vankas derby.




Spelstopp: Onsdag kl 20.29

1. Liverpool - Everton 1

Statistik
Det är inga större avstånd mellan Anfield och Goodison Park. En grön park skiljer de bägge arenorna åt i Liverpool. Spelmässigt är det dock milsvida skillnader just nu. Gästerna föll nämligen åter igenom senast då Leicester vann i helgen. Marco Silvas The Toffees har på 14 matcher bara bärgat fyra futtiga treor. Detta gör att “bortalaget” nu bara är två poäng över nedflyttningsstrecket. Klopps röda armé maler på i toppen. Nu får visserligen Liverpool klara sig utan Alisson Becker som är avstängd och inte heller frånvaron av Fabinho är till gagn för värdlaget. Ettan ska få en självklar plats omgående. Till skenande procent är det dock av vikt att rita ner krysset. De senaste bataljerna lagen emellan har varit målsnåla och jämna.

2. Manchester United - Tottenham X

Statistik
Manchesters röda hjältar har varit stappliga under i stort sett hela säsongen. 2-2 mot Aston Villa i senaste omgången var åter en mindre smickrande insats från Solskajers mannar. Faktum är att Birmingham-laget tryckte på för ett 2-0-mål innan halvtid. En trevlig notering var Victor Lindelöfs mål som också var svenskens första för säsongen. Tottenham spelar just nu “kust till kust”-fotboll. Det är delvis vidöppet i Spurs defensiv men framåt finns tillräckligt med kvalité för att vinna matcher ändå. Sedan Mourinho tagit över spakarna har London-laget vunnit tre av tre tävlingsmatcher och samtidigt bombat in tio mål på dessa bataljer. Känslan är att det inte blir lika mycket mål denna afton men likväl ska gästerna hållas som minimala favoriter. Starta med X2 och helgardera om det finns flis i plånboken.

3. Chelsea - Aston Villa 1

Statistik
0-1 mot West Ham! Ett minst sagt nesligt resultat för Lampards mannar och troligen säsongens sämsta prestation sett över 90 minuter. Nya tag för The Blues nu. Det är nämligen nykomlingen Aston Villa som dyker upp på Stamford Bridge. Gästerna gjorde en klart godkänd insats som tidigare nämnt på Old Trafford i söndags. Dean Smiths lejon har dock varit tämligen svaga på resande fot och bara fixat fyra poäng hittills. Nu förväntas dessutom Tammy Abraham vara tillbaka i spelbart skick för Chelsea. Spännande i så fall då måltjuven i fjol lirade för just Aston Villa. Ettan är ett givet inslag på kupongen men visst kan krysset få åka med på de allra största systemen.

4. Leicester - Watford 2

Statistik
Watford har slagit nytt Premier League-rekord! Två tränare som fått sparken innan första december är nämligen unikt i dessa sammanhang. Quique Sánchez Flores blev alltså lagets andra tränare som fått lämna och nu återstår att se vem som ska försöka styra The Hornets på rätt köl igen! Dags för de gulsvarta att ta sig an en rejäl utmaning nu. Jumbon ska nämligen upp i ringen mot tabelltvåan Leicester. Rodgers mannar tog en blytung 2-1-seger mot Everton senast och det mesta verkar gå hemmalagets väg. Kollar vi på underliggande siffror finns det dock all anledning att tro på ett mindre fall för värdarna snart. The Foxes har nämligen haft maximal utdelning medan gästerna hittas längst bort på andra sidan och har underpresterat grovt. Att tvåan ska cirkulera kring fem procent är inget annat än ett skämt. Pennan ska helt klart fattas från höger här även om alla tecken rekommenderas.

5. Southampton - Norwich 1

Statistik
Det är bottenmöte som gäller på St. Mary’s. Både Southampton och Norwich parkerar just nu under nedflyttningsstrecket. Bägge klubbarna kommer dock till mötet på sydkusten med positiva vibbar. The Saints vände på steken hemma mot Watford och vann med 2-1 samtidigt som Pukki och hans kanariefåglar både besegrat Everton och plockat poäng av Arsenal på sistone. Ralph Hasenhüttl har varit ifrågasatt i hemmalägret men efter en varmare period verkar österrikaren nu åter ha stöd från ledningen. Med detta har även poängen således kommit. Här finns fint värde i ettan som troligen kommer kunna stanna under 55 procent. Etta!

6. Wolverhampton - West Ham 1

Statistik
Wolves är just nu ruskigt formstarka! De gulsvarta vargarna föll visserligen med 1-2 mot Aston Villa i cupen i slutet av oktober. I övrigt har dock inte Nuno Espírito Santos mannar fallit sedan Braga vann i Europa League i mitten av september! West Ham är laget som nu ska försöka ställa till med oreda på Molineux. The Hammers kommer faktiskt från en riktig praktknall då Londonlaget löste 1-0 borta mot Chelsea i lördagens derby. Kan Pellegrinis mannar åter skrälla? Känslan är faktiskt nej. Dessutom ser ettan ut att landa under 60 procent vilket gör spiken på hemmalaget bra!

7. PSG - Nantes 1

Statistik
PSG fick några dagars ofrivillig vila. Helgens holmgång med Monaco blev på grund av regnoväder inställd. Nya tag i huvudstaden för Paris nu där Tuchel ser ut att kunna mönstra sitt lag mer eller mindre efter eget tycke. Samtliga gubbar förutom avstängde Kimpembe ser ut att kunna användas här. Nantes kommer från en stabil 2-1-seger mot Toulouse senast. Kanariefåglarna smyger faktiskt med på den övre halvan av ligan. Här känns dock någon form av trepoängare som en utopi för besökarna. Gästerna har nämligen inte vunnit denna batalj på Parken sedan 2002! Pilla ner ett kryss för enormt värde kan bli aktuellt men att helgardera känns som vask!

8. Udinese - Bologna X

Statistik
Det ska spelas fotboll i Italien också. Mötet i Udine hämtas från den fjärde omgången av den inhemska cupen. En batalj som också är ett svenskmöte i vanliga fall. Svanberg huserar nämligen i bortalägret medan Ken Sema spelar fotboll till vardags hos de vitsvarta. Sema är dock aningen osäker till start här. Överlag har värdarnas akilleshäl denna säsong varit målskyttet. I Serie A har Gottis mannar bara mäktat med nio ynka strutar på 14 matcher. Tillsammans med SPAL är detta sämst av alla lag. Det är dock på hemmagräs Udinese levererar. Här har laget plockat tio av 14 poäng så långt i ligaspelet. Gästerna kommer med en rejäl smällkaramell i bagaget. Det är inte varje dag Napoli förlorar hemma på San Paolo. Nu hände det i helgen och det var I Rossoblu som avgick med segern. Stort! Det ser ut att bli ungefär “dött lopp” oddsmässigt mellan ettan och tvåan här. Säkerhetsbältet på, helgardera och gå vidare med andra ord!

9. Aberdeen - Rangers 2

Statistik
Steven Gerrard är tränaren som nu ska lyfta klassiska Rangers till nya höjder. Den tidigare Liverpool-legendaren har sannerligen fått en fin start på sin karriär hos de blåklädda. Med raden 12-1-1 delar gästerna på toppositionen i ligan med superantagonisten Celtic. Rangers har just nu också en brännhet Alfredo Morelos på topp. Den colombianske flåbusen har denna säsong löst tio strutar på 13 ligabataljer och har till skillnad från i fjol inte dragit på sig ett enda rött kort. Aberdeen är ett lag som utmanar om tredjeplatsen. Här blir det dock alldeles för svårt. Tvåan behöver såklart inte ifrågasättas.

10. Hearts - Livingston 1

Statistik
Två lag med minst sagt tveksam form är det som gör upp om poängen i Edinburgh. Hemmalaget Hearts står inte bara utan tränare just nu utan laget radar upp sämre prestationer. I fem av de sex senaste tävlingsmatcherna har värdlaget gått mållösa av planen. Passande uppgift för Hearts att bryta den trenden nu. Livingston är också halvt under isen och har inte vunnit sedan början av oktober. Inbördes är det dessutom solklar fördel för The Jam Tards, som värdarna kallas! Etta med en halvgardering som lösning vid större system.

11. Kilmarnock - St. Johnstone X

Statistik
St. Johnstone är hela Premierships sämsta lag just nu. Gästerna från Perth har dock löst en del poäng på slutet. Både Hamilton och Hearts har besegrats på slutet. Nu ska Rugby Park besökas för att försöka fortsätta lösa poäng i den tuffa bottenkampen. Uppgiften blir dock inte helt lätt. Kilmarnock är ganska stabila här hemma och har så långt noterats för endast en förlust. Att ettan ska upp och snurra omkring 70 procent är ändå inte rätt. En helgardering blir lösningen där X2 kommer betala finfint!

12. Ross County - Hibernian 2

Statistik
Efter en ganska smaklig start på säsongen har det havererat totalt i Ross County-lägret. Inför mötet med Hibernian har värdarna nu nio raka fajter utan viktoria. En trend som flyttar The Staggies allt närmare de jobbiga botten 2-placeringarna. Dags för Stuart Kettlewell och hans manskap att testa lyckan mot Hibs. Gästerna är inne i en finfin trend och har löst tio poäng på de fyra sista bataljerna. Inbördes har dessutom de grönvita inte torskat på de sex senaste matcherna. Att utgå från tvåan blir därmed helt korrekt.

13. St. Mirren - Motherwell X

Statistik
The Simple Digital Arena är sista stoppet för kvällen. Här huserar St. Mirren till vardags. Ett hemmalag som ligger näst sist i ligan för tillfället och har förlorat fem av de sex sista kamperna. Motherwell är laget som ska försöka dryga ut värdarnas kassa svit. The Well kommer från en stabil 4-0-skalp mot St. Johnstone. Framåt finns en del intressanta pjäser. Devante Cole är en pålitlig målskytt och i truppen finns också Sherwin Seedorf. 21-åringen är långväga släkt med den gamla storspelaren Clarence. X2 är på förhand bäst. Finns flisen är det dock stora målarpenseln som bör lyftas fram. Ettan ser nämligen värdemässigt fin ut.


Singelstrecket! - Rangers

Glasgow-laget har gjort en kanonsäsong. Både i ligan och Europa har de blåklädda visat fint slag. Aberdeen torskade med 0-5 förra gången lagen möttes. Klasskillnad med andra ord och så även här. Bra spiktvåa!

Kupongrensaren! - Watford

Det bör vända snart för stackars Watford. Gästerna har ett tillräckligt bra lag för att kunna störa Leicester och när procenten på tvåan ser ut att hamna omkring fem är det givet att måla ner The Hornets tidigt! Superbra skräll.


Spelförslag:

432 rader

1. Liverpool - Everton 1x
2. Man United - Tottenham x2
3. Chelsea - Aston Villa 1
4. Leicester - Watford 1x2
5. Southampton - Norwich 1
6. Wolves - West Ham 1
7. PSG - Nantes 1x
8. Udinese - Bologna 1x2
9. Aberdeen - Rangers 2
10. Hearts - Livingston 1
11. Kilmarnock - St. Johnst. 1x2
12. Ross County - Hibernian 2
13. St. Mirren - Motherwell x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Everton 1(x)
2. Man United - Tottenham 1x2
3. Chelsea - Aston Villa 1x
4. Leicester - Watford (1x)2
5. Southampton - Norwich 1
6. Wolves - West Ham 1
7. PSG - Nantes 1(x)
8. Udinese - Bologna 1x2
9. Aberdeen - Rangers 2
10. Hearts - Livingston 1x
11. Kilmarnock - St. Johnst. (1)x(2)
12. Ross County - Hibernian (x)2
13. St. Mirren - Motherwell 1x2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100



Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved